Barátok közt

Előző rész (2015. november 16.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 16. 20:15

Megtartja Timi Tóbiás titkát a szteroidokkal kapcsolatban? Mit fog mondani Aliz a rendőröknek? Elfogadja Attila Miklósnak a segítségéért cserébe tett ajánlatát?
 

Timi meghallja, hogy Tóbiás rosszul lett. Felelősségre vonja a szteroidok miatt, de Tóbiás szerint hamarosan jobban lesz. Timi azt mondja, ő azért szeretne felhívni egy szakembert. Tóbiás vonakodva bár, de beleegyezik. Zsófinak nem tetszik Timi anyáskodása, de Tóbiás leteremti: Timi így akarja jóvátenni bűnét, ha Tóbiás ezt nem fogadná el, akkor Timi nem változna jó irányban.
 
Vilmos aggódva kéri Nóra segítségét, miután a rendőrök meglátogatták, hogy kihallgassák Alizt. Nóra figyelmezteti erre Alizt és Krisztiánt is. Krisztián felajánlja Aliznak, hogy fizet neki egy ügyvédet. Ádám azt tanácsolja Aliznak, hogy ne fogadjon el semmit Krisztiántól, mert ő csak Zsolt érdekeit nézi. Aliznak azonban már elege van, hogy mindenki megmondja, mit csináljon.
 
Attila elutasítja Miklós segítségét, mert Miklósnak túl nagy része lenne a cégből. Később azonban rájön, hogy mégsem tudja megoldani a problémákat nélküle és végül abban egyeznek meg, hogy a cég tulajdonának 7%-át adja át Miklósnak. Mónika észreveszi a könyvelési hibát, de amikor számon kéri ezt Miklóson, akkor a férfi megcsókolja magyarázkodás helyett.
 
#Barátok közt#titok#szteroid#rendőrök#segítség#ajánlat#berényi timi#nagy tóbiás#fekete aliz#berényi attila#berényi miklós#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk