Barátok közt

Előző rész (2015. november 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 12. 20:15

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?

Hannát kirúgják a laptól, amiért beszólt az interjúalanynak. Ádám megsajnálja és megpróbálja visszaszerezni a munkáját, de csak azt érti el vele, hogy őt is kirúgják. Hogyan tovább?
Attila egész nap gyanúsan viselkedik, megsértve ezzel több embert is maga körül. Senki sem sejti, hogy problémákat próbál megoldani a cégben. Miklós végül rákérdez, hogy mit titkol. Elárulja neki Attila?
Tóbiás névtelen ajándékot kapott, amire az hiszi, hogy csak szánalom ajándék. Ezért megerőlteti magát, hogy az emberek ne sajnálják, de elesik. Timi segíti fel, aki be is vallja, hogy tőle kapta az ajándékot. Timi később megtalálja Tóbiás szteroidjait, de Tóbiás ragaszkodik hozzá, hogy Timi ezeket nem látta. Vajon Timi hogy tesz?
#Barátok közt#következmény#rossz#interjú#cég#titok#felfedezés#lakás#holman hanna#berényi attila#berényi timi#nagy tóbiás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk