Barátok közt

Következő rész (2015. november 11.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 10. 20:16

László és Gizella végképp befejezik az üzletelést Valival. Tóbiás új terapeutája félreérthető gesztusokat tesz. Hanna és Ádám állandó veszekedése kínos helyzetbe hozza Hannát.

Miután László megnyugtatta Gizellát a harisnyával kapcsolatban, igyekszik lebeszélni Gizellát arról, hogy tovább üzleteljenek Valival. Miután kideríti, hogy a Vali által szerzett kozmetikumokat az országban még nem engedélyezték, ezt közli Gizellával is. Együtt döntenek úgy, hogy nem üzletelnek többet Valival, aki végül azonban közli Lászlóval, hogy ő nem az a fajta, aki csak úgy eltűnik.
 
Tóbiás terapeutája megkezdi a férfi edzését, ám miután Zsófi felhívja Tóbiás figyelmét arra, hogy a terapeuta meglehetősen jóképű, Tóbiás nehezebben koncentrál a gyakorlatokra. Miután Zsófi szemére hányja, hogy megjegyzésével mindent elrontott, Tóbiás és Zsófi összevesznek. Tóbiás végül egy ajándékot talál a recepció pultján a nevére címezve, amiről Zsófi azt állítja, ő adta neki, de láthatóan hazudik.
 
Hanna és Ádám továbbra is egy lakásban laknak, de szakításuk óta folyamatosan veszekednek, miután Ádám nem képes megbocsátani Hannának, hogy megcsalta. Hanna elvállal egy temetési tudósítást, amiről Ádámnak megvan a véleménye, de nem sokkal később már a temetőben találkoznak, miután kiderül, Ádám sem tehetett mást, mint hogy igent mondott a létszámleépítés fenyegetése miatt. Ádám és Hanna végül összevesznek, és amikor a lány emiatt sétálni megy, eltéved a sírok között. Ádámot hívja telefonon, hogy segítséget kérjen, de negatív megjegyzését az özvegy is hallja, aki közli vele, hogy Hanna biztosan nem fog tudósítani a temetésről.
 
#Barátok közt#vége#terapeuta#félreérthető#gesztus#veszekedés#kínos helyzet#novák laci#bokros gizi#nagy tóbiás#holman hanna#bokros ádám#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk