Barátok közt

Következő rész (2015. november 5.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 4. 21:01

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Zsófi haragszik Tóbiásra, amiért elárulta Miklósnak, hogy nincs olyan rossz állapotban, mint ahogy Zsófi mondta. Mikor Zsófi magyarázatot követel, Tóbiás azt hazudja, elszívott egy marihuánás cigarettát, amit kimutatott volna a vizeletvizsgálat. Az igazság persze az, hogy Tóbiás elkezdett titokban szteroidot szedni azért, hogy mihamarabb újra építse az izmait és nem akarta, hogy a vizsgálatok ezt kimutassák. Tóbiás szeme előtt viszont csakis a cél lebeg, hogy felépüljön, és gondoskodni tudjon Zsófiról, ezért vesz egy újabb adag tablettát.
Nóra megtudja, hogy Attilát nem találta a rendőrség felelősnek a balesetben, ezért figyelmezteti, elfeledkeztek arról, hogy megköszönjék Róbertnek az életük megmentését. Attila egyetért Nóra ötletével, hogy terjesszék fel Róbertet életmentő érdeméremre. Róbert nem akarja a kitüntetést, de belenyugszik, amikor Nóra megérteti vele, hogy örülni akar Róbert dicsőségének. Ludwig megjegyzése azonban felzaklatja. Vajon akkor is adnának neki kitüntetést, ha tudnák, mit tett 15 évvel ezelőtt?
Liza a joghurtoskocsiban töltötte az éjszakát Péter társaságában. Attila és Júlia reggel felfedezik, hogy Péter nem aludt az ágyában. Attila gyanakodva elmegy a Pusszancs kocsihoz és majdnem lebuktatja Pétert és a kocsiban rejtőző Lizát. Péter hazaküldi a lányt, és titokban felhívja az anyját, hogy Liza vele van. Liza Júlia sms-ét látva rájön, Péter elárulta és megint menekülőre fogja. Péter elől rohanva beleütközik egy helyes fiúba, és feldönti. Találkozásuk kedvesen ügyetlen kezdete egy szerelemnek
 
#Barátok közt#állapot#javulás#titokzatos#fiú#nagy tóbiás#schneider róbert#takács liza#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk