Barátok közt

Következő rész (2015. november 4.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 3. 21:01

Kibékül-e Ádám és Hanna a történtek után? Liza a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát. Tóbiás fél, hogy lebukik a szteroidokkal, ezért inkább lemond Miklós pénzéről.

Hanna megmagyarázza Ádámnak, hogy csak feltételes módban beszélt Ádám elköltözéséről. Ádám azonban megsértődik. Hanna is kiborul, ezért inni kezd Alizzal. Mindketten Ádám ex-barátnői, bőven van beszédtémájuk. Eléggé be is rúgnak. Hannát Zsófi kíséri haza és megérteti az elkeseredett lánnyal, hogy nem kell minden kapcsolatba belemenni. Szinglinek lenni és várni néha jobb. Ádám Alizzal folytat hasonló beszélgetést, aminek hatására úgy dönt, megbocsájt Hannának. Csalódik azonban, mert Hanna egyedül akar lenni.
Ágnes aggódik Lizáért, aki elrohant otthonról. Ludwigtól nem sok támogatást kap, szerinte Liza haza fog jönni, ha kidühöngte magát. Ágnes elmegy Júliához, hogy beszéljen Péterrel, aki Lizával töltötte a napot, hátha tudja, hol van. Péter nem árulja el, hogy tudja, hol van a lány. Ágnes elmesél egy gyerekkori történetet Péternek, ami Liza különleges érzékenységéről és egyben érzelmi labilitásáról szól. Péter a történet hatására kezdi megérteni Ágnest, és a gyógyszerszedés fontosságát. Amikor titokban takarót és ennivalót visz a Pusszancs kocsiban rejtőző Lizának, felveti, hogy haza kéne mennie. De mivel Liza nem akar, viszont fél egyedül, Péter ott tölti az éjszakát a kocsiban.
Zsófi örömmel újságolja Tóbiásnak, hogy megállapodott Miklóssal, aki egymillió forint készpénzzel fogja támogatni Tóbiás felgyógyulását. Tóbiás nem ért egyet ekkora összeggel, és a módszerrel sem, ahogy Zsófi a pénzt kizsarolta. Azt pedig végképp nem akarja, hogy gyengébbnek kelljen mutatnia magát a pénz miatt, mint amilyen. Elhatározza, valahogy a maga erejéből kell felépülnie. Beszél a bodybuilderrel, akitől legutóbb a szteroid próbaadagját kapta, és vesz tőle még. Miklós átmegy Tóbiáshoz a jó hírrel, hogy egy specialista vállalja Tóbiást, de csinálna egy állapot-felmérő kivizsgálást. Tóbiás tudja, egy ilyen kivizsgálásnál kiderülne a már beszedett szteroid, ezért tiltakozik. Miklós addig-addig faggatja az okáról, míg a szteroid helyett azt árulja el, hogy ő nincs olyan rosszul, mint Miklós azt hiszi. Zsófi ötlete volt, hogy mondják ezt. Miklós dühösen veszi tudomásul, hogy Zsófi megint átveri őt.
 
#Barátok közt#békülés#lebukás#szteroidok#lemondás#pénz#bokros ádám#holman hanna#takács liza#nagy tóbiás#berényi miklós

Címlapról ajánljuk