Barátok közt

Következő rész (2015. október 21.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 20. 22:01

Attila rájön Ludwigék tervére és megpróbálja megtudni az indítékaikat. László nem szabadult meg végleg Valitól. Péter nem képes megbocsátani Hannának és Balázsnak.

Miután az áthidaló hitel aktuálissá válik, Brigitta felkeresi Ludwigot és Ágnest. Ludwig a hitel feltételéül azt szabja, hogy Brigittáék fedezetként ajánlják fel kétmillió eurós házukat. Miután Brigitta aláírja a szerződést, Ágnes megkongatja a vészharangot: felhívja Brigittáék ügyfeleit azzal a figyelmeztetéssel, hogy Brigittáék csődbe fognak menni, ezért mielőbb hajtsák be kintlévőségeiket. Attila rájön, hogy Ágnes és Ludwig intézte úgy, hogy Brigittáék csődbe menjenek, már csak azt nem tudja, mit nyernek ezen.

 

László büszkén hozza haza a költöztetéssel keresett tízezer forintját, de Gizella kérdései elől, hogy pontosan kit is költöztetett, igyekszik kitérni. Később Vali tűnik fel az üzletben, ahol csak Gizellát találja. Vali és Gizella egészen összebarátkoznak, és bár a beszélgetésükbe érkező László először megrémül, hogy azokat együtt látja, Vali végül őt is megnyugtatja. Vali végül elkéri László számát, ha esetleg további költöztetési munkákat találna, László pedig hezitálva, de végül megadja azt. László és Gizella megbeszélik, hogy Valit valószínűleg sosem látják többet, ám alig távozik Gizella, László telefonja megcsörren. Vali keresi, aki máris talált neki munkát.

 

Balázs megtudja, hogy Péter manipulálta Hannát, hogy a lány megkérdezze, vele utazhatna-e, amire Balázs nemet mondott, és ami tulajdonképp összeveszésükhöz vezet. Balázs és Hanna együtt kérik számon Pétert, aki visszatámad, azok ketten folyamatosan bántották őt, egyáltalán nem úgy viselkedtek, mint ha a barátai lennének. Amikor később Hanna Péterrel beszél, bocsánatot kér a fiútól, de Péter nem fogadja el a bocsánatkérését. Aztán Balázs is felkeresi Pétert, és közli vele, hogy bár Péter most azt hiszi, nyert, de valójában mindketten veszítettek. Péter szemtanúja lesz Hanna és Balázs búcsúcsókjának, amikor megcsörren a telefonja: Ádám keresi.

#Barátok közt#terv#megszabadul#megbocsátás#schneider ludwig#novák laci#illés péter#holman hanna#berényi balázs#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk