Barátok közt

Következő rész (2015. október 15.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 14. 22:01

Mi lesz a sorsa Hanna, Péter és Balázs barátságának a történtek után?  Kideríti-e Róbert, hogy ki árulta el az apjának?  Nóra egyre féltékenyebb lesz, de vajon van rá oka?

Miután Hanna és Balázs csókolóztak, mindketten megállapítják, hogy ez nagy hiba volt. Amikor legközelebb látják Pétert, nagyon igyekeznek, hogy a legkisebb jelét se adják annak, ami köztük történt. Péter azt javasolja, menjenek el együtt szórakozni, mint a régi szép időkben. A kocsmában, ahol kikötnek, Péter jelzi Balázsnak, hogy lépjen le, de kiderül, Hannának is mennie kell. Amikor a mit sem sejtő Péter visszatér, meglátja Hannát és Balázst kézen fogva. A csalódott Péter jelenetet rendez. Viszont hazatérve Hanna és Balázs szerelmeskedni kezdenek.

 

Mindenki azt állítja, hogy Ludwig nem tőle tudta meg, hogy Róbert nyomta fel a rendőröknek az apját. Róbert nem tudja, hogy mit higgyen. Míg Attila és Júlia egymást találják gyanúsnak, Róbert előbb Ágnest, majd Miklóst gyanúsítja meg. Miklós tagadja a vádakat, és Nóra hisz neki. Róbert nem is sejti, hogy ki hazudott neki. Amikor Ágnes hazaér, Ludwig megkérdezi, hogy miért nem szólt neki Róbertről hamarabb, és Ágnes azt hazudja, hogy ő is csak most tudta meg, hogyan árulta el Róbert Ludwigot.

 

Mónika azt tanácsolja Miklósnak, hogy engedje el Nórát, ezért amikor legközelebb találkoznak, Miklós sok szerencsét kíván az esküvőjéhez és áldását adja. Később Miklós és Mónika átmennek Mónika lakásához, hogy Miklós, ígéretéhez híven, segítsen Mónikának valamiben. Amikor értesül róla Nóra, hogy Miklós Mónikához ment át, féltékenységében utánuk megy, és Mónika a ház előtt találkozik vele. Mónika megkérdezi Nórát, hogy mit csinál ott. Csak nem kémkedik? Mit fog Nóra mondani?

#Barátok közt#sors#barátság#apa#árulás#féltékenység#ok#holman hanna#illés péter#berényi balázs#schneider róbert#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk