Barátok közt

Előző rész (2015. október 14.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 14. 22:00

Vajon meg tudja-e magyarázni Róbert árulásának okait Ludwignak?  Nóra féltékeny lesz Mónikára Miklós miatt.  Péter Balázs tanácsára bepróbálkozik a magányos Hannánál.

Ludwig kidobja a villából Róbertet, miután rájött, hogy a fia árulta be a rendőrségen. Később Liza ráveszi, hogy hallgassa meg a fiát, ezért Ludwig lehetőséget ad Róbertnek a magyarázkodásra. De Ludwig nem érti meg a tettét, és közli, hogy Róbert nem a fia többé. Később Róbert dühösen ront rá a Berényi irodában tartózkodókra, azt követelve, hogy megtudja, ki tette tönkre az életét.

 

Miklós és Nóra boldogok, hogy Tóbiás magához tért a kómából, és várhatóan nem lesznek jogi következményei a balesetnek Timi számára. Mónika érkezése azonban véget vet a családi idillnek, ami nem igazán tetszik Nórának. Míg Miklós és Mónika a közös munka kapcsán a magánéletükről is megosztanak a másikkal ezt-azt, Nóra egyre féltékenyebb lesz.

 

Mivel Rita és Ádám is elutazott, Hanna nagyon egyedül van. Balázs azt javasolja Péternek, hogy most próbálkozzon be, és Péter meg is látogatja a lányt egy adag jeges joghurttal. Ám a beszélgetésnek nem lesz jó vége, és Péter úgy érzi, semmit sem ért el Hannánál. Balázs is átmegy Hannához, hogy ne legyen egyedül a lány. Ám a baráti beszélgetés nem várt fordulatot hoz, amikor Balázs megcsókolja Hannát.

#Barátok közt#magyarázat#árulás#okok#féltékenység#tanács#magányos#schneider róbert#balogh nóra#kertész mónika#berényi miklós#illés péter#berényi balázs#holman hanna#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk