Barátok közt

Előző rész (2015. október 13.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 13. 22:00

Vajon miért csókolta szájon Zsófi Tóbiást, amíg kómában volt? Ágnes átadja részvényeinek felét Ludwignak. Zsolt nagypapa lesz, miközben Krisztián sikeresen viszi tovább a Rózsa bisztrót.

Tóbiásnak rémlik, hogy Zsófi szájon csókolta – ekkor ébredt fel. Zsófi fél, nehogy kiderüljön Tóbiás számára, hogy esetleg többről van itt szó, mint barátságról. Tóbiás kikéri Attila véleményét Zsófi csókjáról. Tóbiás elmondja Júliáéknak és Zsófinak, mire emlékszik a balesetből: megemlíti, hogy a baleset előtt látott egy kígyót a kocsiban. Attila és Júlia megbeszélik, hogy Zsófi aggódik a csók miatt. Júlia azt tanácsolja Zsófinak, hogy beszéljék meg ezt az egészet Tóbiással kettesben. Tóbiás mesél az álmairól Zsófinak, aki könnyedén kifigurázza a csókos álmot.

 

A forró együttlét után Ágnes és Ludwig megbeszélik, hogy holnap együtt bemennek a Berényi irodába és megbeszélik a többiekkel közös üzleti terveiket. Reggel Liza és Ludwig a börtönéletről beszélgetnek Ágnes villájában. Ludwig elviccelődik a bűnös múltján, majd megvallja, hogy soha többé nem szeretne börtönbe jutni. Ágnes ráveszi Ludwigot, hogy beszéljen fiával, Róberttel. Ludwig felvilágosítja Róbertet, hogy egy csomó pénz eltűnt. Ludwig bejelenti, hogy mától ő is részvényese a Berényi Kft-nek. Később Róbert váratlanul bekopog Ludwighoz a villába és kiderül a mocskos múlt: Róbert juttatta börtönbe Ludwigot.

 

Mikor Lászlót kifizetik a stand up–os fellépéséért, Gizella megérkezik és bejelenti, hogy neki sürgősen kell a pénz, hogy elutazhasson Dél-Amerikába, ugyanis Linda elmondta neki videocseten, hogy gyermeket vár. A Rózsában ünnepelnek, Krisztián azon aggódik, hogy Zsolt hogyan fogadja majd a hírt, hogy nagypapa lesz. Krisztián bemegy Zsolthoz és elmondja, hogy Linda gyereket vár – egyébként az üzlet jól megy. Gizella otthon spanyolt tanul, miközben László bejelenti, hogy nem akarják rendesen megfizetni a fellépését. Krisztián a bisztró irodájában a Rózsa védelmi pénzéről dönt. Rudi bemegy Zsolthoz és aggodalmát fejezi ki Krisztiánnal kapcsolatban.

#Barátok közt#csók#kóma#részvények#eladás#nagypapa#bisztró#siker#szentmihályi zsófia#nagy tóbiás#berényi ágnes#schneider ludwig#bartha zsolt#bartha krisztián#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk