Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 16.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 16. 22:00

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Ágnes és Liza alig ocsúdnak a magántanár goromba vélemény nyilvánítása után. Liza azt hiszi, az egész elutasítást Ágnes rendezte, hogy így tántorítsa el Lizát a zeneiskolai felvételitől. Ágnes azért, hogy Liza őrá haragudjon és ne saját magára, bevállalja, hogy így volt. Hogy „jóvátegye”, újra tárgyal a magántanárral és eléri, hogy Andrásy felkészítse a felvételire Lizát. Liza boldog, Ágnes pedig reméli, helyesen teszi, amit tesz.
 
Hanna megkönnyebbülve hallja, hogy Pétert felmentették. Nagyon örül, hogy végre barátok. Péter közli Hannával, hogy esze ágában sincs barátkozni. Szerinte az egyetlen kapcsolat, amiben ők lehetnek, az az üzlettársi viszony. Hanna őszintén megsértődik. Közben Attila figyelmezteti Júliát, hogy itt lenne az ideje, hogy Júlia kibéküljön Nórával. Júlia megkeresi Nórát, és kölcsönösen bocsánatot kérnek egymástól.
 
Miután Luca odahívta hozzájuk Olíviát, aki nyomozó, hogy Aliz eltűnését megbeszélje vele, Bözsi kettesben felvilágosítja Lucát, hogy mit tett az anyja, és hogy tanácsos lenne nem beszélni Alizról Olívia előtt. Míg Olívia tovább érdeklődik Alizról, pánikba ejtve Zsoltot és Krisztiánt, addig Luca Bözsin kéri számon, miért nem mondták el neki az igazat már hamarabb. Később Ádám felháborodva hallja Lucától, hogy a fegyver, amivel Aliz lőtt, Zsolté volt. Be is megy hozzá az irodájába és közli vele, mindent tud, és illegális fegyvertartásért akár fel is jelenthetné. 
 
#Barátok közt#felvételi#eredmény#felkészülés#barátság#fegyver#lövés#takács liza#illés péter#holman hanna#bartha zsolt#bokros ádám#fekete aliz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk