Barátok közt

Következő rész (2015. szeptember 4.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 3. 21:16

Sikerül valamiben megegyeznie Hannának és Péternek? Kit választ Nóra: Róbertet vagy Miklóst? Meddig tűri Zsolt, hogy Nikol viselje a nadrágot?

Ádám arra biztatja Hannát, hogy adja el az üzletrészét Péternek, azt remélve, hogy a lány így az utolsó kapcsolatát is felszámolja Péterrel. De azt Ádám se akarja, hogy Hanna elkótyavetyélje az üzletrészét, ezért arra figyelmezteti, kérje meg az árát. Hanna előbb így is tesz, de miután Péter és Ádám veszekedni kezdenek emiatt, Hanna végül úgy dönt, mégsem száll ki a jeges joghurt bizniszből.

 

Nóra Miklósnak sírja el a Róbert hazugsága miatt érzett bánatát. Amikor Róbert Miklósnál keresi Nórát, Nóra elrejtőzik, és később hazudik a férfinak arról, hogy hol járt. Később Róbert emlékezteti Ritát: ha azt akarja, hogy tartsa a száját arról, hogy Rita férje mégis él, akkor fizetnie kell Róbertnek. Ezután Róbert választás elé állítja Nórát, aki bevallja, hogy Miklóshoz szaladt a bánatával, de Róbertet választja a két férfi közül.

 

Rudi nem örül neki, hogy Zsolt visszafogadta Nikolt, és amikor részegen hazaér késő este, beleköt a nőbe, aki kidobja a lakásból. Mivel már minden lakás sötét, jobb híján a pincében tölti az éjszakát, ahol Krisztián talál rá másnap reggel. Rudi elmeséli neki, mi történt, és hogy Zsolt hagyta, hogy Nikol dirigáljon. Krisztián ezt számon kéri Zsolton, aki megnyugtatja, mindez csak egy nagyobb terv része, és legyen türelemmel.

#Barátok közt#egyezség#választás#illés péter#balogh nóra#schneider róbert#berényi miklós#bartha zsolt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk