Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 3.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 3. 21:15

Róbert még bukott helyzetét is a maga javára fordítja.  Hogy teszi rendbe Bözsi, amit Aliz összekutyult? Péter végleg megszabadul Hannától?

Nórát feldúlja, hogy Júlia arra kéri, ne menjen hozzá Róberthez, és otthagyja a vacsorapartit. Róbert elismeri, hogy Júlia részben igazat állított, de azzal védekezik, hogy össze kellett zavarnia Ágnest, és valójában nincsenek romantikus érzelmei a mostohaanyja iránt. Nóra azzal vádolja Júliát, hogy tönkreteszi az összes kapcsolatát, majd Miklós vállán sírja ki magát. Róbert pedig Rita arcába vágja, hogy már nem tudja őt semmivel zsarolni, mert Nóra mindent tud.
 
Zsolt kitér Luca kérdései elől, és nem árulja el, mit tett Aliz. Bözsit azonban figyelmezteti, hogy Luca hamarosan rá fog jönni arra, hogy Aliz rálőtt egy fegyverrel. Bözsi és Vilmos nem tudják kitalálni, mitévők legyenek, így Bözsi végül felhívja Szabit és tőle kér segítséget. Bözsi öt napra hozzá küldi Lucát, remélve, hogy ez idő alatt előkerül Aliz, és maga fog magyarázatot adni a lányának.
 
Miközben Hanna és Ádám kölcsönösen neheztelnek a másikra, egyre több visszajelzést kapnak arról, hogy Péter street food fesztiválja óriási siker. Péter boldogan tér haza kétvödörnyi pénzzel, majd átmegy Hannához, és elé veti a sok pénzt azzal, hogy kivásárolja őt a cégből, mert nincs szüksége Hanna gyámkodására.

Hogy reagál erre Hanna? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!
#Barátok közt#megszabadul#schneider róbert#bözsi néni#fekete aliz#illés péter#holman hanna#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk