Barátok közt

Következő rész (2015. augusztus 27.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 26. 21:16

A Rita férjének halála körüli rejtély egyre többeket foglalkoztat. Tóbiás eljátssza a szponzor előtt, hogy nem meleg. Krisztián Nikol ellen fordítja Áront.

Róbert és Nóra rájönnek, hogy bár sok a furcsaság Rita férjének halála körül, konkrét bizonyítékok nélkül nem lehetnek biztosak semmiben. Rita közli Ágnessel, hogy már nem szeretne bosszút állni Miklóson. Ágnest frusztrálja Rita visszalépése. Nóra figyelmezteti Miklóst, hogy Rita talán megölte a férjét, de Miklós azt gondolja, Nóra csak féltékenykedik. Ágnes szándékosan azt hazudja Miklósnak, hogy Rita még mindig bosszút akar, hogy megrontsa kialakuló kapcsolatukat. Miklós végül meggyanúsítja Ritát azzal, hogy meg akarja mérgezni.

 

Tóbiás és Zsófi együtt készülnek a vacsorára a szponzorral. Miután azonban Zsófi rámutat, hogy Tóbiásnak talán nem lesz olyan könnyű eljátszani, hogy heteroszexuális, mint hitte, Gizellától kér megerősítést. Gizella aztán Miklóshoz küldi, aki szerinte meg tudja majd mutatni neki, hogyan lehet igazi macsó. Tóbiás aztán macsónak vélt öltözetben, üvegből kortyolva a sört fogadja a vacsoravendéget, ám amikor az Zsófi fenekére csap, Tóbiás kifakad, és helyre teszi a megszeppent szponzort.

 

Rudi terve az, hogy felgyújtják Nikol szépségszalonját, ezért két benzineskannával érkezik haza. Krisztián szerint erőszakkal nem mennek semmire, neki más terve van. Felkeresi Áront, hogy rávegye, beszéljen az anyjával, és győzze meg arról, hogy hagyja békén őket. Miután Áron megtudja, hogy Nikol visszatért az illegális üzleteihez, úgy dönt, Zsoltékhoz költözik. Áron Nikollal is közli döntését, aki szerint Krisztián csak manipulálni próbálja őt. Amikor aztán Áron átköltözik, és kihallgatja Krisztián és Rudi beszélgetését, rájön, hogy valóban saját céljaikra akarják felhasználni. Szétlocsolja az egyik kanna benzint a padlón, hogy felgyújtsa a lakást, ám ekkor Krisztián hazaérkezik.

#Barátok közt#rejtély#halál#szponzor#holman rita#nagy tóbiás#bartha krisztián#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk