Barátok közt

Előző rész (2015. július 16.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 16. 21:15

Ágnes módszerei romba dönthetik a Berényi céget.  Miklós drága ajándékát vagy Róbert hamis karkötőjét választja Nóra?  Vajon Hanna vagy Péter képes előbb továbblépni?
 

Sűrűsödnek a problémák a Berényi Kft által üzemeltetett irodaházban, de Ágnes nem akar odamenni, ezért a feladatot Júlia vállalja magára. Júlia megtudja Brigittától, hogy Ágnes zsarolással szerzett a cégnek egy teljes emeletnyi bérlőt, és kiakad. Amikor szembesíti a tettével, Ágnes a legkevésbé sem szégyelli el magát, úgy véli, ő csak a cég előnyére fordított néhány információt, mert szükségük volt bérlőkre. Attila legszívesebben felbontaná a szerződéséket, de rájön, hogy patthelyzetbe került. Ám amikor megtudja, ki jelentette-e fel a rendőrségen Ludwigot, Attila rettenetesen meglepődik.

 

Róbert rosszul érzi magát, amikor látja, hogy Nóra még mindig Timin kéri számon az eltűnt karkötőt, és úgy dönt, pótolni akarja az ékszert. Ágnestől kér pénzt, de ő megtagadja a kérést, ezért végül Zsolttól kell uzsorakölcsönt kérnie. Zsolt tanácsára a karkötő helyett csak egy arra hasonlító hamis ékszert vesz, és eldugja a hűtő mellé, remélve, hogy Nóra megtalálja, és azt hiszi, ő maga vesztette el véletlenül. Miklós közben drága fülbevalóval lepi meg Nórát, de ő leküzdi a kísértést, és inkább a megtalált karkötőt viseli. Addig, amíg Ágnes ki nem szúrja, hogy az ékszer hamis. Róbert elismeri a cserét. De vajon mivel magyarázza majd?

 

Hanna és Ádám eddig külön szobában laktak és elhatározzák, hogy egy hivatalos randival fogják kezdeni az együttélésüket. Ádám pikniket tervez, de Péter ezt meghallja, követi őt és összeszólalkoznak. Péter joghurttal önti nyakon Ádámot, aki kajacsatával védi meg magát. Hanna mindezekért sem haragszik Ádámra, és amíg ők átesnek az első együttléten, a bosszúszomjas Péter arra kéri Alizt, segítsen neki tönkretenni Ádámot, aki elvette a menyasszonyát.

 

Vajon, hogy reagál Alíz Péter kérésére? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!
#Barátok közt#módszerek#hamis#továbblépés#berényi ágnes#berényi miklós#schneider róbert#balogh nóra#holman hanna#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk