Barátok közt

Ez történt a 26. héten

rtl.hurtl.hu

2015. június 26. 21:16

Gizella megígéri Aliznak, hogy nem adja ki titkát Péterrel. Rudi egyáltalán nem veszélytelen üzletet akar csinálni a legújabb zsákmányból, és meg is egyezik a százalékokban Zsolttal. Gizella és Bözsi szemét-háborúba kezdenek, miután Gizella megtudja, hogy Bözsi legújabb tevékenysége rontja az ő üzletét. Júlia rá akarja beszélni Attilát, hogy vegyék be Ágnest az egyik üzletükbe, mert az anyagilag megéri. Attila rájön, hogy Liza apja nem Ágnes első férje, és felszólítja Ágnest, hogy ezt közölje a lánnyal. Vajon mit tesz Ágnes? Róbert ellopja Miklós ajándékötletét Timi születésnapjára, mire Miklós dührohamot kap, amivel súlyos döntés elé állítja Nórát. Miklós és Zsolt együtt mennek el egy indulatkezelő tréningre. Vajon mire jutnak a végén? Luca, Nóra segítségével, ellenperrel fenyegeti meg az őt kisemmizni próbáló amerikai céget.

Gizella a kártyákból megjósolja Aliznak, mi lesz az ő és Ádám jövője, de összevesznek a kártyák különböző értelmezésén. Aliz boldogan közli Péterrel, hogy Gizella mégsem adja ki a titkukat, ezért Péter szuperkedves Hannával, amit a lány úgy vesz, hogy a kapcsolatukkal minden rendben.



Kinga megérkezik, és felkeresi Zsófit, de azt hazudja, hogy a születésnapját akarja bepótolni. Zsófi elmondja Kingának, hogy gyereket terveznek Tóbiással, aminek Kinga nagyon örül. Később viszont rájön, hogy Zsófi valószínűleg tényleg szerelmes Tóbiásba. Zsófi igyekszik meggyőzni Kingát, hogy nem szerelmes Tóbiásba, de Kinga nem tartja jó ötletnek, hogy Zsófi ilyen kockázatos kapcsolatban vállaljon gyereket. Zsófi utolsó csajos estéjére indul Kingával, Magdikát pedig Tóbiásra hagyják. Miután minden jól sikerül, Kinga végül elismeri, hogy Tóbiás jó apa lesz.
 

Miután Rudi megtudta, hogy Zsolt átverte őt, mégis nekiáll a rablás előkészítésének. A rablás félresikerül, de Rudi később fegyvereket talál a flakonok alatt. Rudi úgy dönt, hogy eladja a megtalált fegyvereket, és Krisztián nem tudja lebeszélni erről, ezért figyelmezteti Zsoltot. Krisztián később meglátja, hogy Rudi és Zsolt újra haverok és ez egyáltalán nem tetszik neki. Fanni újra felbukkan, és amikor Zsolt kidobja, László emlékezteti Zsoltot, hogy újra el kell járnia indulatkezelő terápiára.



Gizella tejfölös poharak gyűjtögetése közepette találja Bözsit, és aggódik, hogy a betegség újrakezdődött. Gizella rájön, hogy Bözsi szinte az összes lakónak nevel bérbe zöldségeket, ezért széttapossa Bözsi ágyásait, Bözsi azonban rajtakapja. Bözsi követeli, hogy Gizella építse újra az ágyásokat, mire Gizella úgy dönt, nem ad több ingyen gyümölcsöt Bözsi lébárjának. Bözsi szemetet helyez el a kukák mellé, mire Gizella fenyegető plakátokat helyez el a házban, amiket viszont összefirkálnak. Bözsi tagadja, hogy ő lett volna, majd rájön, hogy Vilmos volt a firkáló. Gizellának azonban új ötlete támad, és biztonsági kamerát akar felszereltetni az udvaron.
 

Ágnesnek lenne egy ötlete a Berényi Testvérek következő nagy projektjére, de Attila hallani sem akar arról, hogy Ágnest számításba vegyék. Júlia azonban támogatja Ágnest, amiért Ágnes nagyon hálás. Később Ágnes pénzt ad Timi születésnapjára, mire Nóra kiakad és felelősségre vonja. Megérkezik Liza, Ágnes lánya. Ágnes a legjobb barátnőjeként mutatja be Lizának Júliát, majd betoppannak Timi születésnapjára is. Később Attila furcsa dolgot vesz észre Lizán, és megvilágosodik, majd szembesíti is Ágnest azzal, hogy a lány igazi apja Benedek, Ágnes első férje. Timi városnézésre hívja Lizát, Attila pedig Ágnes fejére olvassa, hogy Benedek Ágnes miatt halt meg.



Timi nagyon izgatott a születésnapja miatt, még Miklóst és Ágnest is meghívja a zsúrba. Timi csalódott, amikor Miklóstól ugyanazt kapja, amit Róberttől, aki ellopta Miklós ajándékötletét. Miklós a saját lakásában tombol, és megfenyegeti Róbertet, mire Nóra feljelentéssel és távoltartási végzéssel fenyegeti meg Miklóst. Miklós összetörik, és ezt Júlia is észreveszi. Nóra arra kéri Miklóst, menjen el Tóbiás Férfiklubjába, és kezdjen valamit az agressziójával. Miután Krisztián ráveszi Zsoltot, hogy látogassa meg Tóbiás indulatkezelő tréningjét, Miklós és Zsolt találkoznak, és az egyetlen szabad székre vetik magukat.
 

Luca Nóránál érdeklődik az ellopott kutyajelmezes ötletével kapcsolatban, aki elmondja neki, hogy egy esetleges perben szinte biztosan nyernének, ám a per sokba kerül. Luca már lemondana a perről, amikor Zsolt pénzt ajánl a perköltségekre. Nóra végül elküldi a perindításról szóló levelet az amerikai cégnek.


 
#Barátok közt#ígéret#bokros gizi#fekete aliz#illés péter#vida rudi#üzlet#bartha zsolt#fekete bözsi#illés júlia#berényi attila#berényi ágnes#anyagiak#schneider róbert#berényi miklós#berényi timi#ajándék#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk