Barátok közt

Előző rész (2015. június 24.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 24. 21:15

Gizella harca a veteményes kert ellen háborúba csap át. Miért jött Ágnes lánya? Nóra radikális lépésre szánja el magát Miklós ellen.

Bözsi követeli, hogy Gizella építse újra az ágyásokat, és ültesse vissza a palántákat, amiket széttaposott. Bosszúból Gizella úgy dönt, nem ad több ingyen gyümölcsöt Bözsi vitaminbárjának. Amikor pedig Bözsi újabb szemetet helyez el a kukák mellé, Gizellának elfogy a türelme, és fenyegető üzenetet hagy az üzenőfalon. Miközben László boldog, hogy Gizella végre nem vele, hanem valaki mással van elfoglalva, valaki óriási szeméthalmot hagy Gizella ajtaja előtt az udvaron. Gizella elszánja magát a háborúra.

Ágnesnek lenne egy ötlete a Berényi Testvérek következő nagy projektjére, de Attila hallani sem akar arról, hogy Ágnest számításba vegyék. Júlia számításokkal támasztja alá, hogy Ágnes terve mégis járható lenne, és Ágnes nagyon hálás a támogatásért. Később Ágnes megtudja Timitől, hogy készpénzt szeretne a születésnapjára, de amikor valóban ezt ad neki, Nóra kiakad és felelősségre vonja. Ágnes hazafelé ismerős hang állítja meg az utcán: a lánya, Liza érkezett meg. Vajon miért jött?

Timi nagyon izgatott a születésnapja miatt, még Miklóst és Ágnest is meghívja a zsúrba. Róbert ellopja Miklós ajándékötletét, és ezzel jópontot szerez Timinél. Timi csalódott, amikor Miklóstól ugyanazt kapja, amit Róberttől, és Miklósnak nehezére esik visszafognia magát, és nem Róbertre támadni. Róbert tovább provokálja Miklóst, de ő Róbert helyett csak a lakását veri szét mérgében. Amikor Miklós újra próbálkozik Nóránál, és arra kéri, hogy ne tiltsa ki a saját lánya születésnapjáról, majd dühében azzal fenyegetőzik, hogy megöli Róbertet, amiért kitúrta a családjából, Nóra feljelentéssel és távoltartási végzéssel fenyegeti meg Miklóst. Miklóst sokkolja, hogy Nóra ennyire messzire ment.
 

Mi lesz most Miklóssal? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!
#Barátok közt#harc#veteményes#kert#bokros gizi#berényi ágnes#balogh nóra#berényi miklós#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk