Barátok közt

Következő rész (2015. június 17.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 16. 21:16

Mit szól Attila ahhoz, amit véletlenül meghallott? Júlia egyre jobban aggódik Zsófi miatt. Kit választ Nóra: Miklóst vagy Róbertet?

Amikor véletlenül meghallotta, hogy Júlia Miklóst választaná, ha nem lenne Attila, Attila elkeseredik, de nem marad, hogy azt is hallhassa, amikor Júlia elmagyarázza a könyvklub résztvevőinek, hogy ezt nem gondolta komolyan. Attila és Péter sörözni mennek a bisztróba, ahol Péter bevallja Attilának, hogy megcsalta Hannát. Attila azt javasolja, ezt a titkot Péter tartsa meg magának. Később Péter figyelmezteti Júliát, hogy Attila hallotta a Miklósos megjegyzését, és Júlia sikeresen megbékíti Attilát.
 
Zsófi azt javasolja Tóbiásnak, hogy felesleges babaholmi vásárlások helyett inkább tegyenek ajánlatot Attilának a lakás megvásárlására, mert az jó alapja lehetne leendő családjuknak. Amikor erről Krisztián is értesül, elgondolkoztatja Tóbiást, hogy az tényleg készen áll-e egy ekkora elköteleződésre. Közben Júlia Zsófiért aggódik, amikor Zsófi úgy gondolja, hogy Tóbiással akár még az intim kapcsolat is összejöhet. Júlia végül telefonon segítséget kér valakitől. Kit hívott?
 
Miklós azt javasolja Nórának, hogy utazzanak Zsuzsa után Németországba. Amikor erről Róbert is értesül, közli Nórával, hogy arról szó sem lehet. Róbertnek sikerül Nórát lebeszélnie, hogy Miklóssal kettesben utazzon, amit Nóra közöl Miklóssal. Amikor kettesben maradnak, Róbert ezt Miklós orra alá dörgöli, aki dühében behúz egyet Róbertnek. Nóra pont ekkor lép be, és csak Miklós erőszakos fellépését látja. Közli Miklóssal, hogy egy szörnyeteg.

#Barátok közt#elszólás#véletlen#berényi attila#illés júlia#szentmihályi zsófi#balogh nóra#berényi miklós#választás#schneider róbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk