Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 43. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. október 26. 21:20

Hanna két tűz közé kerül. Vajon számíthat Claudiára? Hannának egyre nehezebb mindenkit boldoggá tennie. Mire készül Szabi szerelme? Lehet, hogy Zsófi terhes? Vajon milyen titkot rejteget? Attila kap egy utolsó esélyt. Géza szorult helyzetbe kerül a drogok miatt.

Hanna és Linda hiába csitítják Balázst és Pétert, a fiúk komolyan összevesznek az ellopott üzleti ötleten. Hanna bátorító szavainak hatására Péter elhatározza, hogy küzdeni és nyerni fog Balázzsal szemben. Ő csinálja meg előbb a mobil alkalmazást, és ehhez Hanna anyagi segítségét kéri. Hanna időt kér Pétertől, hogy eldöntse, ad-e neki pénzt a mobil alkalmazás megvalósítására. Péter ezért Claudiához fordul, aki azonban pénz helyett munkát ajánl Péternek. Hanna később úgy dönt, hogy kihasználja a helyzetet és egy ajánlattal össze akarja békíteni a fiúkat. Békülés helyett azonban ő kerül konfliktusba Balázzsal. Végül Hanna Claudiára önti az összes keserűségét. Balázs ledöbben amikor megtudja, hogy Hanna továbbra is finanszírozni akarja Péter ötletét.

Aliz aggódik Gézáért, és mindketten remélik, hogy Gézának már nem kell sokáig a drogügyleteit folytatnia. Olívia megtudja, hogy Géza pár nap múlva fontos ügyet fog intézni, és erről le is adja a drótot valakinek. De vajon kinek dolgozik Olívia? Olívia megpróbálja kideríteni, hogy mit tud Aliz Géza dolgairól és megkaparintja Géza telefonját. Miközben továbbítja Nándor számát, Olívia majdnem lebukik. Nándor figyelmezteti Gézát, hogy szerinte a zsaruk szimatolnak körülötte. Géza kidobja a Nánditól kapott „munka” telefonját, ami nem kerüli el Olívia figyelmét. Másnap, Géza cirkuszba küldi a családot, hogy átszámolhassa a drogokat és Olívia még inkább gyanút fog. Olívia figyelmezteti kollégáit, hogy Géza készül valamire és Gézát – aki éppen Kingát fuvarozná fodrászhoz – megállítja egy rendőr.

Nóra és Attila szerelmesen térnek haza Párizsból, Júlia úgy tesz, mintha nem zavarná, hogy Attila hazaköltözik, és Attila is boldognak tűnik. Timi figyelmezteti Attilát, hogy bánjon jól Nórával.
Zsófinak balsejtelme támad. Kingának mondja el, hogy lehet, hogy terhes. Azt azonban elhallgatja, hogy a gyerek apja talán Miklós. Zsófi nem tudja otthon megcsinálni a terhességi tesztet, így eldugja az irodában, majd el kell mennie. Később András és Miklós megtalálják Zsófi terhességi tesztjét. Miklós először aggódni kezd, de később rájön, hogy ha tényleg ő Zsófi gyermekének apja, Zsoltot megüti a guta.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk