Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 40. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. október 5. 21:20

Nóráékra újabb rossz hírek várnak. Lehet, hogy Ádám és Kinga románcához csak egy harmadik fél hiányzott?

Ádám becsípve találja a megbántott Gizellát, majd számon kéri Lindát, aki kifakad, hogy nem volt egyszerű egy drogkereskedő apa és egy részeges anya közül választani. Végül, Ádám piti bosszút áll Zsolton. Zsolt számon kéri Ádámot, miért hazudott róla Kingának. Ádámot viszont csak az érdekli, hogy Kinga meg akarta védeni Zsoltnál. Megkérdezi Kingát, hogy hányadán állnak, de ettől Kinga kiborul. Később Ádám flörtölni kezd Lillával, amitől Kinga féltékeny lesz. Lilla végül felmegy Ádámhoz és mikor Kinga is hazaér, Lilla édes hármast ajánl. Ádám befűzi Kingát, de a lány igazából csak teszteli. Lilla viszont rájön, hogy Kinga szerelmes Ádámba, és ezért a lányok lefújják az édes hármast. Később Lilla elmondja Ádámnak, hogy Kinga szerelmes belé. Ádám szembesíti ezzel Kingát, de a lány úgy csinál, mintha nem érdekelné Ádám. Másnap reggel, Kinga elnézést kér Ádámtól, de rájön, hogy Ádám az este hazahozott egy lányt.

A kórházban az orvos megalapítja, hogy Timivel minden rendben, de megkéri Nórát, hogy ő még maradjon. Nóra azonnal a műtőbe kerül vakbélgyulladással. Eközben kiderül, a Berényi Kft. fontos kliense csak akkor hajlandó dolgozni Miklóssal, ha András is részt vesz a projektben. Mindeközben Júlia még Attilát várja a vasútállomáson, de ellopják a táskáját. Később a vonat elindul Berlin felé, és Júlia nem érti, hol maradt Attila. Kétségbe esik, és nem tudja, hogy egyáltalán hazamehet-e még. Amikor Miklós végre megtudja, hogy mi történt Timivel, András felajánlja, hogy elviszi a kórházba. Hazaszalad a kulcsokért, de Júlia búcsúlevelét nem találja meg. Később, Attila és Miklós egymásnak esik a kórházban Nóra miatt. Nóra később arra kéri Attilát, adjanak maguknak még egy esélyt. Júlia bevallja Claudiának, hogy el akarta hagyni Andrást, de megtudja, hogy András nincs otthon ezért reménykedni kezd. Hazasiet és András levelét végül meg is találja érintetlenül, Péteré azonban hiányzik. Linda és Péter közben újra összejönnek. András elmondja Júliának, hogy Attila Nórával maradt. Péter később elárulja anyjának, hogy elolvasta a levelet. Júlia könyörög Péternek, hogy ne árulja el, hogy el akart szökni Andrástól és Péter belemegy. Júlia úgy érzi, hogy Attila magára hagyta, ezért nehéz szívvel szakít vele. Másnap, egy rendőr visszahozza, Júlia ellopott táskáját és pont András veszi át. András kérdőre vonja Júliát az előkerült táskával és a pályaudvarral kapcsolatban, és Péter menti ki szorult helyzetéből az anyját. Később Júlia kénytelen szembenézni Péter kérdéseivel is, és azt hazudja, hogy egy ügyfelébe szeretett bele, de a kapcsolatnak már vége. Péter végül nem tudja teljesen megőrizni anyja titkát, és kiönti a szívét Hannának. Hanna azt mondja, álljon ki Júlia mellet. Megérkezik Alex, amit nem kísér kitörő öröm, de azért Júlia és András is igyekszik udvarias lenni vele. Alexnek nem tetszik, hogy Maté Andrást hívja apának, és eldönti, hogy megmutatja a fiának, ki az igazi apja. Mivel ez nem sikerül teljesen, Alex megkéri, Júliát, hogy hadd maradjon éjszakára is. Júlia heves ellenkezése gyanút ébreszt Péterben és megkérdi tőle, hogy „az ügyfél” nem Alex-e.

A magányos Vilmos Lászlóval akar meccset nézni, de László nem ér rá. Ám Vilmosnak később tönkremegy a tévéje, ezért besurran László lakásába, hogy ott nézze a meccset. László rajtakapja Vilmost és kidobja, amit Gizi is lát. Később László még morog is Vilmos miatt Gizinek és Gizi rájön, hogy Vilmos is egyedül érzi magát. Másnap, felajánlja Vilmosnak, hogy visszaköltözik hozzá és úgy döntenek, új alapokon megpróbálnak újra együtt élni. Gizi titkon azt reméli a költözés által Lindához is közelebb kerülhet majd. Végül azonban Gizi és Vilmos rájön, hogy kettejük kapcsolata halott.

Aliz gyanút fog, hogy Géza rejteget valamit előle. Ráadásul megtudja, hogy Géza Kingát vigasztalta, aki saját szerelmi élete miatt szomorkodik. Később Aliz újabb ajándékot kap Gézától, de csalódottan veszi tudomásul, hogy eljegyzési gyűrű helyett csak egy pár fülbevalót kapott. Gizi szerint a gyakori ajándékok Géza félrelépését jelenthetik, ám amikor Aliz átkutatja Géza zsebeit, áruló jel helyett egy nagy köteg pénzt talál. Aliz gyorsan elkezdi megszámolni a pénzt, és nem veszi észre, hogy egy húszezres a földre hullt. Géza elmegy, de egy romantikus estét ígér Aliznak. Aliz ebből azt vonja le, hogy Géza meg fogja kérni a kezét. Elküldi Lucát és Szabit moziba, hogy kettesben lehessen Gézával. Amikor Géza hazaér, Aliz a nyakába ugrik, de Géza dühösen azzal vádolja, hogy ellopott tőle egy húszezrest. Aliz tagad, és Géza már majdnem el is hiszi, ám Aliz lebuktatja magát, amikor azt mondja, nem érti, miért aggódott Géza annyira egy húszezresért, amikor tele volt a zsebe pénzzel.

Miklós megdöbben, amikor megtudja, hogy Nóra Attilát kérte meg, hogy ápolja. Zsófinak kezd el füstölögni a nők gyengeségéről, mivel nem érti, hogy Nóra, hogyan kérhette meg Attilát, miután Attila elhagyta. Amikor Attila hazahozza Nórát a kórházból, Miklós és Attila közt heves vita alakul ki. Erre Nóra – László legnagyobb meglepetésére – bejelenti, hogy inkább Lászlóhoz költözik, amíg jobban nem lesz. Mikor Miklós hazaér, Zsófit találja a lakásában, aki – mivel nem akar ő is gyenge nő lenni – a videó felvételt keresi, hogy Miklós ne zsarolhassa tovább. Miklós biztosítja arról, hogy sok kópiája van, és megcsókolja Zsófit. Zsófi erre Miklós szájába harap.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk