Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 38. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 21. 21:20

Péter megpróbálja kibékíteni Lindát, a kérdés csak az, hogy sikerül-e. Kiderül-e, hogy Bandit milyen üzleti szálak kötik Zsolthoz?

Péter kiáll Bandiért Zsolttal szemben és figyelmezteti, Linda egyszer majd rájön a titkára. Linda is figyelmezteti Zsoltot, hogy ha hazudott neki a drogokkal kapcsolatban, örökre elveszítheti. Annak ellenére, hogy Linda folyamatosan levegőnek nézi Pétert, a fiú boldoggá szeretné tenni, ezért Bandival meghekkelik az iskolai számítógépet, hogy Linda kapja a legtöbb szavazatot az év tanulója választáson. Ám a terv rosszul sül el amikor Linda több szavazatot kap, mint ahányan az iskolába járnak, és Lindát kizárják emiatt a versenyből. Bandi végül bevallja Lindának, hogy ő szállított drogot Zsoltnak.

Lilla felajánlja Nórának, hogy keressenek együtt munkát és ajánl is neki egy pozíciót. Nóra lelkesen készül az állásinterjújára, de összekap egy férfival egy parkolóhely miatt. Nóra végül összetöri a férfi kocsiját, akiről kiderül, hogy ő a potenciális új főnöke. Később Miklós meglepődik, amikor Lilla is felbukkan a Berényi Kft. állásinterjúján és flörtölni kezd vele. Nóra pont akkor lép be az irodába, amikor Miklóst és Lillát kompromittáló helyzetben találja. Nóra később konfrontál Lillával, de kénytelen visszakozni, nehogy féltékenynek tűnjön.

Gizi véletlenül megtudja, hogy Szabi egyszer pénzért feküdt le Doloresszel, és azon frissiben tovább is adja a hírt Vilmosnak, miszerint Szabi prostituált. A hír eljut Gézához is, aki Szabinak támad. Szabi saját védelmében elárulja, hogy nem ő, hanem Ádám a dzsigoló. Alíz pedig a zavaros helyzetben elszólja, hogy ő mindvégig tudott Ádám titkáról. Géza megvádolja Alízt, hogy ő is fizetett Ádám szolgálataiért. Alíz bocsánatot kér, amiért titkai voltak Géza előtt, és ő meg Géza kibékülnek.

Gizi csalódott, amikor László Alízra hagyja a kisboltot. Éles verseny alakul ki a két nő között, hogy ki a jobb munkaerő. Amikor Gizi árukóstolót szervez és eladja a sütemény por készleteket, László nagyon megdicséri Gizit. A két nő párharca elmérgesedik és Alíz és Gizi egymásnak esnek. László Vilmos tanácsára aztán úgy dönt, Alíz és Gizi ezután nem dolgozhatnak egy műszakban. Egyelőre Alíz kapja az éjszakákat. Gizi már örül a győzelmének, Alíz azonban megfenyegeti.

Miklós először azt állítja, a gyerekkori levelében csak viccelt és András tényleg Berényi. András nem tudja, mit gondoljon, és végül úgy dönt, DNS tesztet csináltat, hogy kiderüljön, ő és Miklós fivérek-e. Miklós eleinte nem akarja ezt, de végül rááll, és azzal döbbenti meg Nórát, hogy megkéri, segítsen neki meghamisítani a tesztet. Nem akarja, hogy András megtudja az igazságot: hogy tényleg nem vér szerinti Berényi. Miklós úgy tervezi, hogy András mintáját kicseréli majd egy mintára Attilától, és ehhez van szüksége Nórára. Nóra nagy nehezen belemegy, hogy segítsen Miklósnak, de nagyon kellemetlenül érzi magát, amiért titkolóznak András előtt. Miklós kicseréli András hajmintáját Attiláéval, de Nórát bántja a lelkiismerete és végül mindent elmond Andrásnak. András dühös Miklósra, amiért hazudott neki. Miklós azonban biztosítja Andrást, hogy mindig is a testvérének tekintette őt. A két testvér végül újra egymásra talál.

Júliát és Attilát egymás karjaiba hajtja a szenvedély, azonban attól tartanak, soha nem jön el a megfelelő pillanat számukra. Később Attila elmondja Júliának, hogy állást kapott Berlinben. Arra kéri Júliát, tartson vele.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk