Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 37. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 14. 21:00

Bandi új megbízatást kap Zsolttól, de Péter összezavarja a szálakat.



Attila azt mondja Júliának, hogy most nem hagyhatja itt Nórát, amikor a nő annyira maga alatt van. Később Júlia azt látja, hogy Nóra még mindig maga alatt van, és úgy gondolja, mindenkinek az lesz a legjobb, ha segít az ügyvédnőnek talpra állni. Nóra elmondja Attilának, hogy Júlia segített neki. Attila később számon kéri Júliát, hogy miért tette ezt.

Zsolt figyelmezteti Bandit, hogy legközelebb ne hagyja, hogy a szülei lenyomozzák, hogy mit csinál. Később Bandi megtudja, hogy Péter nem tanult az érettségire és azt hazudja, kiszivárgott az érettségi feladatsor, amit elad neki. Péter megnyugszik, hogy így nem fog megbukni. Amíg Péter érettségizik, Bandi újabb melót kap Zsolttól. Ezúttal azonban másfajta tablettákat kell kiszállítania. Mielőtt azonban Bandi elindulhatna, ő és Péter nagyon összevesznek, amikor Péter számon kéri Bandin a hamis tételeket. Péter meglátja Bandi táskájában a cigis-dobozt és megtalálja a dobozban a tablettákat is. Péter burkoltan figyelmezteti Júliát, hogy figyeljen oda jobban Bandira. Később, Júlia Zsuzsa jelenlétében megtalálja a cigis-dobozt. Bandi megijed, hogy mi lesz ebből, aztán pedig megdöbben, amikor Júlia kinyitja a dobozt, és az üres. Később Péter azt hazudja Bandinak, hogy lehúzta a tablettákat a WC-n. Bandi ijedtében elszólja magát arról, hogy a tabletták Zsolttól származnak. Péter kérdőre vonja Zsoltot, és Zsolt dühében bántalmazza Pétert, de ekkor rájuk nyit Linda. Zsolt is és Péter is azt hazudják, hogy a drog a másiké, és Linda szakít Péterrel. Zsolt kirúgja Bandit, és megfenyegeti, hogyha bárkinek is megemlíti a kis üzletüket, megöli.

Nóra kiborul, amikor megtudja, hogy László a Miklóstól kapott pénzen vette meg a kisbolt helyiségét. Lehordja Miklóst és Lászlót is. László aztán leosztja Miklóst, amiért a családját és a legjobb barátait is ilyen csúnyán átverte. Eközben Gizi, aki megtudta, hogy Miklós az ő segítségével verte át Andrást és Nórát, úgy dönt, többet nem iszik. Amikor megtudja, hogy az ő hibája miatt Nóra lehordta Lászlót, mindent bevall Andrásnak és Nórának. Nóra és Gizi is bocsánatot kér Lászlótól. László végül fölveszi Gizit a kisboltba.

Zsolt és Zsófi végre egymáséi lehetnek, miközben Miklós megtalálja Zsófi felmondó levelét. Miklós virágot küld, de Zsófi nem akar többet neki dolgozni. Ám Miklós újra megzsarolja Zsófit. Kiderül, hogy van még példánya a légyottjukon készült felvételről, és ha Zsófi nem megy vissza hozzá, akkor ezt a felvételt Zsoltnak is lejátssza. Később Zsófi megrongálja Zsolt kocsiját, és a javítás költségeire hivatkozva visszamegy Miklósnak dolgozni. Zsófinak egyáltalán nincs ínyére, hogy Miklósnak kell dolgoznia, ezért apró bosszúságokkal igyekszik megkeseríteni Miklós napjait.

Szabi megtudja, hogy Ádám egykor selyemfiú volt. Végül arra is rádöbben, hogy egy alkalommal ő is pénzért feküdt le egy nővel. Tisztázni szeretné a félreértést Doloresszel, és bocsánatot akar kérni tőle. Szabi felhívja Doloreszt és üzenetet hagy neki, hogy találkozzanak. Szabi legnagyobb döbbenetére, Doloresz egy kisbabával érkezik, és Szabi arra gondol, hogy a baba az ő gyereke. Később kiderül, hogy a baba Doloresz testvéréé. Szabit a rátörő magányosságból egyedül a kis Luca tudja megvigasztalni.

A tetőt javító munkások egy fémdobozt találnak. Vilmos és Géza kíváncsi, mit rejt a doboz. Legnagyobb csalódásukra nem kincseket, hanem régi leveleket találnak benne, amiket az egykori árvaház lakói írtak Zoltánnak, mielőtt az bevonult volna a seregbe. András és Nóra is örömmel vetik bele magukat a múltidézésbe. Később Miklós tudomást szerez a levelekről, és pánikba esve elrohan. Mindeközben Nóra épp az utolsó levelet olvassa fel, amiben a fiatal Miklós ír Zoltánnak, és amiből az derül ki, hogy András nem is igazi Berényi.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk