Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 36. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 7. 21:00

Az ártatlannak induló reklámfotózás nagy kalamajkához vezet. Géza és Zsolt veszélyes vizekre eveznek.

Amikor Attila bevallja, hogy nincs pontos szökési terve, Júlia azt mondja, hogy akkor ez nem több egy álomnál. Otthon aztán megerednek a könnyei, de ezt sikeresen eltitkolja András elől. Nóra is csalódott, amikor Attila hazatér a futásból és nem sok figyelmet szentel neki.

Szabi, Géza és Ádám kiosztják Alízt a lányokról készült képek miatt, de Alíz szerint nincs a képekkel semmi gond és egyébként sem biztos, hogy valaha valaki látni fogja őket. Később az ügynökség arról értesíti Alízt, hogy a lányok fotóit választották ki. Luca átmegy Timihez a jó hírrel, de a lányok beszélgetését Nóra is meghallja. Számon kéri Alízt, aki eddig azt hitte, Nóra beleegyezett a fotózásba. Nóra nem engedélyezi a képek megjelenését és rossz anyának nevezi Alízt, amiért ő még nem tiltotta le Luca képeit. Alíz végül elintézi, hogy Luca képei se jelenjenek meg, de ez sokba fog neki kerülni. Hogy anyagilag kisegítse Alízt, Géza kölcsönt szeretne kérni a kék pirulás Nándortól és ehhez Zsolt segítségét kéri. Később elmondja Aliznak, hogy meg tudja szerezni a pénzt, amire a hálás Alíz szerelmet vall Gézának. Nándor előadja Gézának és Zsoltnak, hogy mi az új meló – drogot fognak teríteni.

Miklós telefonon megkéri Zsófit, hogy küldjön el egy fájlt a laptopjáról. Miklós később rádöbben, hogy ez mekkora hiba volt, de már késő. Zsófi megtalálja az együtt töltött estéről készült felvételt. Zsófi nekiesik Miklósnak, amiért felvette légyottjukat, majd tesz róla, hogy Miklósnak ne maradjon másolata a felvételről és felmond Miklósnál. Később kiderül, hogy a lemezen, amit Zsófi széttört, nem is a felvétel volt.

Bandit kifizeti Zsolt az eddigi munkájáért. Amikor Bandi hazamegy, hanyagul ledobja a kabátját, és kiesik belőle a Zsolttól kapott pénz, amit Júlia megtalál. Óvatosan puhatolózni kezd a pénzről, de Bandi hazudik neki, és még azt is eléri, hogy András és Júlia összevesszenek. Később Júlia készít magának egy hamis profilt egy közösségi oldalon, hogy betekintést nyerhessen Bandi életébe. Júlia legnagyobb örömére, a fiú visszaigazolja az ismeretséget. Később Bandi elhívja Júliát randira egy menő étterembe, és amikor Júlia rákérdez, honnan van ennyi pénze, megtudja, hogy Bandinak van egy jól fizető munkája. Júlia megpróbálja kihúzni Bandiból, hogy mit dolgozik, de kudarcot vall. Júlia később Zsolttal látja Bandit, és meghallja, hogy valami szállításról beszélnek. András és Júlia számon kérnék Bandit, de kiderül, hogy Júlia a neten kémkedett Bandi után és András ellene fordul.

Teó hazatér a gyermekotthonba, és Gabi meghatódik a sok kedvességtől, amit a gyerekektől kap. Amikor Teó be akarja vallani a lopást az igazgatónőnek, Gabi eltereli a témát, mert azt akarja, hogy Teó tiszta lappal induljon. Később azonban Teó mégis tisztázza Gabi nevét, és az igazgatónő felajánlja Gabinak, hogy menjen vissza dolgozni. Habár László szerint ez egy őrült ötlet, Gabi úgy dönt, hogy ott marad a gyermekotthonban, ezzel darabokra törve László szívét.

Nóra, András és Claudia remélik, hogy a Berényi Kft. fogja megnyerni az ingatlanfejlesztési tendert, amire nagy esélyük van. Claudia Miklós orra alá dörgöli, hogy nem sikerült tönkretennie a céget. Ám Gizi véletlenül elmondja Miklósnak, mennyit kért a Berényi Kft. a tenderért. Később András és Nóra megtudja, hogy nem a Berényi Kft. nyerte meg a tendert. Timi felveti, hogy kérjen kölcsön Miklóstól. Nóra át is megy Miklóshoz, ahol meglátja az ingatlanfejlesztőt, és Nóra rájön, hogy Miklós happolta el a tendert a Berényi Kft. orra elől. Ezután Miklós bejelenti, hogy meg akarja venni a Berényi Kft.-t. A társtulajdonosok kényszeredetten elfogadják Miklós ajánlatát, de Nóra és András nem akarnak Miklóssal dolgozni. Később kiderül, hogy Gizi szolgáltatta az információt, amivel Miklósnak sikerült tönkretennie a céget. Végül Vilmos figyelmezteti Miklóst, hogy ha így folytatja, teljesen egyedül fog maradni.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk