Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 35. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 31. 21:00

Bözsi komoly elhatározásra jut. Zökkenőmentes lesz-e Hanna és Balázs terveinek magvalósítása?

Hanna és Balázs azon tanakodnak, mit tehetnének új szobájukkal Claudiánál, mert a hely nem az ő szájuk íze szerint lett berendezve. Kellemesen meglepődnek, amikor kiderül, hogy Zsófi, Claudia kérésére, átrendezte azt. Hanna és Balázs élvezik, hogy együtt élnek, de úgy tűnik, Claudia még probléma lehet.

Míg Gizi tagadja, hogy alkohol problémája lenne, Bözsi még mindig egy hiányzó kupont keres a gabonapelyhes dobozokban, hogy Luca megnyerhesse a rózsaszín rollert. Vilmos felajánlja, hogy segít megkeresni az interneten és bevezeti Bözsit az internet világába, de ott sem akadnak a hiányzó rész nyomára. Később Gizi és Ádám elkezdenek együtt inni. Vilmos közben talál egy régi rollert, és hazaviszi megjavítani. Mikor a roller kész, felviszi Lucának, és épp egy meghitt családi vacsora közepébe érkezik. Aztán hazamegy, ahol Gizi és Ádám részegen tivornyáznak. Veszekedni kezdenek. Végül Vilmos és Gizi szakítanak. Bözsi rájön, hogy kezd beleszeretni Vilmosba, ezért elhatározza, hogy hazaköltözik.

András mérges Zsuzsára, hogy csak besétál és el akarja vinni Bandit. Péter elmondja Júliának, hogy Bandi nem akar a Balatonra költözni és ezt ő továbbadja Andrásnak. Amikor Zsuzsa átjön, András megkérdezi Bandit, hogy ő kivel szeretne élni. Aztán Zsolt további munkát ajánl a fiúnak, és Bandi András mellett dönt.

Júlia kénytelen magával vinni a beteg Mátét az irodába, ahol Attila és Máté jól megértik egymást. Amikor a kisfiú elalszik, Attila és Júlia szabad utat engednek az érzelmeiknek, ám csókolózás közben Máté felébred és meglátja őket. Attila és Júlia remélik, hogy Máté nem értette meg, amit látott, de a biztonság kedvéért Júlia megpróbálja távol tartani Mátét Andrástól, nehogy a kisfiú elszóljon valamit. Később Attila az irodába hívja Júliát, hogy megkérje, szökjenek el együtt.

Zsófi megfenyegeti Izabellát, hogy amennyiben a bunda-ügyet nem kezeli diszkréten, Izabella férje mindent meg fog tudni Izabella mellékútjairól. Később Ádám részegen felhívja Izabella férjét, és kitálal neki. Izabellát kirúgja a férje, és Izabella azt hiszi, hogy ez Zsófi miatt volt, ezért ő kitálal Claudiának Zsófiról. Claudia szembesíti Zsófit, aki bevallja neki majdnem az egész igazságot. Claudia figyelmezteti Miklóst, hogy hagyja békén Zsófit. Miklós megtudja, hogy Izabella árulta el Zsófi titkát Claudiának, ezért elbeszélget Izabellával.

László úgy dönt, meglepi Gabit egy szép eljegyzési gyűrűvel. Eldicsekszik Teónak, hogy megvette Gabi gyűrűjét, aztán amikor a gyűrű is eltűnik, meg a fiú is, akkor azonnal megvádolja Teót a lopással. Valójában azonban Alíz vesztette el a gyűrűt, amikor titokban felpróbálta, de nem meri bevallani. Amikor Teó előkerül, László nekiesik, ám közben Géza megtalálja és visszaszolgáltatja a gyűrűt. Míg László kénytelen elnézést kérni, Teó bevallja, hogy ő lopta el annak idején a pénzt az árvaházból. Gabi nem vádolja őt, de megpróbálja meggyőzni, hogy térjen vissza a gyermekotthonba. Teó később bejelenti, hogy visszaköltözik, hogy tisztázza Gabi nevét.

Ádám hírt kap egy próbafotózásról, ahova tizenéves kislányokat keresnek. Luca lelkesen jelentkezik, és Alíz támogatja. Timi is szívesen részt venne, de Nóra nem engedi el. Timi azonban azt hazudja, hogy Nóra elengedte, így Alíz őt is elviszi. A kislányok feldobva térnek haza a fotózásról, de később Ádám megkapja az elkészült képeket és megbotránkozva kérdőre vonja Alízt.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk