Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 34. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 24. 21:00

Hogyan alakul Júlia sorsa? Zsófi tejesíti Miklós meghökkentő kérését? Miként alakul Kinga és Ádám kapcsolata?

Kinga a vallomás után viszonozza Ádám érzelmeit. Közben Alíz rábeszéli Zsófit, hogy ne mondja el Kingának, hogy Ádám selyemfiú volt. Ádámot és Kingát megzavarják, mielőtt szerelmük beteljesedhetne. Hazaérve meglepi őket, hogy új lakókat kapnak. Kinga telefonja újra életre kel és végre meghallgatja Zsófi üzenetét Ádám „foglalkozásával” kapcsolatban. Zsófi megerősíti neki, hogy Ádám tényleg pénzért volt Izabella szeretője. Kinga elmondja Ádámnak, hogy tudja, hogy selyemfiú. Ádám elpanaszolja Alíznak, hogy soha nem kellett volna bevallania Kingának, hogy szereti.

Júlia megpróbálja eloltani a tüzet, de csak ront a helyzeten. Elesik, beüti a fejét és eszméletét veszti. Attila a vérző kezű Gizibe botlik és ellátja a sebét. Attila megmenti Júliát. Megtudja, hogy egy törött alkoholos üveg volt a padláson és azt hiszi Júlia öngyilkos akart lenni. András sem érti, mit keresett a padláson a felesége. Hogy fogja ebből kimagyarázni magát Júlia? Teót megvádolják a padlás felgyújtásával, de Gabi hamar elbizonytalanodik. Másnap, Attila kora reggel meglátogatja Júliát, de csak Andrással tud beszélni. Gabi lehordja Lászlót, amiért nem hisz Teónak. Júlia bejelenti Attilának, hogy a viszonyuknak vége. Gabi aggódik Teó eltűnése miatt. Péter beleköt a fiúba. A verekedő fiúkat Júlia választja szét, aki Teó védelmében magára vállalja a tűz okozását. Júlia Gizella jelenlétében célzásokat tesz arra, hogy tudni véli, Teónak nem lehet köze a tűzhöz, mire Gizella ijedtében bevallja Gabinak és Lászlónak, hogy ő ivott a padláson és hagyott ott egy égő cigarettát. Linda mindent hall és kérdőre vonja az anyját.

Zsófi elfogadja Miklós ajánlatát. Miklós megígéri Izabellának, hogy kifizeti a lopott bunda árát. Később Zsófi beleköt Zsoltba, és elviharzik otthonról. Zsófi betejesíti az üzlet ráeső részét. Miklós eldugja a kamerát, amivel felvette a Zsófival együtt töltött idejét. Eközben Andrea bevallja Zsoltnak, hogy ő árulta el Zsófinak, hogy lefeküdtek. Zsófin elhatalmasodik a bűntudat. Zsófi bejelenti, hogy babát akar Zsolttal. Zsófi továbbra is őrlődik a bűntudattól. Miklóst végtelenül szórakoztatja, hogy Zsolt nyilvánvalóan nem tud a Zsófival töltött légyottjáról. Zsófi faképnél hagyja Miklóst, és arra kéri Zsoltot, egyelőre tartsák titokban a baba-projektet. Miklós később újra belenéz a szexvideóba, és majdnem ki is törölné, de végül meggondolja magát.

Miközben Hannának rosszul esik, hogy úgy érzi, Claudia el akarja választani Balázstól, a fiatalok továbbra is szerelmesen tervezik a közös életüket. András és Júlia figyelmeztetik Claudiát, hogy ha nem enged, elveszítheti Hannát, mint ahogy András gyerekei is a világ legtávolabbi pontjaira költöztek. Miklós Kingánál előkészíti a lakás bérleti szerződésének módosítását, hogy Balázsék mielőbb beköltözhessenek. Claudia a hallottakon elgondolkodva egy utolsó beszélgetést kér a fiataloktól, és felajánlja Balázsnak, hogy a fiú költözzön a villába. Claudia megpróbálja meggyőzni a fiatalokat, hogy lakjanak a villában. Balázs csak látszólag fontolja meg az ajánlatot, Hanna szerint azonban valóban át kéne ezt gondolniuk. Balázs nevetségesnek tartja az elképzelést. Hanna nem tudja, mit tegyen, ezért Lindához fordul, aki megerősíti őt abban, hogy jó ötlet a villába költözés. Balázs közben Miklóssal próbálná megosztani a dilemmáját, de Miklóst csak az érdekli, hogy bosszanthatja Claudiát a költözéssel, ezért Balázs elbizonytalanodik, és inkább nem mond semmit Miklósnak. Hanna később arra kéri Balázst, hogy költözzenek Claudiához, legalább egy kis időre, hogy kipróbálják. Balázs, látva, hogy ez Hannának milyen fontos, úgy dönt, hogy Claudiához költözik.

László kénytelen bocsánatot kérni Teótól, amiért hamisan vádolta. László, Gabi nyomására elhívja Teót egy focimeccsre, hogy kárpótolja őt. Közben Linda elmondja Vilmosnak, hogy Gizi újra iszik, és ő okozta a padlástüzet is. Linda felelősségre vonja Gizit. Gizi azt mondja, nincs alkoholproblémája, már tud mértékkel inni, de Linda emlékezteti őt, hogy megállapodtak: ha Gizi iszik, Linda elköltözik. Vilmos hajlana rá, hogy Gizinek higgyen, Linda azonban hajthatatlan. Gizi, hogy bebizonyítsa, nem árt neki az alkohol, Linda előtt iszik. Linda otthagyja őt, és arra kéri Zsoltot, hadd költözzön hozzá.

Bandi újabb munkát kér Zsolttól, de nem kap, mivel messzire kéne szállítania. Bandi ezért biciklit kér Andrástól. Júlia nem akarja, hogy költekezzenek, és hogy András kivételezzen Bandival, ezért azt mondja Andrásnak, ha Bandi kap biciklit, Péternek is kapnia kell. Bandi úgy tesz, mint ha el akarná adni régi kedves játékait, és látszólagos önfeláldozásával eléri, hogy András megvegye a biciklit. Bandi lelkesen újságolja Zsoltnak, hogy most már készen áll a távolabbi küldetésekre is. András hazaállít az új biciklivel a döbbent Júliához, és azzal védekezik, hogy azt az egész család használhatja majd. Már Júlia is megbékél a biciklivel, amikor beállít Zsuzsa, aki Bandiért jött.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk