Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 25. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. június 22. 21:30

Lászlónak gondjai vannak Gabi váratlan vendégével. A kérdés csak az, hogy képes-e elfogadni a látogatót.

Gabi elmondja Teónak, hogy boldog Lacival. Gabi bízik benne, hogy Teó és Laci össze fognak barátkozni. Később Laci leteremti Teót, amikor felügyelet nélkül hagyja a kisboltot. Teó megint lelép és döbbenten látja, hogy a távollétében tolvajok jártak a boltban. Amikor Laci és Gabi is felfedezik a lopást, Teó úgy tesz, mintha megtámadták volna. Gabi dühös, hogy Laci megkérdőjelezi Teó „hőstettét”. Teó pimaszul Laci orra alá dörgöli, hogy Gabi neki hisz. Laci ráveszi Gabit, menjen el a tehetségkutató estére, mert meglepetéssel készül. Zsolt azonban nem engedi, hogy Laci nevezzen, úgyhogy álcázza magát. Az jelmez azonban allergiát okoz, de Laci megkéri Gabi kezét. Gabi igent mond. Teó tönkreteszi a lánykérést. László dühösen számon kéri Teón a viselkedését, de Gabi megkéri Lászlót, hogy legyen felnőtt. Később Gabi rájön, hogy Teó szerelmes belé. Kis rábeszélés után László békejobbot nyújt Teónak, amit a fiú elfogad.

Alíz leteremti Ádámot, hogy Izabella miatt elutasította Kingát. Zsófinak nem sikerül megvigasztalnia Kingát, míg Gézának viszont sikerül jobb kedve derítenie. Kinga úgy tesz Ádám előtt, mintha nem bántaná Ádám elutasítása. Kinga észreveszi, hogy Ádám figyeli és nagy a feszültség köztük. Később, Kinga próbál nem Ádámra gondolni, de nem jár sikerrel. Kinga kiönti a szívét Zsófinak, milyen nehéz, hogy Ádám nem viszonozza érzéseit. Kinga ledöbben, amikor rájön, lehet, hogy Ádám mindent hallott. Otthon Kinga nagyon zavart, és Ádám bevallja mindent hallott és zavarja, hogy Kinga miatta szenved. Később, Ádám és Izabella beleszaladnak Claudiába és Zsófiba az Operában. Zsófi megtudja, hogy Ádám egy selyemfiú. Ádám faképnél hagyja Izabellát, majd otthon könyörög Kingának, utazzon el vele. Ádám elhívja Kingát magával dolgozni, de Kinga nemet mond. Később Ádám elmondja Alíznak, hogy Kinga nemsokára megtudja a titkát, mert Zsófival találkoztak az Operában és Izabella elmondta Zsófinak, hogy ő selyemfiú. Alíz szembesíti Ádámot azzal, hogy milyen érzéseket táplál Kinga iránt.

Luca és Timi lelkesen készül egy közös táncprodukcióval. Később azonban összekapnak egy apróságon. Míg Luca ragaszkodik ahhoz, hogy Timi nélkül is fellépjen, a sértődött Timi bejelenti szüleinek, hogy Luca többé nem a barátnője. Timi később aztán mégis kimenti a színpadon ledermedt Lucát szorult helyzetéből.

Gizit felhívja támogatója a terápiás csoportból, mert nem jelent meg a józansági évfordulóját ünneplendő gyűlésen, de ő úgy tesz, mintha csak más elfoglaltságai miatt nem ment volna el. Később magabiztosan közli Gabival, hogy már nincs alkoholproblémája. Vilmos és Gizi aztán kölcsönösen zavarják egymást a tehetségkutató estére készülésben, ezért Géza felhívja Vilmost magukhoz gyakorolni. Bözsi kedvesen biztatja Vilmost. Ezalatt Gizi stikában inni kezd. Vilmos megbotránkozik, amikor Gizi becsípve provokatív táncot lejt. Másnap Linda és Zsolt elkísérik Gizit az anonim alkoholistákhoz. Géza mérges Gizire amiért ivott, de Bözsi nem látja ilyen drámaian a helyzetet. Géza aggódik apja miatt, mert nem tudja, hogy Vilmos miként tud majd egy alkoholistával élni. Közben, Zsolt, Linda és Gizi hazatérnek a találkozóról. Gizi hálás Zsoltnak és Lindának, hogy mellette álltak. Zsolt megígérteti Lindával, hogy ha bármi probléma lesz, őhozzá fog fordulni. Vilmos megbocsát Gizinek és Géza látja, hogy béke van otthon. Géza figyelmezteti apját, hogy túl könnyen fogadta vissza Gizit. Később, Géza figyelmezteti Lászlót és Gabit, hogy ne áruljanak Gizinek semmiféle alkoholt. Amikor Gizi megpróbál sört venni, László visszautasítja, és Gézára hivatkozik. Vilmos dühöngeni kezd, amikor ezt meghallja. Eközben Gizi eltitkolja a családja elől, hogy másnapos és elmondja Lindának, hogy Géza össze akarja hozni Vilmost és Bözsit. Linda biztos benne, hogy Gizinek nincs semmi aggódni valója, de közben Vilmos és Bözsi szorosabbra fűzik barátságukat. Gizi nagyon kínosan érzi magát azután, hogy László és Gabi nem engedték, hogy sört vegyen. Vilmos mérges Gézára, hogy beleszólt az ő dolgába és beszélni akar vele. Gizi ragaszkodik ahhoz, hogy ő menjen Gézához, és később rájön, hogy Géza még mindig Magdit akarja Vilmos mellé. Gizi kitalál egy kifogást és titokban fölmegy a padlásra, ahol elkezd inni.
Júlia és Nóra elindulnak vásárolni és Júlia igyekszik Nóra kedvében járni. Közben Miklós próbálja kipuhatolni Attilától, miért rúgta ki Júliát. Az üzletben Nóra és Júlia ugyanazt a ruhát választják. Nóra megállapítja, hogy hasonló az ízlésük. Júlia később visszamegy és megveszi a ruhát - Nórának. Nóra hálás és megkéri Attilát, hogy vegye vissza Júliát az irodába. Júlia kénytelen megköszönni Nórának, hogy visszaszerezte állását. Később ő is és Attila is igyekeznek leplezni a bennük dúló érzelmi viharokat.

Miklós bejelenti Nórának és Andrásnak, hogy átutalta a pénzt a Berényi Kft-nek. Zsófi azt mondja Miklósnak, hogy tudna vevőt a tetőtéri lakásra, és másnap reggel be is mutatja Miklósnak Izabellát, akit érdekel a lakás. Amikor ezt megtudja, Claudia megpróbálja lebeszélni Izabellát, de Izabella gyanút fog. Visszamegy Miklóshoz, és megkérdi, hogy miért akarta Claudia lebeszélni a lakásvételről. Miután Miklós sokszor és sikertelenül próbálta hívni Katit, döntésre jut. Bejelenti, hogy el akarja adni az összes részvényét. Nóra, András és Claudia nagyon meglepődik, de Miklós biztosítja őket, hogy halál komolyan gondolja. Nóra összehívja a többi részvényest. Kiderül, hogy csak András és Claudia van versenyben. Végül Claudia szerzi meg Miklós részét és nagyon boldog. Nóra azonban mérges Miklósra, hogy ezt tette, mert fél, Claudia ki fogja rúgni. Miklós biztosítja Nórát, hogy csak a legjobbat akarta. Később, Kati elmondja Andrásnak, hogy a Nádkert befektetője nem fog fizetni. András beszámol a beszélgetésről Nórának és ő rádöbben, ha a beruházó nem tud fizetni, a Berényi Kft. is csődbe mehet. Nóra és András azon veszekednek, hogy ki a felelős azért, hogy a Berényi Kft. csődbe megy. Miklós felajánlja a segítségét és Nóra ezért hálás. Közben, Júlia azért pánikol, hogy mi lesz a családjukkal és Andrással. Claudia megtudja, hogy Izabella megvette Miklós lakását és megkérdezi Miklóstól, miért adta el a részvényeit, hiszen Miklós azt állította, hogy Claudia miatt nem tudta eladni Izabellának a lakást, és kellet a pénz. Miklós hazudik. Később, Nóra megkérdezi Miklóst, hogy tudta-e, hogy a Berényi Kft. bajban van mielőtt eladta a részvényeket és Miklós bevallja, hogy igen. Nóra felháborodik a hallottakon.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk