Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 18. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. május 4. 21:15

Szabi és Kinga lakótársa, Kriszta egyre közelebb kerül egymáshoz. Miklós lakásában ismét romba dől valami.

Bözsi néni büszke a Pál történetéről szóló újságcikkre, Szabi pedig izgatottan várja a randevút Krisztinával. Zsolt azonban közli vele, hogy este dolgoznia kell. Szabi le akarja mondani a randevút, de Kinga azt javasolja neki, hogy találkozzon Krisztinával a Rózsa Kávéházban, és egyben felajánlja, hogy falaz Szabinak. Bözsi eközben titokzatos telefonhívást kap, és találkozót beszél meg a hívóval, akinek látogatása után Bözsit tovább nyomasztja, hogy miként kártalanítsa a falusiakat. A kávéházban Szabi kénytelen felszolgálni, Bözsi pedig rábízza Lucát is. Szabi látja, hogy Krisztina elmegy a Rózsa Kávéházból. Utána rohan, és fellélegzik, amikor látja, hogy a lány nem haragszik rá. Szabi és Krisztina megcsókolják egymást. Romantikus csókjuk után Szabi második randira hívja Krisztinát. Bözsi lehetőséget akar adni a fiataloknak, hogy jobban megismerjék egymást és Szabi tudta nélkül meghívja Krisztinát vacsorára. A vacsoránál jól alakulnak a dolgok, Luca azonban véletlenül leönti a jegyzetfüzetét és ijedtében elrejti. Krisztina kétségbeesik, amikor felfedezi, hogy eltűnt a jegyzetfüzete, ám végül a lelkiismeret furdalástól gyötört Luca bevallja az igazat és Krisztina is megnyugszik. Szabi ezután harmadik randira hívja Krisztinát.

Mivel nyíltan nem vonhatja kérdőre Nórát, Attila finoman csipkelődik Nórával Miklóst illetően. Claudia megtudja, hogy Nóra boldog, és bocsánatot kér Júliától a megalapozatlan gyanúsításért. Attila összefut Miklóssal, de kénytelen fékezni dühét. Attila később jól érzi magát Nórával, Andrásnak pedig sikerül felvidítania Júliát. Júlia és Attila elhatározzák, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak.

Hanna finoman sürgeti Balázst, béküljön ki Péterrel. Péter először lerázza Balázst, de aztán a fiúk kibékülnek, és elkezdik rugdalni a labdát Miklós lakásában, és Miklós kanapéja megroggyan. A fiúk félnek Miklós haragjától, és nagyjából összeeszkábálják a kanapét. Miklós fontos vendégekkel érkezik haza, és Balázs legnagyobb rémületére a kanapé az ügyfél felesége alatt összerogy. Balázs bevallja, hogy ő és Péter törték össze a bútort. Miklós azt hiszi, hogy fia csak kitalálta ezt, és megdicséri, hogy milyen ügyesen mentette meg a helyzetet. Claudia jót szórakozik az összedőlt kanapé történetén, és megváltoztatja Balázs kanapé rendelését. Egy élénk rózsaszín kanapé érkezik Miklóshoz.

Egy vita során Zsolt egy mélyhűtőládába zárja Miklóst. Zsófi is értesül a történtekről és jól beolvas Zsoltnak. Később felajánlja Miklósnak, hogy segít a kanapé mizéria megoldásában. Zsoltnak támad egy ötlete anyagi gondjaik orvoslására és felajánlja Attilának, hogy vegye meg az irodáját, de ő nemet mond. Amikor ezt Miklós megtudja, lecsap a lehetőségre és azonnal üzletet köt Zsolttal. A hír eljut Attilához, aki mégis megveszi az irodát, ráadásul többért, mint Miklós. Zsolt Miklós orra előtt széttépi a már aláírt szerződést.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk