Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 08. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. február 24. 20:00

Péter érzi, hogy Linda még mindig szereti. László vajon valaha megbánja tettét?

Amikor Vilmos megkérdezi Gizellától, összeírta-e már, mit kell teljesítenie, Gizella azt feleli, hogy először is kérjen tőle nyilvánosan bocsánatot. Vilmos festéket szerez, és megkéri Pétert, segítsen. Vilmos felszökik egy épület tetejére; onnan akar lelógatni egy hatalmas feliratot Gizella számára. Közben azonban megcsúszik, és átesik a párkányon. Péter azt mondja, tartson ki, és megnyugtatja, hogy már jön a segítség. Gizella viccelődik a Vilmosra váró kihívások kapcsán. Kinga és Gabi meglátják Vilmost a híradóban, és szólnak Gizellának. Gizella Vilmoshoz szalad, és a karjaiba omlik. Vilmos megkéri, költözzön vissza hozzá, és Gizella igent mond.

Linda látszólag konokul kitart a mellett, hogy nem foglalkozik Péterrel, de aztán átgondolja a dolgot, és odatelefonál a tetováló szalonba. Közli, hogy Péter még kiskorú, így a fiút hazaküldik. Péter azt hazudja, hogy megvan a tetoválás, de megmutatni nem hajlandó. Péter bocsánatot kér Júliától, de nagyon meglepődik, mert kiderül, hogy Júlia mit sem tudott az egészről. Péter megmondja Lindának, hogy úgy érzi, Linda még mindig szereti, de ő azt hazudja, hogy csak azért tette, mert nem akarja, hogy a neve Péter testére legyen tetoválva. Péter mindazonáltal meg van győződve róla, hogy Linda még mindig szereti.

A döbbent Júlia megígéri, hogy megtartja Nóra titkát, hogy megcsókolta Miklóst. Claudia megtudja, hogy Júlia mégis elmegy Attilával a konferenciára. Kérdőre vonja Júliát, de ő állítja, hogy Claudiának nincs mitől tartania. Megérkezik a tökéletes személyi asszisztens; tudni akarja, Júlia miért nem vette fel, és Attila kénytelen falazni előtte Júliának. Júliának és Attilának is bűntudata van az utazás miatt. Nóra azt tervezi, hogy meglepi Attilát egy wellness hétvégével. Eközben Júlia és Attila megtudják, hogy közös szobájuk lesz a hotelban. Ettől zavarba jönnek, és Attila azt javasolja, hogy munkával töltsék az idejüket. András megtudja, hogy a fiúk elkanászodtak Júlia távollétében. Miközben Attila és Júlia vágynak egymásra pezsgőzés közben, András rájön, mennyire hiányzik Júlia az egész családnak. Attila megpróbál erőt venni magán, de meglátja Júliát a fürdőszobában, amitől csak még jobban tűzbe jön. András elpanaszolja Claudiának, mennyire hiányzik neki Júlia. Attila és Júlia eközben külön ágyban térnek nyugovóra. Júlia nehezen tud ellenállni Attila vonzásának, és lemegy a hotel bárjába, ahol call girlnek nézik. Elhatározza, hogy mégis viszonyt kezd Attilával. Eközben Attila fent a szobában vágyakozik Júlia után, majd hideg zuhanyt vesz. Váratlanul beállít Claudia, amikor Júlia visszafelé tart a szobába két koktéllal. Claudia bejelenti, hogy itt marad, és Attila felajánlja, hogy a kocsiban tölti az éjszakát. Másnap Claudia és Júlia összevitatkoznak, de Claudia úgy érzi, jól tette, hogy Júlia után jött. Attila később megjegyzi, sajnálja, hogy nem tudta megkóstolni Júlia „koktélját”.

Luca hiányolja Ádámot, és Aliz kénytelen megmondani neki, lehet, hogy Ádám nem fog visszajönni látogatóba. Kinga rájön, hogy Ádám neki is hiányzik. Izabella „meglátogatja” Ádámot, aki azt hazudja neki, hogy jól érzi magát vele. Rájön, hogy ő a legújabb szerzemény Izabella gyűjteményében, és még inkább úgy érzi, csapdába esett. Gizella és Linda visszaköltöznek Vilmoshoz. Kinga fél, hogy bolondot csinál magából Ádám miatt. Ádám felhívja Kingát, aki boldog, hogy Ádám jelentkezett, de azt nem ígéri meg, hogy azonnal elmegy hozzá. Kinga elhárítja Ádám nyilvánvaló ajánlkozását, és elhatározza, hogy megtréfálja. Meghívja magához a barátait, és elhiteti Ádámmal, hogy az este csak ketten lesznek otthon. A partin nem a legjobb a hangulat, és Aliz olyan játékot javasol, amelynek során Ádám kénytelen választani Zsófi, Kinga és Aliz között. Szabi és Géza összevesznek, Aliz pedig megsértődik, amiért Ádám „megölte” őt. Másnap Ádám összefut Kingával, és rájön, hogy nem lesz könnyű meghódítani a lányt. Eközben Kinga titokban odavan Ádámért.

Nóra közli Ritával, tudja, hogy Rita megcsókolt egy másik férfit, és figyelmezteti, hogy Miklóst nem lehet átverni. Rita „közbevetőleg” elcseveg Hannával a lány 18. születésnapjáról, Nóra pedig figyelmezteti Balázst, hogy Rita cinkelt lapokkal játszik. Amikor Balázs hallja, hogy Rita azt mondja Miklósnak, hogy még nem készült el az üzleti terveivel, felajánlja segítségét a nőnek, azt remélve, hogy megtudhat valamit a szándékairól. Bár csalódott, hogy az anyja lemondja a közös programot, Hanna úgy gondolja, kedves Balázstól, hogy segít Ritának. Claudia felajánlja, hogy elmegy Hannával a vidámparkba. Balázsnak gyanúsak Rita üzleti tervei, annak ellenére, hogy a nő próbálja eloszlatni a fiú fenntartásait. Amikor Balázs előadja Miklósnak, mit gondol, Miklós rájön, hogy Nóra bogarat tett Balázs fülébe, Rita pedig finoman próbálja hiteltelenné tenni Balázst Miklós előtt. Rita és Zsombor megbeszélik, hogy megszerzik Hanna pénzét, aztán csókolóznak. Miklós, bár azt állítja, tökéletesen megbízik Ritában, felbérel egy magánnyomozót, figyelje meg a nőt. Rita és Zsombor megállapodnak, hogy egy ideig nem mutatkoznak együtt. Miklós később megkéri Nórát, maradjon ki a szerelmi életéből, és ne tömje hülyeségekkel Balázs fejét. Nóra és Balázs megállapítják, hogy Miklós dühös rájuk Ritával kapcsolatos véleményük miatt. A vidámparkból hazaérve Claudia figyelmezteti Ritát, hogy mindig a lánya legyen a legfontosabb. Miközben Miklós várja a nyomozó jelentését, Rita és Miklós szeretkezéssel terelik el egymás figyelmét hátsó szándékaikról. Hannának elmegy a kedve attól, hogy szeretkezzen Balázzsal, amikor meglátja Miklóst és Ritát bemenni a hálószobába. Balázs, amikor egyedül marad, rákattint egy erotikus weboldalra, és Miklós laptopja vírusos lesz. Miklós nem tudja megnézni, mit írt neki a magánnyomozó Ritáról. Másnap Miklós Rita jelenlétében megkéri a magánnyomozót, nyomtassa ki számára az e-mailt. Miközben Miklós zuhanyozik, Rita megnézi a dokumentumot, és döbbenten látja, hogy őróla szól. Kérdőre vonja Miklóst, majd úgy próbálja visszanyerni a férfi bizalmát, hogy mindent elismer, ami a dokumentumban áll. Miklós azonban továbbra is gyanakszik. Claudia később megbántja Hannát, amikor finoman céloz rá, hogy Rita talán csak Hanna pénzére pályázik. Rita eközben elégeti a nyomozó beszámolójából ellopott oldalt. A gyanútlan Miklós később lemondja a nyomozót, és közli Balázzsal, hogy nemsokára megjavítják a laptopot.

Tibor látja, milyen keményen dolgozik Gabi, hogy működésben tartsa László vállalkozását, és egy trükkel elcsalja kirándulni vele és a kislányával. László később felhívja Gabit, és döbbenten hallja a telefonon keresztül, hogy Gabi jól érzi magát Tibor társaságában.

Claudia beolvas Aliznak, amiért nem talált egy olyan céget, amely szendvicseket szállítana egyik rendezvényére. Zsófit felbosszantja, hogy Zsolt elhárít egy romantikus programot. Aliz később maga szeretné elkészíteni a szendvicseket, de Kinga nem akarja elárulni Zsoltot. Meggondolja azonban magát, amikor megtudja, hogy Miklós felemeli a lakbért, és hogy Zsófi két kézzel szórja Zsolt pénzét, miközben Szabinak filléres gondjai vannak. Zsófi beolvas Zsoltnak, amiért nem ad fizetést Szabinak, amíg a kávéház be van zárva. Zsoltnak nincs ereje veszekedni; átmegy Szabihoz, hogy fizessen neki, és döbbenten látja meg a „szendvics-gyárat”.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk