Barátok közt

Claudai végleg elveszítheti Valtert?

rtl.hurtl.hu

2011. január 6. 14:12

Épp, hogy rátalált a szerelem az élet rögtön el is veszi?

Claudia nem igazán szerencsés a szerelemben, sőt, kifejezetten peches. Imádott férje több évvel ezelőtt meghalt, ő pedig egyedülálló özvegyasszony lett. Eleinte nem volt egyedül, mert mellette állt a kamasz fia, Ákos, de a halála után végleg magára maradt. Az élet keményen megedzette, így nem meglepő, hogy távolságtartó lett még a barátaival is.

Lelke mélyén azonban mindig hitt benne, hogy valahol él egy férfi, akit lenyűgöz, ha egy nő határozott és két lábbal áll a földön, vagyis az olyan nő, mint amilyen ő.

Imái meghallgatásra találtak, megismerkedett Radnics Szabolccsal, aki bár kezdetben megpróbálta kihasználni, később viszont tényleg tiszta szívéből szeretette. Sajnos érzelmeik mégsem teljesedhettek ki, mert Szabolcsról kiderült, hogy egy alvilági alak, így Claudia azonnal búcsút intett neki.

Pár év magány után Claudiára ismét rátalált a szerelem, megismerte Valtert. Első látásra nem volt neki színpatikus a kimért, tenyérbe mászó képű üzletember, de valami miatt mégis megenyhült a szíve és fülig beleszeretetett. Derült égből villámcsapádként érte, mikor kiderült, hogy Valtert Zsolt és Miki bérelte fel, hogy kicsalják belőle az összes pénzét. Azonnal kiadta Valter útját. Még az sem hatotta meg, hogy Valter a megbízás közben beleszeretett Claudiába, és szembeszegült főnökeivel, Zsolttal és Miklóssal.

Claudia ismét magára maradt, a Mátyás király téri embereken, illetve a lányán, Júlián és családján kívül nem maradt senkije. Épp, hogy kezdett beletörődni, hogy egyedül fog megöregedni ismét felbukkant Valter.

Hiába próbálta érzéseit elnyomni Valter iránt, a szívnek nem lehet parancsolni. Kibékült vele, és nő létére megkérte a kezét, Valter pedig azonnal igent mondott.

Azt hinhetnénk, ezután már semmi rossz nem érheti Claudiát, hisz rátalált a szerelem, eljegyezték, már csak az esküvő következik és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Az eljegyzés estéjén Valter rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Az már kiderült, hogy súlyos beteg, bármikor lehetnek rohamai, és az állapota egyik percről a másikra megváltozhat. Ha Valter betegsége súlyosabbra fordul, akkor mi lesz így az esküvővel?

Egy biztos, Claudia nem akarja ismét elveszíteni szerelmét, Valtert és mindent meg fog tenni, hogy meggyógyuljon, de ki tudja, mit tartogat neki a sors? Tragédia készül, vagy rátalál végre a boldogság?

Címlapról ajánljuk