A mi kis falunk

Caramel felesége remegő térdekkel érkezett, Udvaros Dorottya és Csuja Imre dicséretével ment haza

Gedeon BeatrixGedeon Beatrix

2022. december 8. 10:22

A mi kis falunk szombat esti epizódjában, felbukkan egy kis törékeny thai lány, akit Caramel felesége, Szilágyi Szilvi alakít.

Szilágyi Szilvinek sosem voltak színészi ambíciói, és hatalmas megtiszteltetésnek érezte, amikor kiválasztották Yuki szerepére. „A Disney jóvoltából szinkronszínészetet már kipróbálhattam, és már az is hatalmas élmény volt. Aztán jött egy email az egyik casting irodától, hogy rám gondoltak, mert egy ázsiai karaktert keresnek A mi kis falunkba. Nagyon izgatott lettem, és mondtam a férjemnek, hogy nem tudom, elvállaljam-e, de ő is és a barátaim is biztattak, hogy próbáljam ki magam a sorozatban”.

A sikeres influenszer remegő térdekkel érkezett a castingra, de az első forgatási napján ennek már nyoma sem volt. „Remek volt a hangulat, mindenki nagyon jó fej és kedves volt velem, azonnal befogadtak. Olyan volt, mintha mindig ezt csináltam volna. A jelenetem végén megdicsért Udvaros Dorottya és Csuja Imre, ez meglepő és megtisztelő volt, azt mondták, hogy van érzékem ehhez”.

Caramel felesége remegő térdekkel érkezett, Udvaros Dorottya és Csuja Imre dicséretével ment haza


Szilvi még nem játszott el a gondolattal, hogy komolyabban foglalkozzon a színművészettel. „Egyelőre ott tartok, hogy ha hívnak castingra, nagyon szívesen megyek, de az ázsiai karakterem miatt nyilván behatároltak a szerepek”.

A sorozat miatt Szilvi néhány thai nyelvórát is vett egy tanártól, ennek eredményeképpen szerinte „ha valaki beszéli a thai nyelvet, az érteni fogja mit mondok”.

A kétgyermekes édesanya most otthon van másfél hónapos kisfiával, de úgy érzi, ehhez képest könnyű dolga van. „A kislányom most 8 éves és rengeteget segít nekem, nagyon talpraesett. A kisfiam pedig nyugodt baba, könnyűek az éjszakák, úgy érzem, megvan az egyensúly. Nincs segítségem, egyedül csinálok mindent, egyszer-kétszer hívok segítséget. Nemrég a férjem bemutatójára a sportarénába elmentem, de az a típusú ember vagyok, aki szeret mindent maga megoldani”.

Ajánlat:
„Ezek igazi falusi gyűjtések eredményei” – interjú Kapitány Ivánnal, A mi kis falunk rendező-producerével

Volt ebben azért vicc is, hogy a Csuja egy ennyire sportos színészre mondja, hogy a példaképe – exkluzív interjú Csuja Imrével

 

 

#A mi kis falunk#Bulvár#Szilágyi Szilvi#caramel#csuja imre#udvaros dorottya

Címlapról ajánljuk