Műsorújság
RTL Most

​Alsóneműs, összefirkált lányt találtunk a Váci utcában!

A Váci utcában sétálgatva egy nagyobb, valaki, vagy valami köré csoportosuló tömegre lettünk figyelmesek. A sok láb közt először egy tábla tűnt fel, majd egy meztelen láb, csupasz karok, és egy bekötött szemű lány arca. Közelebb merészkedtünk, mert természetesen egyből felkeltette az érdeklődésünket, mi történhet ott, mit fotóz annyi ember mosolyogva. És akkor megláttuk őt.


Bár első ránézésre megdöbbentő volt a látvány, és nem értettük, mit keres az igencsak szeles, októberi napon egy lány bugyiban és melltartóban az V. kerület közepén, de aztán megkaptuk a választ, a táblán a következő állt:


"Minden olyan emberért állok itt, akinek valaha gondja volt az önbecsülésével, beleértve magamat is. Mert minden test értékes. Rajzolj rám egy szívet, ha támogatod önmagunk elfogadását."


És a filcek kézről-kézre jártak, a lányt nemcsak megölelték és rajzoltak rá, de többen a fülébe súgták, hogy gyönyörű, mindenféle nyelven, férfiak és nők, fiatalok és idősebbek. Mindenki küzd valamivel, mindenkinek van valamilyen komplexusa, de micsoda bátorság kell ahhoz, hogy szembe nézzünk a félelmeinkkel, és ezért csodálatraméltó ez a lány.

Persze nemcsak kis hazánkban találkozhatunk ilyen karakán és bátor fellépéssel, nemrég az amerikai sajtó is boldogan bolydult fel, miután egyik fiatal sztárjuk, Demi Lovato is szokatlan fotózásra vállalkozott a Vanity Fair magazinnal.

Kép: Demi Lovato Instagram

Mikor láttunk utoljára olyan címlapot, ahol a kivillanó testrészek, az arc kontúrjai nem voltak legalább egy kicsit feljavítva Photoshoppal? Nem sokat – maradjunk ennyiben. Na, ennek intett be képletesen Lovato, amikor kijelentette, hogy egy olyan fotósorozatot szeretne csinálni, amin nincs semmi cicoma. Smink, belőtt tincsek és ruhák nélkül pózolt a kamerának, ráadásul úgy, hogy nem javítottak később se a képek minőségén.
 

“Mit jelent magabiztosnak lenni? Csak annyit, hogy elengedsz mindent, nem foglalkozol másokkal, mert elfogadod magad. Ezekkel a képekkel megakartam mutatni az igazi énemet, a felszabadult Demit.”


A fotózásról persze videót is készített a magazin, amibe itt be is leshettek:
 

Szerintetek jó megoldást választottak a lányok az önbizalomnövelésre? Írjátok meg kommentben!
 

Ha nem szeretnétek lemaradni a legmenőbb eseményekről és legérdekesebb hírekről, kövessétek Facebook-on a Villanyleót, az RTL blogját!


Legnézettebb videók