Videó

„Olyan sok baj ért egymás után, ami egy életre is sok” – Bajor Imre összeomlása után először adott interjút 13 éve

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 16:21

Összeomlása, eltűnése és kezelése óta először adott televíziós interjút Bajor Imre 2010. október 14-én. A színész kétszázas vérnyomással, magas vércukorszinttel, valamint teljes idegi és fizikai kimerültséggel kezdte az évet, összeomlása után saját otthonában fogadta a Fókusz stábját.

Bajor Imre elmondta az interjúban, hogy minden gond okozója az étterme volt: az üzlettársa által felvett kölcsönre ő vállalt kezességet, ám az üzlettárs időközben fizetésképtelenné vált, így az összes adósság Bajor nyakába zúdult. Az étterem a gazdasági válság következtében csődbe ment, kénytelenek voltak bezárni. Ezzel a színésznek nagy álma tört össze, az anyagi nehézségről nem is beszélve.

Bajornak a 2010-es januári idegösszeomlás következtében le kellett mondania színházi darabjait, majd a bokáját is eltörte. Amikor a sikertelen üzlet miatt romlott a kedélyállapota, egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére.

Az igazi dráma csak később jött el Bajor Imre életében: 2014. márciusában derült ki, hogy agytumora alakult ki, amit felesége, Ildikó a sok stresszel magyarázott. Bajor Imre 2014. augusztus 6-án, 57 évesen hunyt el agydaganat következtében. Az RTL Televízió saját halottjának tekinti. Imádott élni, és végig azt hitte, jobban lesz:

 

 

#Videó#ezen a napon#bajor imre#betegség#színész#Bulvár#összeomlás

Címlapról ajánljuk