KERESÉS search-close

"Szűcs Enikő" szerzővel ellátott tartalmak

Szűcs Enikő

Szűcs Enikő által létrehozott tartalmak (7):

Kamion tarolta le egy óvoda kerítését

Kamion tarolta le egy óvoda kerítését hajnalban Kocsordon. Az ütközés közben egy villanyoszlopot is kidöntött. Az áramkimaradás miatt pedig szinte megállt az élet a faluban: az óvodások otthon maradtak, a nem tudtak főzni a helyi konyhán, és 300 ember nem kapta meg a munkabérét. A polgármester szerint katasztrofális a helyzet Kocsordon.

Nyikorgó sín miatt panaszkodnak

Fülsüketítő csikorgásra panaszkodnak a villamospálya mellett élők a budapestiek után ezúttal Debrecenben. Néhány helyen olyan hangosan nyikorog a villamos, hogy a helyiek állítólag képtelenek együttélni ekkora zajjal. A problémával évek óta küzdenek, de mindeddig nem született megoldás.

Milliós büntetést is kaphat a sertéstelep

Szabálytalanul öntik a trágyát a sertéstelepről a termőföldekre Debrecen közelében, ezt állapította meg vasárnapi riportunk nyomán a kormányhivatal. Nagymacson a település lakói évek óta panaszkodnak az elviselhetetlen bűz miatt. Ahogy beszámoltunk róla, a telep tulajdonosa egy hatalmas csövön át vezeti a trágyát a falu határában lévő földre. A kormányhivatal közölte, hogy már többször megbüntették a sertéstelepet, mégsem változott semmi.

Elfogták a brutális késelőt

Elfogták a tiszalöki brutális késelőt. A harminckét éves férfi a gyanú szerint múlt héten támadt volt élettársára, és annak három gyerekére. A férfi a kihallgatáson mindent beismert, azt mondta szerelmes a nő tizenöt éves lányába, azt akarta elérni, hogy volt élettársa áldását adja a kapcsolatukra. A támadó négy napig bujkált, végül anyja házában fogták el.

 

Korábban artista volt a 78 betöréssel gyanúsított férfi

Rosszul lett a bíróságon a sorozatbetörő. Mentőt kellett hívni hozzá, amikor kiderült, első fokon úgy döntött a bíróság, hogy nem csak ő, hanem a felesége is letöltendő börtönt kap, lányai pedig felfüggesztett börtönbüntetést. Az országszerte 78 betöréssel gyanúsított férfi korábban artista volt, így mindenhová könnyedén bejutott. Első fokon 11 évet kapott.

 

Egyre bátrabbak és játékosabbak a kengurubébik

Lusták kibújni az erszényből, de egy kicsit mégis megmutatták magukat a Nyíregyházi Állatpark vörös óriáskenguru bébijei. Az azért látszik, hogy egyre bátrabbak és játékosabbak. Nevük még nincs, de rajongójuk annál több.

Elsírta magát a vádlott


szerző:
2017.05.29. 18:05
Elsírta magát a vádlott

Elsírta magát a bíróságon az a nő, aki halálra késelt egy idős asszonyt egy éve Derecskén. Albérlőként lakott a házban, a támadó és áldozata is részeg volt, amikor a gyilkosság történt. A vádlottat első fokon már elítélték, akkor 4 év négy hónap börtönt kapott, most ez jogerős lett. A nő azt mondta, megbánta, amit tett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való