KERESÉS search-close

"Németh Boglárka" szerzővel ellátott tartalmak

Németh Boglárka

Németh Boglárka által létrehozott tartalmak (100):

Gyerekekkel a gázolások ellen

Helyi óvodások és iskolások fotóiból készült táblák lassítják a forgalmat Kőszegen. Szerda óta 5 darabot tettek ki a város óvodái és iskolái közelében, azt remélve, hogy az ismert gyermekarcok láttán az autósok óvatosabbak lesznek.

Bocsánatot kért a fojtogató férj

Mindenáron azt akarta, hogy bilincseljem meg - ezt mondta a bíróságon az egyik rendőr. Neki tett vallomást az a férfi, aki ájulásig fojtogatta a feleségét, még 2017 augusztus végén, szombathelyi otthonukban. Azt hitte megölte az asszonyt, ezért a rendőrségre ment, hogy vallomást tegyen. A férfit kóros elmeállapota miatt ma jogerősen felmentette a bíróság.

Az egész falu gyászolja az autóbalesetben elhunyt két fiatalt

Az egész falu gyászolja a szombati autóbalesetben elhunyt két 18 éves fiatalt a Komárom-Esztergom megyei Banán. A két barát Győrbe tartott, amikor a havas úton megcsúsztak és frontálisan ütköztek a szembejövő autóssal. Mindketten a helyszínen meghaltak. Egyikük 5 éves kishúga csak vasárnap tudta meg, mi történt testvérével, hosszú percekig csak zokogott, nem tudott megszólalni.

 

„Dominik útja véget ért”

Hófehér koporsóban, legújabb mezében temették el Varga Dominikot, az ETO 20 évesen elhunyt kézilabdázóját. Újév napján gázolta halálra egy autós. A fiatal épp nagyszüleihez tartott. Temetésén csapattársai is ott voltak.

Sziklafalról mentették a megrémült vizslát

30 méter magas sziklafalról mentettek egy vizslát Badacsonytomajnál. Tűzoltók és két alpinista is segítette a csütörtöki mentőakciót. A két éves Tekla névre hallgató kutya szilveszterkor a tűzijátékozás miatt ijedtében menekült a hegyes részre, majd három nappal később tudták megmenteni.

Országos havazás balesetekkel

Folyékony nitrogént szállító tartálykocsi csúszott a havas útról az árokba Celldömölknél. A délelőtti mentés idejére arra kérték a környéken lakókat, hogy ne nyissák ki az ablakokat. Országszerte sok volt a baleset a havazás miatt. Az észak-nyugati megyékben 10 centinél is több hó hullott. Éjszaka átmenetileg megszűnik a csapadék, de jövő héten újabb havazás várható.

Hiába drágább, tele vannak a szállodák szilveszterre

Hiába drágább ilyenkor, már most tömve vannak a szállodák szilveszterre.  A szállás.hu legfrissebb felmérése szerint az év végén dupla annyiba kerül a foglalás, ennek ellenére szinte alig akad szabad szoba. A legnépszerűbb úticél még mindig Budapest, de vidéken is egyre több a vendég.

Újabb baleset: A 46 éves férfi kezében robbant fel a petárda

Ismét petárda okozott súlyos sérülést Győr-Moson-Sopron megyében. Mosonmagyaróvár közelében egy bulizó társaság egyik tagja nem tudta időben eldobni a petárdát. A 46 éves férfinak a kezében robbant fel a petárda, éppúgy, mint annak a 17 éves lánynak, aki péntek este került kórházba szintén Győr-Moson-Sopron megyében. Neki két ujját amputálni kellett. A mostani esetben a megsérült férfi saját lábán ment be a kórházba.

Petárdázás miatt kellett két ujját amputálni

Máris súlyos sérülést okozott a petárdázás. Egy 17 éves lány két ujját amputálni kellett, miután felrobbant a kezében egy petárda a Győr-Moson-Sopron megyei Gyórón péntek este. Magyarországon 2005 óta tilos petárdát használni, szilveszterkor azonban bizonyos tűzijátékokat engedélyeznek, ezeket tegnap óta lehet megvásárolni, az erre kijelölt helyeken.

Testvérek haltak meg Szenteste

Az autóban három testvér ült és egyikük barátnője. Győr felé tartottak, amikor egy éles kanyarban frontálisan ütköztek egy másik kocsival. Az elől utazó 32 éves férfi és 24 éves öccse azonnal meghalt. Hátul ülő fiútestvérüket még kórházban ápolják, ahogy a 20 éves lányt is. 

2 év után először karácsonyozhatott otthon

Először karácsonyozhatott otthon a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset súlyos sérültje. Ezzel Krisztofer családjának a legfőbb vágya teljesült. A 19 éves fiút két hete vitték haza a kórházból. Amióta otthon van, nagyon sokat javult az állapota. Az ünnepek után folytatódik a kórházi kezelése.
Krisztofer állapotáról ide kattintva, többet is megtudhat a fiú édesanyjától.

Ketten meghaltak a nagyszentpáli balesetben

Ketten meghaltak délelőtt, amikor két autó frontálisan ütközött a Győrhöz közeli Nagyszentpálon, a 83-as főúton. Az egyik sofőr áttért a szemközti sávba és nekiütközött a szabályosan érkező kocsinak. Ebben ketten ültek, ők zúzódásokkal megúszták a balesetet. A másik autóban négyen utaztak: a sofőr és a mellette ülő utas azonnal meghalt. A hátul ülők életveszélyesen koponya-és végtagsérüléseket szenvedtek.

Tatán tilos lesz a tűzijáték szilveszterkor is

December 28-án kezdik árusítani a szilveszteri tűzijátékokat. A legtöbb városban december 31-én este 6 órától másnap reggel 6-ig bárki kedvére tűzijátékozhat, kivéve Tatán ahol csendes lesz az óévbúcsúztató. A város vezetése úgy döntött, hogy az ott telelő vadludak nyugalma érdekében idén egészen november végétől február elejéig semmilyen pirotechnikai eszközt nem lehet használni, ez alól pedig a szilveszter sem lesz kivétel.

Kifosztották, majd bezárták saját házába az idős férfit

Bezárták áldozatukat a saját házába a késes támadók. A pár ellen most emeltek vádat. Még július elején a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik kocsmájában személték ki az idős férfit, akit hazakísértek, majd késsel fenyegették és kirabolták.

Leégett a lakókocsijuk, nincs hová menniük

Két lakókocsi is leégett kedden reggel Tatabánya határában. Az egyikben két gázpalack is felrobbant. A bent lakó hajléktalanoknak szinte mindene a tűz martalékává vált. Lakásra nincs pénzük, hajléktalanszállóra pedig nem akarnak menni. Egyikük egy lépcsőházban töltötte az éjszakát, a többiek barátoknál. (A Jánossal készült beszélgetést itt hosszabban is megnézheti.)
Ha segítene, írjon az rtlhirek@rtl.hu mail címre.

Állatok karácsonya Győrben

A győri állatok már most karácsonyoznak. Több tonna adományt gyűjtöttek kutyáknak, macskáknak a hétvégén a helyi állatmenhelyen. Volt, aki sétáltatott, vagy épp csak szeretgette az állatokat. Ahogy a karácsony előtti időszakban minden évben, most sem lehet örök befogadni, mivel az ajándékba szánt kutyák, macskák nagy része visszakerül a menhelyre.

A legkisebb mozdulattól is eltörhet a kisfiú csontja

Üvegcsontúságban szenved egy 3 és fél éves balatonfüredi kisfiú. Ezt azt jelenti, hogy a legkisebb rossz mozdulattól is könnyen eltörhet Lackó bármelyik csontja és így járni sem tud. Másfél éves kora óta 5 műtéten esett át, Budapestre jár a kezelésekre és gyógytornára. Családja szerény körülmények között él, de mindent megtesznek azért, hogy a gyerek egy nap járhasson.

Nincs felelőse a halálos kutyatámadásnak

Megszüntette a nyomozást a rendőrség a nyúli kutyatámadás ügyében. Még márciusban saját kutyájuk mart halálra egy másfél éves kislányt, akire az udvaron a dédpapája vigyázott. Több generáció élt együtt a családi házban, a kislány szülei a történtek után rögtön elköltöztek. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozott, de szerintük sem a gazda, sem más nem felelős a történtekért.

 

Turistabuszba rohant a kamion az M1-esen

Álló turistabuszba rohant egy kamion hajnalban az M1-esen Ács közelében. Az ukrán turistabusz információink szerint műszaki hiba miatt vesztegelt a leállósávban, amikor a román kamion belerohant. Összesen 32-en utaztak a buszon, közülük hárman sérültek meg, valamint a kamion sofőrjét is kórházba vitték. Valószínűleg elaludt a volánnál. 

Nem úszhatja meg a felelősségre vonást a darnózseli hentes

Példaként szolgáljon a darnózseli hentes ügye - ezt akarja az ügyész. A férfit azzal vádolják, hogy 4 éve megölte feleségét, a holttest egy részét elégette, a többit pedig a közeli réten szórta szét.

2 üveg pálinkáért verték halálra

Két üveg pálinkáért és nem egészen ezer forintért vertek meg egy 84 éves férfit még két éve Móron. Az idős embert úgy megrugdosták, hogy 3 héttel később belehalt sérüléseibe. A három támadó közül a történtekkor ketten még kiskorúak voltak. Részegen indultak lopni, akkor támadták meg áldozatukat, amikor a férfi ellenállt. A támadókat csütörtökön jogerősen elítélték.

Egyetemi kollégiumban terjesztették a drogot

Egyetemi kollégiumban terjesztette a drogot az a banda, amelynek öt tagja ellen most emelt vádat az ügyészség. A kollégiumban egy ágyneműtartóba dugták el a kábítószert, és legalább 125 adagot adtak el belőle. A vád szerint tandíjra és nyelvtanulásra kellett a diákoknak a pénz, ezért kezdtek a drogterjesztésbe.

 

Autókerekeket lopott, lebukott

Az 52 éves férfi november közepe óta több Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei városban is zsákmányolt. Csütörtökön fogták el a rendőrök, akik a lopott kerekek nagy részét visszaadták a tulajdonosoknak. Mivel volt olyan felni, amit a tolvaj az interneten már eladott, a kár több százezer forint is lehet.

35 ezer vadlúd szállt fel

Elképesztő látványosság Tatán. Egyszerre 35.000 vadlúd repült fel az Öreg-tónál szombat reggel. A madarak északról érkeztek, hogy amíg a tó nem fagy be, ott teleljenek. Volt, aki órákig várt a pillanatra. A madarászok arra számítanak, hogy hamarosan újabb több ezer vadlúd érkezhet Tatára. További felvételek a ludakról ITT!

Nyilatkozott a meccs közben elhunyt focista menyasszonya

Ez egy különleges szerelem volt és részemről az is marad - ezt mondta elcsukló hangon Híradónknak a vasárnap meccs közben elhunyt focista menyasszonya. A fiatal nő végignézte, ahogy szerelme összeesik a pályán. A mentőknek egyszer még sikerült újraéleszteni, de végül nem tudták megmenteni. A barátok és a hozzátartozók szerint feldolgozhatatlan, ami történt. Hogy mi okozhatta a tragédiát, a szakértők még vizsgálják.

Meccs közben halt meg a csornai focista

Összeesett és meghalt egy 28 éves csornai focista tegnap délután. A megyei 1-es csapat a Lébénnyel játszott, amikor a 60-dik percben a játékos rosszul lett. Egy néző azonnal megkezdte az újraélesztést, később ez a mentőknek sikerült. Egy törzsszurkoló szerint azonban a pálya szélén álló mentőautóban a játékos újra rosszul lett és akkor már nem tudtak segíteni rajta.

Temetőkben fosztogattak, elfogták őket

Temetői tolvajpárost fogtak el a rendőrök. Főként Veszprém megyei temetőkből loptak gránitból és márványból készült vázákat. A munkát megosztották: egyikük leszerelte a zsákmányt, a másik férfi - aki síremlékek készítésével foglalkozott- áron alul eladta. A hozzátartozók szerint gyalázat, ami történt.

Az út közepén állt az asszony, halálra gázolták

Busz gázolt halálra egy 59 éves nőt a Győr-Moson-Sopron megyei Szilsárkány közelében hajnalban. A sofőr a könnyeivel küszködve az RTL Híradónak a helyszínen azt mondta, hatalmas volt a köd, emiatt nem vette észre időben út közepén álló nőt, így már hiába fékezett.

Kutyapárt-DK: ki, hogyan segít?

Kifizette annak a gödöllői hajléktalannak a büntetését a Demokratikus Koalíció, akit elsőként bírságoltak meg azért, mert az utcán él. Ezt azután jelentették be, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt beszólt nekik a Facebookon.

Telefonos csalás: nyereményjátékra hivatkoznak a csalók

Telefonos csalás új módszerekkel: nyereményjátékra hivatkozva próbálnak adatokat szerezni gyanútlan emberektől ismeretlenek. Bankok vagy telefonszolgáltatók nevében hívják fel a kuncsaftokat azzal, hogy nyertek. A megszerzett adataikkal méregdrága termékeket vásárolnak az interneten, hogy aztán jó pénzért továbbadják a feketepiacon.

Baleset a hosszú hétvége első napján: szörnyethalt Tatabánya belvárosában a férfi

Több halálos baleset is volt a hosszú hétvége első napján. Egy 35 éves férfi szörnyethalt, miután Tatabánya belvárosában egy kanyarban lesodródott az útról, majd az út menti fűtéscsövekbe csapódott.  A mentők szerint esélye sem volt a túlélésre.

Kifigyelték a leendő áldozatokat az autófeltörők

Magyarországon 10 megyében, és még külföldön is lecsaptak azok az autófeltörők, akik a lopássorozatot Balatonfüreden kezdték még júliusban, végül a TEK-kel összehangolva kapták el őket a rendőrök október közepén. Laptopokat, tableteket, mobiltelefonokat, és márkás ruhákat is zsákmányoltak.

100 ezres különbségek a bérekben

Több mint 100 ezer forinttal kevesebbet visznek haza átlagosan az Észak-Alföldön dolgozók, mint akik Budapesten vállalnak munkát - a KSH adatai szerint. Csaknem tizedével emelkedett a bérkülönbség egy év alatt a legmagasabb és a legalacsonyabb keresetű régió között. A nettó fizetések csak a fővárosban haladták meg az országos átlagot.

Kigyulladt egy autó az M1-es autópályán

Hatalmas lángokkal égett egy autó reggel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrújbarátnál. A tűzoltók videóra vették az oltást. A kocsiban egy osztrák család utazott, még időben kimenekültek.

Nem emlékszik, hogy került a szántóföld közepére

Mentősök, rendőrök és tűzoltók együttes erővel mentettek ki egy bajba jutott autóst egy Győrhöz közeli szántóföldről. A 34 éves férfi saját maga hívott segítséget a 112-ön, de nem tudta megmondani, pontosan hol van és hogy mi történt vele...

Sosem lesz túl a család gyermekük meggyilkolásán

Ezt mondta annak a kislánynak az édesapja, akit májusban Sóly közelében ölt meg a gyanú szerint egy 16 éves fiú. Adrienn síremléke múlt héten készült el, ezt adományokból állította a család. Október 1-én lett volna 9 éves.

 

1 hét alatt 2 favágó is meghalt

Ketten haltak meg két településen is favágás miatt Győr-Moson Sopron megyében. Kiderült, hogy nemcsak Kónyban vesztette életét egy férfi még kedden - erről a Híradó is beszámolt. Előtte, szombaton is tragédia történt Rábaszentmihály közelében - írta meg a Kisalföld. Ott hárman vágtak fát, amikor egyikükre rádőlt. A rendőrség mindkét tragédiát vizsgálja.

Intézetben az áriával kínzó nő

Elmegyógyintézetbe került az operás ház tulajdonosa. A párkányi nő házából a szomszédok szerint 19 éven át kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan szólt a zene. Az utóbbi hat évben egyetlen Plácido Domingo ária hallatszott minden nap reggel 6-tól este 10-ig folyamatosan.

Videón az életveszélyes előzés

Versenyző autókról készített felvételt egy nézőnk motorjának fedélzeti kamerája. A videón az is látszik, ahogy egyikük dupla záróvonalnál meg is előzi a másikat.

Börtönbe kerülhet a focista

A tiszakécskei focista még márciusban ütközött autójával egy álló teherautónak Tiszabögön. A kocsiban ült ikertestvére, aki kirepült és szörnyethalt. A nyomozás során kiderült, a focista ivott mielőtt autóba ült, és mintegy 150-nel ment lakott területen.

Hármas szintű készültség Pakson az alacsony vízállás miatt

Újra megdőlt az alacsony vízállás rekordja Budapesten, a Duna már csak 41 centiméteres. Komáromnál pedig alig 11 centis a vízszint. A helyiek megdöbbentek a látványon. A nagyobb hajók közül már alig maradt, amelyik kifuthat, több szakaszon hajózási tilalmat léptettek életbe.

Megverte, majd megfojtotta barátnőjét a mentős

Jogerősen életfogytiglant kapott az a mentőápolót, aki 3 éve megverte és megfojtotta 18 éves barátnőjét. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt a veréstől, és úgy akarta beállítani, mintha baleset történt volna, ám a fiatal nő magához tért, ezért megfojtotta. Az apa a tárgyaláson azt mondta, a lánya is mentős szeretett volna lenni, hogy életeket mentsen.

Lemaradt és rossz felé indult el a túrázó diák

Eltévedt egy veszprémi középiskolás fiú a Bakonyban. Egy polgárőr és egy szabadnapos rendőr talált rá a sötétedő erdőben. A diák az iskolával túrázott, lábát fájlalta és lemaradt a többiektől, ezután pedig rosszfelé ment tovább…

165 ezer forintért verte halálra áldozatát

A bíróság másodfokon tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte azt a mezőfalvai férfit, aki a vád szerint megölt egy nőt, 2010 májusában. Az ügyészség szerint egy bottal halálra verte, majd eltüntette a holttestet, ami máig nem került elő. Ezután összesen 165 ezer forintot vett le az áldozat bankkártyájáról.

Könyökével kormányzott a sofőr

Mobilozott és közben a könyökével kormányozott a buszsofőr hétfőn reggel a Lébény-Győr útvonalon. Ezt az egyik utas vette videóra. Nyáron a "Győrben Kölekedünk" közösségi csoportban is közzétettek egy felvételt, amelyen szintén mobilozott a buszsofőr. Megkérdeztük az utasokat - szinte mindegyikük látott már hasonlót.

Van, ahol már fűtenek

Érkeznek a talajmenti fagyok, hajnalban már mínusz 1 fok volt a Nógrád megyei Zabaron és a Szabolcs megyei Nyírlugoson. A hideg marad a következő napokon is, így van, ahol már beindították a távfűtést. De nem mindenhol.

Halálos baleset szarvas miatt

Szarvas okozott halálos balesetet reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Araknál. Az állat valószínűleg kiugrott az útra, éppen neki egy autónak. A sofőr félreránthatta a kormányt és emiatt frontálisan ütközött a szembejövő kocsival. Mindkét autóban csak a sofőrök ültek, egyikük azonban nem élte túl az ütközést.

Csecsemőt hagyhatott hátra a lövöldöző

Néhány hónapos csecsemőt hagyhatott maga után a fertőrákosi lövöldöző- ezt a Blikk írta meg. A 40 éves férfi még pénteken fejszenyéllel támadt saját anyjára, annak élettársát pedig meglőtte, ezután magával is végzett. A lap szerint a támadónak nemrég született gyermeke Ausztriában élő barátnőjétől.

Szemeteszsákokkal dobtak célba a buszmegállóba

Céltáblának használták a buszmegállót a szemetelők a Győr-Moson-Sopron megyei Maglócán. A faluban két hónapon át rögzítették a térfigyelő kamerák, amint az arra haladó autókból szemeteszsákokat dobálnak a buszmegálló ajtaja elé.

Lezuhant siklóernyős: katonai gép segített a mentésben

Lezuhant egy siklóernyős Csókakőnél, tegnap délután. Négyen repültek, három társa sikeresen földet ért, de az 52 éves férfi - egyelőre nem tudni miért- lezuhant. Mivel a mentőhelikopter nem tudott leszállni a sziklás domboldalon, egy katonai helikopter is segített a mentésben.

Börtön gyermekbántalmazásért

Maradandó sérüléseket okozott saját kisbabájának az az anya, akit kedden jogerősen 3 és fél év börtönre ítélt a Győri Ítélőtábla. Az asszony még 2012-ben úgy megrázta a csecsemőt, hogy a kicsi utána görcsrohamot kapott, és azóta is fogyatékossággal küzd.

Jobban van a somlói várból lezuhant férfi

Emlékszik a történtekre és már jobban érzi magát az a férfi, aki még szombaton zuhant le a somlói várból, Dobán. Ahogy arról tegnap beszámoltunk: családjával kirándult, amikor egy pillanatra megpihent, leült a várfalra, de nem vette észre, hogy nincs korlát, így hátradőlt, majd leesett. 7 métert zuhant.

Rossz irányba hajtott be a körforgalomba

Szemből hajtott be egy duplasávos körforgalomba egy autós Győrben. Ezt egy nézőnk videóra vette, aki Híradónknak ma azt mondta: először azt hitte baleset történt, ezért állt meg szemben az autós.

Kiestek a gyerekek a körhintából

Gyerekekkel együtt borult fel egy körhinta szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Téten. Öten megsérültek, közülük ketten kórházba kerültek. Nyilatkozott az RTL Híradónak az egyik kisfiú, aki csak azért nem tudott felszállni, mert a hinta már elindult mire odaért. Azt mondta: látta, ahogy összedől előtte a szerkezet és hallotta, hogy mindenki kiáltozik. A rendőrség vizsgálatot indított.

Tömegszerencsétlenség az M1-es autópályán, 14 sérült

Árokba borult egy busz éjszaka Lébény közelében. 14-en sérültek meg. Többen a busz alá szorultak, ők súlyos sérüléssel kerültek a győri kórházba. A buszon a győri Audi gyár dolgozói utaztak. Úgy tudjuk, a baleset azért történt, mert a sofőr elaludt a volánnál.

Egyre jobban fejlődik Krisztofer

Édesanyja nevét már képes leírni, a szeretlek szót pedig elmutogatja. Családja szerint egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki egy éve zuhant ki egy extrém hintából. A szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Édesanyja legutóbb áprilisban beszélt nekünk fia gyógyulásáról.

Beledi késelés: többször is megszúrta élettársát

Mindene tiszta vér volt - ezt mondta a megkéselt nőről a szomszédja. A 49 éves áldozat és élettársa összeszólalkozott, a férfi ezután támadt rá, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Megszökött, hogy bosszút álljon

Azért akart megszökni, hogy bosszút álljon fia bántalmazóján - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki januárban szökött meg a sopronkőhidai börtönből. Korábban gyilkosságért ítélték el. Most azzal védekezett, hogy úgy tudta, fiát egy baltával verte meg egy rokona, és azért akart hazamenni, hogy megvédje a gyerekét.

Ellophatták az emlékkövet

85 év után újra felbukkant a Dunában, és azonnal ellopták azt az emlékkövet, ami a Duna 1933-as alacsony vízállásának állított emléket. Pedig a helyiek pont most szerettek volna egy újabb emlékkövet tenni mellé, az idei, extrém alacsony vízszint miatt.

Döbbenten nézték a lángokat

Mint egy katasztrófafilm - ezt mondta egy szemtanú csütörtökön este, miután hatalmas lángokkal, több órán át égett a régi mosonmagyaróvári laktanya teteje. Több mint 40 tűzoltó egészen hajnalig próbálta megfékezni a lángokat. A szemközti játszótéren tömegével gyűltek össze az emberek, mindenkit megdöbbentett az égő tető. Az épületet egy ideje már nem használják, így senki nem sérült meg a tűzben.

Negyvenezer forintért kellett meghalnia

40.000 forint és egy telefon miatt kellett meghalnia egy hajléktalannak Tatabányán. Július végén rabolták ki a belvárosban, a gyanú szerint egy 19 éves helyi férfi és két társa támadta meg. A 67 éves áldozat menekülni próbált, de a fiatal úgy fejen ütötte, hogy néhány nappal később meghalt a kórházban.

Cserbenhagyta a gyerekeit

Három megsérült gyereket hátrahagyva menekült el egy balesetet okozó sofőr, most emeltek vádat ellene. Márciusban, a Győrhöz közeli Enesén éppen az iskolából hozta két gyerekét és még egy kislányt, amikor megcsúszott az autójával és a templom kerítését átszakítva egy szobornak ütközött.

 

Másodfokú riasztás a hőség miatt

Tombol a hőség az országban. Péntek éjfélig másodfokú hőségriasztás van érvényben. Az előrejelzések szerint azonban a hét legmelegebb napja a holnapi lehet.

Reggeltől estig bömböl az ária

19 éve szinte folyamatosan szól a zene egy párkányi családi házból. A tulajdonos egy helyi nő, akit amiatt vettek őrizetbe, mert több szomszédját is megfenyegette. Az éneklő házról már korábban a Fókusz is forgatott. A szomszédok szerint több mint 6 éve a nő csak a spanyol operaénekes, Placido Domingo egyik áriáját hallgatja minden nap, reggel 6-tól este 10-ig. Hiába van a nő jelenleg a rendőrségen, az RTL stábja sem úszta meg az ária nélkül.

Mindenki megsérült a kisbuszban

Mentőhelikopter vitte a győri kórházba a fának ütközött kisteherautó sofőrjét.  A baleset szerdán délután történt a 82-es főúton. Úgy tudjuk, az építőipari munkások hazafelé tartottak, amikor autójuk lesodródott az útról, majd egy fának vágódott. A kisteherautóban hatan utaztak, mindenki megsérült. A sofőr jelenleg is válságos állapotban, az intenzív osztályon van.

Népszerű Csilla, a dromedárbébi

Dromedárbébi született a győri állatkertben. A csöppség egy hónapja jött a világra és a Csilla nevet kapta. Gondozói cumisüvegből, napi háromszor etetik kecsketejjel, mert anyjának, Aranyosnak nincs elég teje.

Nem tért magához a kómából

Meghalt a kórházban az a 26 éves kapuvári nő, akit péntek este azért fojtogatott ájulásig volt barátja, mert ő nem akarta újrakezdeni vele a kapcsolatot. Miután összevesztek, hátulról támadt a nőre és egy zsineggel fojtogatta. A helyiektől tegnap megtudtuk, hogy azért szakítottak, mert a 32 éves férfi korábban megverte.

Kómában van a fojtogató áldozata

Kómában van a kapuvári fojtogató áldozata, tudta meg az RTL Híradó. A lányt a gyanú szerint pénteken támadta meg volt barátja, miután átment hozzá és arra kérte, kezdjék újra a kapcsolatukat. A volt barátnő ezt nem akarta, a 32 éves férfi ezért kezdte el fojtogatni.

Fojtogatta barátnőjét

Brutálisan fojtogatta volt barátnőjét egy kapuvári férfi, mert a lány nem akart kibékülni vele. A lány apja talált rájuk, ezután a fojtogató elmenekült.

Összeveszett főnökével, ezért szúrta le

Ezt mondja annak a férfinak a nővére, aki februárban késsel támadt felettesére a győri áramszolgáltató telephelyén. Az áldozat, egy családapa, másnap a kórházban belehalt sérüléseibe. A támadó a késelés után kizuhant az ablakon és azonnal meghalt.

 Kiderült, ki az Anna-bál szépe

26 éves budapesti lány lett a füredi Anna-bál szépe. Tóth Kinga Zoé most végzett az egyetemen, és különleges ruhájával kitűnt az indulók közül. A bálon a közönség szavazati alapján holtverseny alakult ki, így 15 lány helyett 16 szépség közül választhatott a zsűri, és az eső miatt is változtatni kellett a programon.

 

Ma tartják a 193. Anna-bált

Már tart a füredi Anna-bál. Egy jegy 70.000 forintba került, ennek ellenére már egy hónapja elfogyott az összes. Idén csaknem 600 vendég vesz részt a programon.

 Lopás és orrvadászat a vád

Orvvadászok a vádlottak padján. Vádat emelt a Veszprémi Főügyészség egy orvvadászatból és betörésekből élő banda ellen. A társaság tagjai több illegális vadászaton 13 vadat ejtettek el. Ráadásul vadászeszközeik nagy részét lopták. Távcsöveket, éjjellátókat és fegyvereket is lefoglaltak náluk.

 

Az ágyneműtartóban találtak rá

Több elfogatóparancs is volt ellene, sőt már börtönbe kellett volna vonulnia egy férfinak, akit az ágyneműtartóba bújva találtak meg a rendőrök. Egy másik gyanúsítottat is elfogtak, őt fél éve keresték, miután egy közúti ellenőrzéskor elfutott a járőrök elől. Izsófalván pedig egy kilenc évvel ezelőtti rablás gyanúsítottján kattant a bilincs. Mindhárom elfogásról videó is készült.

 

Vaddisznó invázió a Balaton északi partján

Révfülöpöt és Ábrahámhegyet is elözönlötték az állatok. A helyiek már meg sem lepődnek, ha vaddisznókkal találkoznak. A nyaralók azonban félnek. Ábrahámhegyen vadbefogóval és szöges dróttal védekeznek, az igazi megoldás azonban szakértők szerint néhány állat kilövése és az áttelepítés lenne.

 

Halálra zúzta a vasbeton

Meghalt egy munkás, akire egy épület bontása közben rádőlt a vasbeton szerkezet – ezt a Kisalföld írta meg. A baleset még szombaton történt egy mosonmagyaróvári telephelyen. A 23 éves pápai férfit a mentők a tűzoltókkal együtt próbáltak a beton alól kiszabadítani, de már nem tudtak rajta segíteni.

Teljesen kiégett egy papírhulladékot szállító kamion

Hatalmas lángokkal, teljesen kiégett egy papírhulladékot szállító kamion csütörtökön este a 8-as főúton Bánd és Herend között. Erről videót is készített egyik nézőnk. A teherautó sofőrje Híradónknak azt mondta: azt érezte, hogy elfogy a levegője, ekkor kiszállt, és látta, hogy füstöl a motortér.

Életveszélyben a robbanás után

Mentőhelikopter vitt kórházba egy férfit, miután robbanás történt egy pincében szerdán a Komárom Esztergom megyei Lábatlanon. Körzeti rendőrök mentették ki a pattogó téglák közül, életveszélyes égési sérülésekkel. A detonáció akkora volt, hogy még kilométerekkel arrébb is lehetett hallani. A tűzoltók még vizsgálják mi okozta a robbanást.

Megfogta az egyhetes őzgidát

Azt hitte elpusztult az őzgida, ezért fogta meg. Ezt mondta Híradónknak az a futó, aki a hétvégén a Veszprém megyei Tótvázsony közelében megrendezett terepversenyen megtalálta az állatot. Az alig egy hetes gidát a rendőrök juttatták el a helyi vadászokhoz, akik egy környékbeli családhoz vitték.

Ő Chili, a tapírbébi


2018.06.26. 18:50
Ő Chili, a tapírbébi

Tapírbébi született a győri állatkertben. Chili még június 1-jén jött világra, de a látogatók még csak pár napja láthatják. A kis tapír bundája csíkos, felnőtt korára azonban, úgy, ahogy szüleinek, neki is barna szőre lesz.  Ma vidáman lubickolt a medencében és szalmát is majszolt.

Autójában él egy győri nő

Kilakoltatták kisebbik fiával együtt, így egy lakótelep parkolójában, a kocsiban lakik, fia pedig diákszállón. A 47 éves nő egy tóban fürdik, a ruháit is abban mossa. Mosdóba pedig a közeli benzinkútra vagy a bokrokba megy. Egyetlen vágya, hogy újra együtt lehessen a fiával, ezért több munkára is jelentkezett.

Ide kattintva még többet megtudhatnak az asszony hétköznepjairól.

 

Az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki

Gyereksürgősségi Győrben. Ez lesz az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki, így sokkal kevesebbet kell várniuk sokkal barátságosabb környezetben. Emellett a kórházban működő Lurkó Alapítvány és a város önkormányzata közösen kórházi játszóteret építtetett nemrégiben, ahol a gyerekek mellett, a felnőttek gyógyulását rehabilitációs „edzőterem” is segíti.

Ablakcsere helyett átverés

Csalók károsíthattak meg több társasházi lakót Csornán. Ablakfelújítás ürügyén, a közös képviselőre hivatkozva jutottak be a lakásokba, sokan fizettek előleget nekik. A cég azóta elérhetetlen…

Megbüntették Hollandiában gyorshajtásáért, pedig sosem járt ott

A Veszprémi Napló számolt be egy pápakovácsi nő kálváriájáról, akinek a holland hatóságok gyorshajtás miatt 161 eurós büntetést küldtek ki még tavaly szeptemberben. A képen, amit a külföldi hatóság küldött a szabálytalan autóról egy Volvo látszik, az asszonynak viszont Renault-ja van.

Megölette volna saját gyerekét

Nem érzi magát bűnösnek – ezt mondta a bíróságon a kegyetlen tatai anya, akit azzal vádolnak, hogy leitatta saját apját, majd megbízta azzal, hogy fojtsa meg gyermekét. A férfi, aki egy rehabilitációs intézetben él, beismerte tettét.

85 nap alatt 4000 kilométert tekert – hospice háznak gyűjt

85 nap alatt 4000 kilométert tekert Ázsiában - közben 600 ezer forintot gyűjtött egy mosonmagyaróvári teniszedző az épülő, helyi hospice háznak. Egy alapítvány vállalta a beruházást, az intézményben súlyos betegekkel foglalkoznak majd. Decemberre tervezik az átadást, az alapítvány egyik vezetője azt mondta, minden segítség jól jön nekik.

Ököllel ütötte négy diákját egy részeg tanár

Egy balatonszárszói üdülőben voltak osztálykiránduláson, amikor állítólag a nyugalmazott rendőr, a diákok hangoskodása miatt kezdett dühöngeni. Már nyomoznak az ügyben.

Féltek hozzányúlni a lényhez

Különös lény keltett riadalmat a nagy esőzések után a Győrhöz közeli Banán, egy családi ház udvarán. A Kisalföld.hu is közzétette a fotókat, amiken egy furcsa, dülledt szemű poliphoz hasonló lény látható. Stábunk közelebbről is megvizsgálta!

Ha nagy az eső, gyalogolniuk kell

Mintha egy folyó áradt volna meg, annyi eső esett a Veszprém megyei Ajka közelében lévő parkerdőben. Az erdős területen több család is él, akik még ma is csak gyalog tudták megközelíteni otthonukat.

Már diákmunkásból sincs elég

Van olyan iskolaszövetkezet, amelyik a felkínált álláshelyek több mint ötödét kénytelen visszautasítani. A munkaadók minden korábbinál több pénzt ajánlanak, de a romló demográfiai helyzet miatt kevesebb diák van, és ők sem kukoricát akarnak címerezni.

 

Nem élték túl a tüzet

Ketten is meghaltak lakástűzben az elmúlt éjszaka. Győrben egy hajléktalanok által lakott raktár gyulladt ki, ott egy ember már nem tudott időben kimenekülni, holttestét a tűzoltók az oltás után találták meg. Soltvadkerten hajnalban égett ki egy ház egyik szobája, a tulajdonos vesztette életét, valószínűleg füstmérgezésben.

 

Nem vitték orvoshoz az idős nőt

Vádat emelt az ügyészség egy Borsod megyei betegszállító cég sofőrje és betegkísérője ellen. A vádirat szerint a két férfi még tavaly februárban egy idős, tolószékes asszonyt vitt az egri kórházból az idősek otthonába. Egy hirtelen fékezés miatt azonban a nő a tolószékből a földre esett és eltört a medencecsontja. A vád szerint a két férfi megszegte munkaköri kötelességét azzal, hogy fájdalmai ellenére, nem vitték orvoshoz a nőt.

Fókashow és látványetetés

Fókashow és látványetetések, csak néhány a veszprémi állatkert programjai közül. A hirtelen jött nyárias meleg miatt a borjúfókák és a pingvinek szinte egész nap a hűs medencében lubickolnak.

 

Bocsánatot kért a trafikrabló

5 év 10 hónapot kapott az a 18 éves trafikrabló, aki tavaly júliusban késsel fenyegetőzve támadt rá egy trafik eladójára Várpalotán. A rabló a hajánál fogva cibálta az eladót, erről videófelvétel is készült.

Gyereknap: tűzoltók lehettek és katonák

Az idei gyereknapi programok egyike sem hagyta ki, hogy a gyerekek dédelgetett álmait megvalósítsák, még ha csak néhány órára is. Az ország minden pontján ma a kicsiké volt a főszerep. Állatokat etethettek, lovagokká válhattak, vagy éppen különleges sportokat próbálhattak ki.

 Megszólalt a hajléktalanok megölésével vádolt fiú anyja

Viharos volt a kapcsolatuk az apa hiánya miatt. Ezt mondta a két hajléktalan megölésével vádolt fiú anyja az RTL Híradónak. Az asszony ellen is vádat emelt az ügyészség, mert a vádirat szerint elhanyagolta és bántalmazta gyermekeit. A 16 éves fiú egy éve gyilkolt meg két hajléktalant Tatabányán.

Mit láthatott a védett tanú?

Megrázó történet következik. Visszatért a tetthelyre a darabolós gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. A férfit korábban felmentették, de a pere újraindult. A kétgyerekes családapa a vád szerint 4 éve megölte, majd feldarabolta feleségét, maradványait pedig a közeli réten szórta szét. Pénteken a helyszínen tartottak tárgyalást.

 

Gyurgyalagokat öltek meg

Menekülés közben fulladt meg egy gyurgyalag Győr közelében, miután valaki purhabbal fújta be a madarak fészkét. Három madár pusztult el, kettő még a fészekben. A gyurgyalagok löszfalba, homokba vájnak járatokat, oda fészkelnek. Az ügyben a rendőrség is nyomoz, mivel a gyurgyalag fokozottan védett madár.

A vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét

Megrázó történet következik. Látta, hogy sósavat vett a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes - ezt vallotta egy tanú a bíróságon. A férfit elsőfokon felmentették, de pere újraindult. A kétgyerekes férfi a vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét, a nyomok egy részét pedig sósavval tüntette el.

15 éves fiú gyilkolhatta meg a kislányt

Személyiségzavarral küzdhet az a 15 éves fiú, aki a gyanú szerint meggyilkolhatott egy 8 éves kislányt a Veszprém megyei Sólyon. A fiatalt már őrizetbe vették. Megrázó történet!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!