KERESÉS search-close

"Jaksity Kata" szerzővel ellátott tartalmak

Jaksity Kata

Jaksity Kata által létrehozott tartalmak (3):

Jaksity Kata társszerzői:
Oscar-díj: A helyszínről tudósítunk

Los Angelesben, az Oscar-gála helyszínén jelentkezett tudósítónk Jaksity Kata. Azt mondta: a legnagyobb fogadóirodákban is a Saul fia győzelmét várják. Több száz millióan követik majd élőben a díjátadót, van, akit idén tizenharmadszor jelölnek, de állítólag Leonardo Di Caprio esélyei izgatják a világot.

Magyarok az Oscar-díj küszöbén

Kétszáz hírességgel köztük tizenhat Ocsar-jelölttel vett részt egy jótékonysági rendezvényen Los angelesi tudósítónk. Bejelentkezünk a vasárnapi Oscar-gála helyszínéről és megmutatjuk azt is, hogy a két Oscar-díjas Tom Hanks Budapesten hol és mit csinál.

Oscar: a helyszínről tudósítunk!

Az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy kik lesznek idén azok, akik egy aranyszobrocskával lesznek gazdagabbak, és, hogy a mostanra internetes mémmé váló Leonardo DiCaprio megnyeri e végre a hőn áhított díjat?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való