KERESÉS search-close

"Cseszregi Róbert" szerzővel ellátott tartalmak

Cseszregi Róbert

Cseszregi Róbert által létrehozott tartalmak (52):

Minden idők legsikeresebb Eb szereplése után már az olimpiára koncentrálnak úszóink

Tíz arany, négy ezüst, öt bronz - a londoni éremesőhöz hasonlóban még soha nem volt része a magyar úszócsapatnak. Európa nagy úszónemzetei mind a mieink mögött végeztek az éremtáblázaton, csak azt kívánhatjuk, hogy az időzítés tökéletes és a puskapor nem most durrant el. Két hónap múlva Rióban, az olimpián ezek a fantasztikus magyar sportolók tudják majd mindazt, amit most és kicsit még többet. Óvodásként kezdték a kemény munkát, itt az idő, hogy mindannyian learassák csaknem húszévnyi edzés, versenyzés gyümölcsét.

Ellopták a hírhedt Bentley-t

Ellopták a szabálytalan parkolásairól hírhedté vált Bentley luxusautót Budapesten. A kocsit sokszor lefotózták már járókelők, amint járdán vagy zebrán parkol. A tulaj egy Budapesten élő belga üzletember az index.hu-n keresztül bocsánatot kért a szabálytalankodásokért. Most szintén az internetes lapnak szólt először, hogy ellopták a Bentley-t. Dino Marsani 3 millió forintot ajánlott annak, aki segít megtalálni a luxusautót.

Magyar kutya nyerte a világbajnokságot

Magyar kutya nyerte a belga juhászkutyák világbajnokságát. A rangos versenyen először született magyar győzelem, az öt éves Lito 135 vetélytársat előzött meg a franciaországi viadalon. A viadal öt napig tartott, a juhászkutyák nyomkövetésben, őrző-védő feladatokban és engedelmességben mérték össze tudásukat.

Tudatosan készült a halálra

Meghalt Birtalan Balázs író, költő, ismert melegjogi aktivista. Három éve küzdött daganatos betegséggel, januárban internetes blogjában írta meg, hogy menthetetlen.  Tudatos készülése a halálra nagy visszhangot váltott ki a világhálón, több százan biztatták és szorítottak neki, hogy meggyógyuljon. Birtalan Balázs 46 éves volt.

Fegyvert és kábítószert is találtak

Három helyen foglaltak le fegyvereket a rendőrök a napokban. Kisújszálláson a nyomozók hónapokig figyelték a gyanús házat, végül csütörtök hajnalban csaptak le az emeleti szobában alvó 20 éves férfira, a házban puskák mellett kábítószert is találtak. A kisújszállási akción kívül a rendőrség a napokban az ország több pontján talált engedély nélküli fegyvereket, információnk szerint a Győr mellett és a Miskolcon lefoglalt puskákat orvvadászatra használhatták.

Már az újabb Himalája expedíciót tervezgeti

Klein Dávid a magyar hegymászó a napokban mászta meg első magyarként a 8091 méteres Annapurnát. Azt mondta, a sokszor csaknem -30 fok és viharos szél ellenére sem gondolt arra, hogy feladja, bár igencsak meglepődött, amikor a csúcs előtt váratlan akadályba ütközött.

Kitart mellette, hogy megerőszakolták

Megdöbbentő részletekről beszélt Kiss Lászlóék áldozata. Kitart amellett, hogy a későbbi úszókapitány és két társa megerőszakolta és nem bocsátotta meg az 55 évvel ezelőtt történteket. Takáts Zsuzsanna maga jelentkezett az RTL-nél, Papp Gergely kollégánknál, hogy elmondja, mi történt vele pontosan 1961-ben a sportuszodában.

Kiss-ügy: megszólalt a megerőszakolt nő - exkluzív

Él az az asszony, akit 1961-ben a volt úszókapitány és két társa megerőszakolt. Mindhárman letöltötték a büntetésüket. Április elején robbant a botrány, akkor terjedt el - maga Kiss László is úgy tudta -, hogy korábbi áldozatuk már nem él. A sajtóban több negatív megjegyzést is tettek a nőre. A most 73 éves asszony jelentkezett egyik kollégánknál, hogy elmondja, hogyan élte át az 55 évvel ezelőtt történteket.

A strandról vitték kórházba a gyerekeket

39 gyereket vittek kórházba a csepeli strandról és egy helyi iskolából. Két osztálynak volt úszásoktatása. Az egyik már befejezte az órát, busszal vitték vissza a gyerekeket az iskolába, amikor egyikük rosszul lett. Ezután a többiek is rosszullétre panaszkodtak, ezért mindenkit kórházba vittek. A másik osztály közben a strandra ért, azokat a gyerekeket onnan vitte el a mentő. Egyelőre nem találtak mérgező anyagot.

Feljuthatott az Annapurnára Klein Dávid

Klein Dávidnak első magyarként sikerült feljutnia a 8091 méteres Annapurna csúcsára. A hírt egyelőre csak nemzetközi szaklapok jelentették be, hivatalosan nem erősítették meg. Klein Dávid egyelőre úton van az alaptábor felé, ahonnan telefonon fogja tájékoztatni itthon várakozó csapatát. A sok lavina miatt egyébként ez a Himalája egyik legveszélyesebb hegye, eddig több mint hetvenen haltak meg a hegyoldalban, köztük 2012-ben egy magyar is.

Egyelőre marad a Kiss László uszoda neve

Egyelőre nem fosztotta meg díszpolgári címétől Kiss Lászlót a százhalombattai önkormányzat, és a helyi versenyuszoda is tovább viselheti a nevét. A testület zárt ülésen arról döntött, hogy közvélemény-kutatást tartanak a városban és a bíróságtól is bekérik a hivatalos ítéletet az 1961-ben történt csoportos nemi erőszakról. Kiss Lászlóról április elején derült ki, hogy szexuális bűncselekményért börtönre ítélték, a szövetségi kapitány a botrány kirobbanása után pár nappal lemondott.

Paksról vitáztak a csernobili évfordulón

30 éve ezen a napon robbant fel a csernobili atomerőmű. Az emberiség történetének legsúlyosabb nukleáris balesetében 31 ember vesztette életét, a sugárzás következtében elhunytak számát több ezerre becsülik. Ukrajnában több helyen megemlékezéseket tartottak, Budapesten pedig vitát rendeztek Paks bővítéséről.

Magyar villamosvezetők Európa legjobbjai

Villamos-bowling és centiméterre pontos fékezés: magyar villamosvezetők lettek Európa legjobbjai. A magyar együttest két BKV-s képviselte, Muli Eszter és Harsányi Antal 27 páros között végzett az első helyen a berlini Európa-bajnokságon. A magyarok nagy fölénnyel verték a német és a francia csapatot.

Eltemették Kertész Imrét

A Nobel-díjas írót barátok, pályatársak, rajongók búcsúztatták a Fiumei úti temetőben. A család kérésére két írótársa mondott búcsúbeszédet. Esterházy Péter szerint Kertész Imre nehéz örökséget hagyott az utókorra, Spiró György pedig kiemelte, hogy Kertész a diktatúrák legsötétebb időszakában sem vesztette el szabadság iránti vágyát.

Megölte anyját, majd végzett magával

Megölte édesanyját, majd magával is végzett egy negyven év körüli férfi egy kaposvári panellakásban. A holttestekre napokig nem találtak rá. A szomszédok szerint anya és fia sokat veszekedtek, a férfi gyakran nyúlt az italhoz, és korábban a rendőrséget is kihívták hozzájuk.

Hokisok vittek játékot a beteg gyerekeknek

Beteg gyerekeket ajándékoztak meg a világbajnokságra készülő jégkorong válogatott tagjai. A hokisok azokból a plüss játékokból hoztak el több zsákkal, amiket a szurkolók dobáltak be egyik mérkőzésük után. A gyerekek örömmel választottak az ajándékokból.

Szigorú beléptetés a Szigeten

A repterekhez hasonló szigorú beléptetés lesz az idei Sziget Fesztiválon. A jegyeket csak személyesen lehet átvenni, a bulizókat pedig kamerával is ellenőrzik, hogy kiszűrjék közülük a gyanúsakat. A fesztivál 5 milliárd forintba kerül, az egyhetes bulira idén is több mint 400 ezer látogatót várnak. A legnagyobb sztár Rihanna lesz, a szervezők szerint a fellépők évek óta számon tartják és várják a budapesti fesztivált.

Rekordot döntöttek a futók a Vivicittán

Az erős szél ellenére, minden korábbi rekordot megdöntve több mint 30 ezren futottak Budapesten a kétnapos Vivicitta fesztiválon. Közép-Európa egyik legnagyobb létszámú versenyén civil szervezetek mellett 500 fogyatékkal élő is részt vett. A szakértő szerint az utóbbi években újra divat lett a futás, ami igen hasznos, mert a rendszeres mozgás rendben tartja a vérnyomást és a közérzet is jobb lesz tőle.

Elkészült az olimpiai logó

A Duna, a Gellérthegy és a Szabadság-szobor is szerepel 2024-es budapesti olimpia logótervező versenyének győztes alkotásában. A nyertes emblémát egy fiatal grafikusokból álló csapat nyerte, a zsűri 180 pályamű közül választotta ki.

Hargitay András az úszók új kapitánya

Háromfős edzői csapat irányítja a magyar úszóválogatottat a riói olimpiáig. A szövetségi kapitány Hargitay András lett, két segítője Sós Csaba és Wladár Sándor. A csapat élére azt követőn választottak új vezetőt, hogy a korábbi kapitányról, Kiss Lászlóról egy hete kiderült, hogy csoportos nemi erőszakért 1962-ben börtönre ítélték, és az edző pár nappal később lemondott. A szövetség a botrány utáni napokban még támogatta Kiss Lászlót, vasárnap már azt írták, hogy helyesen tette, hogy lemondott.

 

Mindenki kaszkadőr lehetett a filmstúdióban

Ritka pillanat: rendhagyó idegenvezetést tartottak az etyeki Korda stúdióban. A 35 hektáros filmes központban az elmúlt években olyan produkciókat forgattak, mint a Hellboy 2, a Kaméleon, vagy legutóbb a Matt Damon főszereplésével készített Mentőexpedícó. A látogatók akár kaszkadőrök is lehettek.

Tagadja az erőszakot a lemondott kapitány

Tagadja a nemi erőszakot és perújrafelvételt szeretne Kiss László. Az úszóválogatott kapitánya csütörtökön mondott le, miután néhány nappal korábban kiderült, hogy 55 évvel ezelőtt csoportos nemi erőszak miatt 3 év börtönre ítélték. A sporttársadalmat megosztotta Kiss László lemondása, Cseh László szerint a sportág érdekében ez volt a legjobb döntés. Kárpáti György háromszoros olimpia bajnok viszont azt mondja: a bajban is össze kell fogni egymásért.

Bunda-per: senki sem megy börtönbe

A csütörtöki bundaper vádlottjai is megúszták börtön nélkül. A 23 egykori focista és sportvezető közül heten kaptak felfüggesztett szabadságvesztést, a legsúlyosabb büntetést az ügy koronatanúja kapta. Úgy tudjuk, az ügyészség és a védelem is fellebbez az ítélet ellen.

Kiáll az úszószövetség Kiss László mellett

Az edzők és a Magyar Úszó Szövetség kiállnak Kiss László mellett. Mai ülésükön ellenszavazat nélkül támogatták, hogy a hatvanas években csoportos nemi erőszak miatt börtönbe került edző maradjon a válogatott szövetségi kapitánya. Kiss László azt mondta, hogy nem mond le és örül, hogy a szakma kiállt mellette.

Szikláról zuhant a patakba

Négy méterről zuhant a Cuha-patakba egy turista a Bakonyban. A férfit súlyos törésekkel szállították a győri kórházba, de nincs életveszélyben. Egy hete szintén a Bakonyban egy fiatal zuhant a mélybe. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy még egy egyszerű túrára is megfelelően fel kell készülni.

Meghalt Kertész Imre, Nobel-díjas író

Meghalt Kertész Imre, Nobel-díjas író. Az elismerést 2002-ben a Sorstalanság című regényéért kapta, ő az első és eddig egyetlen magyar, aki átvehette a legmagasabb irodalmi kitüntetést. Kertész Imre évek óta betegeskedett, 86 éves volt.

Magára hagyta a szenvedő kutyáját

Szenvedő kutyáját hagyta magára egy pécsi férfi, ezt állítják a helyi állatvédők. A fajta tiszta német juhászra húsvétkor figyeltek fel az állatvédők egy telephely kerítésénél. Kiderült, májmegnagyobbodás miatt fájdalmai voltak. El akarták vinni elaltatni, hogy ne szenvedjen, de ez a rendőrség kihívásával sem sikerült. A rendőrök a helyszínen azt mondták, nem az ő jogkörük megállapítani az állatkínzást.
 

Először ült versenyautóba, első lett

Életében először ült versenyautóban, végül mindenkit megelőzött egy fiatal magyar pilóta-jelölt. Molnár Bendegúz egy nemzetközi tehetségkutatón indult el, és hatvan induló közül lett a leggyorsabb. A 18 éves középiskolás eddig csak szimulátoron vezetett versenyautót, első helye után viszont egy egész szezont végigversenyezhet az áprilisban induló Európa-bajnokságon.

 

Nem félt a kommandósoktól a bankrabló

Kiraboltak egy bankot szerda este a Blaha Lujza téren. A 30 év körüli férfin sapka volt és szemüveg, de meg sem próbálta elrejteni az arcát. Néhány másodpercet volt a bankfiókban, majd állítólag néhány százezer forinttal elmenekült. A rablás forgalmas helyen történt, ahol két napja géppisztolyos rendőrök állnak a fokozott terrorveszély miatt.

1800 kilométer kutyaszánon

Földrengés hátráltatta, leesett a szánról, végül mégis sikerült bejutnia a világ legkeményebb kutyaszán versenyének mezőnyébe Balogh Ottónak. A 40 éves sportember első magyarként állhat rajthoz a jövő évi versenyen. 16 alaszkai husky fogja húzni a fogatát, azt mondja, nagy eredménynek tartaná, ha célba érne az 1800 kilométeres versenyen. 

Puskás stadion: csak a bontás 4 milliárd forint

Látványos szakaszához ért a Puskás stadion bontása. A zsiráfnak becézett lámpatartó oszlopok mellett megkezdték a vasbeton szerkezet és a felső karéj szétszedését. A bontásért 4 milliárd forintot fizet az állam. A kivitelező szerint ennyibe kerül, hogy több mint fél évig 30 gép dolgozik a helyszínen.
 

Alig van család, ahol megkapják a CSOK-ot

Az eddigi jelentkezők közül mindössze 88 család kaphatja meg a 10+10 milliós CSOK-ot a legnagyobb lakossági banknál. Február óta lehet jelentkezni, a Világgazdaság szerint van olyan pénzintézet, ahol még egyetlen sikeres igénylés sem volt. A kormány korábban úgy számolt, tízezrek vehetik majd igénybe a Családok Otthonteremtési Kedvezményét. Csányi Sándor, az OTP elnöke Híradónknak azt mondta: a feltételek szigorúak, ezeken lehet módosítani, de a konstrukció alapvetően jó.

Két évtized után újra magyar érem

Csaknem két évtized után újra magyar érem született a fedettpályás atlétikai világbajnokságon. Márton Anita súlylökésben országos csúccsal ezüstérmet szerzett az egyesült államokbeli Portlandban. A magyar versenyző az utolsó pillanatig vezetett, végül amerikai riválisa a világ idei legjobb eredményével megelőzte. 

Márton Anita ezüstérmes

Csaknem két évtized után újra magyar érem született a fedettpályás atlétikai világbajnokságon. Márton Anita súlylökésben országos csúccsal ezüstérmet szerzett az egyesült államokbeli Portlandban. A magyar versenyző az utolsó pillanatig vezetett, végül amerikai riválisa a világ idei legjobb eredményével megelőzte.

Teljesen felépülhet agyvérzése után a hokis

Egy alig egy éve alkalmazott orvosi eljárásnak köszönheti életét Peterdi Imre jégkorongozó. A 35 éves válogatott játékos két hete kapott súlyos stroke-ot, de egy katéterrel sikerült eltávolítani a vérrögöt az agyából, és valószínűleg néhány héten belül teljesen meggyógyul. Peterdi Imre ma mehetett haza a kórházból, és tervei szerint amint lehet, visszatér a jégpályára.

Az eltűnt magyar lábnyomaira bukkanhattak

Csaknem két héttel eltűnése után Oroszországban, egy folyóparton megtalálták a lábnyomait a magyar biológusnak. Török Péter egyedül indult kutatóútra a dagesztáni hegyekbe, amikor 12 nappal ezelőtt eltűnt. Édesanyja szerint fia korábban sokat sportolt, jó erőben van és bízik benne, hogy életben van.

Magyar vitorlázó sikere - 2. hely az EB-n

45 év után állhatott magyar vitorlázó ismét a dobogóra, az egyszemélyes hajóosztályban Európa-bajnokságon. Berecz Zsombor a második helyet szerezte meg Barcelonában. A riói olimpiára készülő versenyző 90 fős mezőnyben végzett a dobogón.

10 ezer szurkoló tiltakozott Kubatov ellen

Elsírta magát a csepeli focista a több mint 10 ezer szurkoló láttán. A Ferencváros tartalékos csapatával játszottak az NB3-ban vasárnap. Jobbára fradistákkal volt tele a lelátó, mert a szurkolók így akartak üzenni Kubatov Gábor klubelnöknek. Sokan közülük azért nem járnak az FTC NB1-es csapatának meccseire, mert nem értenek egyet az elnök több intézkedésével.

Lovasbemutató és bajuszpödrő verseny

Huszár-napokat tartanak a szentendrei skanzenben. Március 15-ig fegyver- és lovasbemutatók, huszár kiképzés, fakardozás, illetve bajuszpödrő verseny és hagyományos borbély borotválás várja a látogatókat. A programokon az is kiderül, hogy mit kerestek Rózsa Sándor és betyárjai az 1848/49-es harcokban.

Magyar alapanyagokból kell majd főzniük

Heti hatszor, naponta 8-10 órát gyakorol Széll Tamás a májusi, budapesti szakács Európa-bajnokságra. A Bocuse d’Or európai fordulójában szarvashúsból, kecsegéből és kaviárból kell ételt készíteniük a séfeknek. A verseny történetében először fordul elő, hogy kizárólag magyar alapanyagokat használnak a sztárszakácsok.

Lezárták a Lánchidat a Quaestorosok

Quaestor-károsultak foglalták el néhány percre a Lánchidat a botrány kirobbanásának első évfordulóján. A tüntetők a felelősök megnevezését és teljes kártalanítást követeltek, és választ várnak arra is, hogy hová tűnt a gyanú szerint elsikkasztott 210 milliárd forint.

Magyar fitneszes sikere az USA-ban

Magyar siker a világ leghíresebb testépítő és fitnesz versenyén. Az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett viadalon Kocsis Alexandra nyerte a bikini fitnesz kategóriát, a harminckilenc induló közül egyedül ő kapott maximális pontszámot. Pedig nem indult jól a verseny. A repülő késett, majdnem elvesztek a lány csomagjai, végül a csatlakozásra rohanva megsérült a lába.

Nagykanizsától üldözték a kutyacsempészeket

Filmeken látható autós üldözés után fogtak el állatvédők egy olasz kutyacsempész bandát. A bűnözők több mint 40, részben Magyarországról származó kölyökkutyát akartak illegálisan Olaszországba szállítani.

A világ legmagasabb vulkánján jártak

Gőzölgő kráter, 120 kilométeres homokvihar és mínusz 20 fok – extrém körülmények között teljesítette útját a magyar Atacama-expedíció. A négyfős csapat egy hónapig vizsgálta Chilében a világ legmagasabb vulkánján a klímaváltozás hatásait. A tudósok harmadszor mentek el a világ egyik legszárazabb helyére, kutatás közben megtalálták a korábbi túrákon elveszett műszereiket és megfejtették egy több száz éves puma múmia rejtélyét is.

Magyarország legjobb éttermei

Egy Michelin-csillagos étterem és egy Balaton parti vendéglő lett Magyarország két legjobb étterme. Az egyik leghíresebb étterem-kalauz versenyén a döntőbe jutott helyeket egy olasz sztárséf tesztelte, mindenhová inkognitóban ment, hogy ne ismerjék fel. Nikola Portinari szerint a magyar konyha sokat fejlődött az utóbbi években, de sok helyen még mindig változó az ételek színvonala és az éttermek sem tudják pontosan, hogy milyen stílusban akarják készíteni az ételeket.

Ingyenes idegenvezetést tartottak

Több száz idegenvezetést tartottak egyetlen nap alatt, ingyen. Az idegenvezetők világnapján a hagyományos buszos és gyalogos városnézés mellett hajón és villamoson is meg lehetett nézni Budapest fontos látványosságait. A programokra több mint 10 ezer ember volt kíváncsi, a műemlékek titkain kívül az is kiderült, hogy az első idegenvezetőket 2 ezer évvel ezelőtt, a Római Birodalomban képezték ki a turisták kalauzolására.

Félt, hogy megtámadják a vadállatok

Veszélyes aligátorok, párducok és medvék között futva nyerte meg egy magyar versenyző a híres floridai Everglades mocsárban rendezett terepmaratont. Nagy Katalin útközben majdnem eltévedt, egy mérges kígyót is ki kellett kerülnie, végül nemcsak új pályacsúcsot ért el, de a legjobb férfi versenyzőre is több mint egy órát vert rá a 80 kilométeres távon. Jay Staton és a Daddy Ultra Runs felvételei.

Hosszú Katinka és Cseh László lett az év sportolója

A csapatok között a labdarúgó válogatott végzett az első helyen. A világbajnok úszónő egy amerikai verseny miatt nem volt ott a gálán, a díjat édesanyja vett át. Életmű díjat kapott Szepesi György, a legendás riporter azt mondta, az úszóknál kialakult helyzetet a lehető leghamarabb meg kell oldani.

A vezetők kaptak autót, a legjobb sportolók nem

Gömöri Zsolt elnökön kívül a gazdasági vezető és a nemzetközi főtitkár is új autót kapott tavaly a Paralimpiai Bizottságtól. Gömöri autójáért több mint 9 millió forintot fizettek. Az elnökségben felvetődött, hogy a legjobb paralimpiai sportolóknak is vegyenek kisautókat, de idáig egyikük sem kapott kocsit. Pásztory Dóra, kétszeres aranyérmes paralimpikon azt mondta, hogyha magától nem mond le Gömöri Zsolt, akkor közgyűlést kell összehívni és ott kell új elnököt választani.

10 milliós kocsit is kapott Gömöri

Olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki érmes parasportolók követelték, hogy mondjon le Gömöri Zsolt, a Paralimpiai Bizottság elnöke. A szervezet vezetőjéről a múlt héten derítette ki az RTL Híradó, hogy még 2012-ben a bizottságtól kapott pénzből fizette ki devizahitelét. Az elnök kedden visszafizette a pénzt, de nem mondott le. Közben az RTL Híradó birtokába jutott másik dokumentum szerint nemcsak végtörlesztést, de egy 10 milliós elnöki autót is vásárolt a Paralimpiai Bizottság Gömöri Zsoltnak.

Nem mond le Gömöri

Visszafizette a devizahitelének végtörlesztésére felvett 3 millió forintos támogatást, de nem mond le Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. A szervezet vezetőjéről néhány napja derítette ki az RTL Híradója, hogy még 2012-ben a Paralimpiai Bizottságtól kapott pénzből fizette ki devizahitelét. Az alelnök, Deutsch Tamás a múlt héten még azt mondta, hogy a szponzoroktól kapták a pénzt, kedden viszont már arról beszélt, hogy saját bevételekből fedezték a végtörlesztést. A botrány miatt több ellenzéki párt és a Magyar Olimpiai Bizottság egyik elnökségi tagja is lemondásra szólította fel a Paralimpiai Bizottság vezetését.

Kocsis Máté lett a kézilabda szövetség elnöke

A VIII. kerületi fideszes polgármesternek eredetileg egy kihívója volt, de a korábbi válogatott Farkas Ágnest még jelöltnek sem szavazta meg a közgyűlés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való