Műsorújság
RTL Most

Általános feltételek - Asztro Show

(CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!) Az Asztró Centerben minden nap tanácskozhat a legjobb magyar asztrológusokkal, numerológusokkal, tarot és reiki mesterekkel.

Hívja a képernyőn lévő telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt.

A műsorvezető az adás után egy órán keresztül még az Önök rendelkezésére áll, és részletesen kifejti a válaszait.

TELEFONSZÁM: 06 90  633 993

Hívás díja: bruttó 485 Ft/perc

Info: 06 1 455 46 85 (alapdíjas)

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Az Asztro Show itt van Önökkel minden nap Önökkel hétfőtől – péntekig:

9:15 – 10:15 óráig

Az Asztro Centerben a nap minden órájában az ország legjobb asztrológusai, a tarot, reiki és bioenergia mesterei válaszolnak az Önök kérdéseire. Ne engedje meg, hogy gyötörjék a régi problémák. Hívjon minket bizalommal és változtassa meg a jövője kimenetelét. Jegyezzék meg a képernyőn látható telefonszámot , és hívják az Asztro Centert a műsoridőn kívül is.  az Asztro Központ a szolgálatukra áll minden nap 0 – 24 h.

Diszkrét kérdése van és nem akarja megosztani mindenkivel? Diszkréten szeretne beszélgetni a műsorvezetőinkkel műsoridőn kívül? Műsorvezetőink a szolgálatukra állnak mindennap a műsor vége után egy órát az Asztro Centerben. Hívja Őket bizalommal.

Megkéri-e a kezem? Találok-e más munkát? Milyen állapotban van a szervezetem? Mi lesz a kimenetele a jogvitámnak? Lesz-e több pénzem?

A válaszokat ezekre a kérdésekre megtalálja az Asztro Show-ban és az Asztro Centerben. Az Asztro Centerben tanácskozhatnak a legjobb magyar látókkal, tarot – mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, reiki mesterekkel, bioenergetikusokkal, rúna – mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik a múltjukat, jelenüket és tanácsot adnak, hogyan készüljenek fel a jövőre, amely vár Önökre.

Az sms üzenetbe írja be a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl. ASZTRO Ilona 87.08.06. „Házassággal fog végződni a kapcsolatom”.

Legyen kapcsolatban az sms-tanácsadóinkkal! Küldje az sms-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja a kulcsszót a 0690 642 426-os telefonszámra (330Ft/sms) vagy a 0690 643 343 –as telefonszámra (508Ft/sms)

 

Asztro Show - Általános feltételek

A „Asztro show” nevű ezoterikus tanácsadói közvetítői szolgáltatás nyújtója a NTH AG  és partnerei (a továbbiakban „Szolgáltató”) amely szolgáltatás élő televíziós műsorban és a www.asztro-show.hu holnapon vehető igénybe (a továbbiakban „Asztro show”).

 

(1) A szerződés hatálya

Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) érvényesek az Asztro show nevű közvetítői szolgáltatás keretében létrejövő valamennyi jogviszonyra. Az ÁSZF szabályozza a szerződéses viszonyt a Szolgáltató és az Asztro show felhasználója között (a továbbiakban „Felhasználó”). Az Asztro show a szolgáltatást kizárólag ezen ÁSZF alapján nyújtják. Az ÁSZF mindenkor hatályos formája a www.asztro-show.hu oldalon érhető el, illetve onnan letölthető. A díjköteles Asztro show szolgáltatás igénybevételével a Felhasználó automatikusan elfogadja jelen ÁSZF rendelkezéseit. A Felhasználók kifejezetten lemondanak bármilyen a jelen ÁSZF-vel ellentétes vagy azoktól eltérő feltételek alkalmazásáról, kivéve, ha az ilyen eltérő feltételek használatát a Felhasználó részére írásban engedélyezik.

 

(2) A szerződés tárgya

1. A szerződés tárgya fizetős közvetítői szolgáltatás igénybevétele ezoterikus tájékoztatás érdekében. Az Asztro show közvetlen kapcsolatokat közvetít a tanácsadókhoz, akik ezoterikus életmód tanácsadással foglalkoznak. Az Asztro show telefonos közvetítői szolgáltatás, mint televíziós sugárzási platform, élő televíziós műsorban kerül sugárzásra, és mint online platform a www.asztro-show.hu oldalon érhető el. A Szolgáltató a fenti szolgáltatás érdekében csak a megjelenítéshez szükséges platformot biztosítja a tanácsadók részére, valamint a különböző technikai kommunikációs eszközökön keresztül, például telefonon, sms-en, e-mailen és más kommunikációs csatornákon keresztül. A Szolgáltató megbízhat harmadik személyt is a kapcsolatközvetítés technikai kivitelezésére.

2. A Szolgáltató a szolgáltatott információk helyességéért és minőségéért felelősséget nem vállal. A Szolgáltatónak nincs tudomása a szolgáltatott információkról és nem ellenőrzi azok helyességét. A tanácsadó szakértelmének megítélése és a kapott információk felhasználása a Felhasználót terheli. A Szolgáltató nem felelős az elhangzottak igazságtartalmáért, pontosságáért, biztonságáért, időszerűségéért, minőségéért, megfelelőségéért, jogszerűségéért, valamint alkalmazhatóságáért.

3. A Felhasználó nem jogosult az Asztro show közvetítői platform használatára. A tanácsadók nem a Szolgáltató alkalmazottai vagy teljesítési segédei. A tájékoztatások alapján keletkező jogok és kötelezettségek, továbbá a tájékoztatásokból keletkező igények kizárólag a Felhasználók és a tanácsadók között keletkeznek. A Szolgáltató nem vizsgálja a Felhasználó személyazonosságát és cselekvőképességét.

4. A tanácsadások nem alkalmasak arra, hogy helyettesítsék az adott foglalkozáshoz tartozó szakértők professzionális tanácsát. Különösen a gyógyászati, pszichológiai, pszichiátriai, adó, pénzügyi vagy gazdasági területen nyújtott tanácsokat kell előzetes, tájékoztató jellegű információként kezelni. A felvilágosításból származó tanácsok követéséért, megfogadásért a tanácsadó nem felel. Minden Felhasználó és Tanácsadó ebben a tekintetben saját felelősségére cselekszik.

5. Pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos információk: A felhasználó nem jogosult – közvetlenül vagy írásban – tanácsot kérni befektetési lehetőségekre, értékpapír vételére és eladására, értékpapírok elemzésére és befektetésére vonatkozóan.

6. A Szolgáltató nem nyújt egészségügyi- és orvosi szolgáltatást, továbbá kórházi ellátást. A tanácsadók nem alkalmasak arra, hogy különböző betegségeket diagnosztizáljanak, gyógyítsanak vagy gyógyszereket írjanak fel. A Szolgáltatás igénybevételével a Felhasználó vállalja, hogy semelyik előbbiekben felsorolt szolgáltatást nem kéri. Súlyosabb egészségügyi problémák esetében kérjük, keressen fel egy egészségügyi szakembert vagy a legközelebbi kórházat, rendelőintézetet.

 

(3) A Szolgáltató szolgáltatásai

1. A szolgáltatás tárgya az Asztro show közvetítői szolgáltatás rendelkezésre bocsátása és a kapcsolatközvetítés a Felhasználók és a tanácsadók között különböző kommunikációs csatornákon keresztül. A Felhasználónak ezzel azonban nem keletkezik jogos igénye az Asztro show használatára és a kapcsolat létrehozására.

2. Az  Asztro show-n rendelkezésre bocsátott témák, továbbá szolgáltatások választéka a Szolgáltató által kiegészíthető és megváltoztatható annak érdekében, hogy a Szolgáltató azokat jobbá tegye vagy a technikai újdonságokhoz igazítsa, amennyiben ez a Felhasználó vagy a Szolgáltató érdekeinek figyelembevételével elvárható. A Szolgáltató a közvetítői szolgáltatást a fennálló technikai és működési lehetőségek keretei között bocsátja rendelkezésre. A folyamatban lévő karbantartási és továbbfejlesztési munkálatok alatt a szolgáltatás átmenetileg korlátozottan lehet elérhető, vagy megszakadhat. Ezzel kapcsolatos igényeket a Felhasználók nem érvényesíthetnek.

3. A tájékoztatások díjkötelesek.

szolgáltatás percdíját a televízióadásban grafikusan tudatják a Felhasználóval. A percdíjak ezen kívül a www.asztro-show.hu internetes oldalon is megtalálhatóak és a telefonbeszélgetés fizetős részének megkezdésekor bemondásra kerülnek. A Felhasználó mindig értesül a díjakról mielőtt emelt díjas szolgáltatásokat venne igénybe. A megadott díjat végleges árnak kell tekinteni. A Szolgáltató nem szavatol a telefonos kapcsolat létrejöttéért, fenntartásáért. Az információk közvetítésére igények nem támaszthatók.

4. A Szolgáltató figyelembe veszi harmadik személyek kulturális és vallási beállítottságát. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy olyan személyeket kizárjon a szolgáltatásból, akik az ÁSZF rendelkezéseit megsértik, illetve akik maguknak nem megengedett módon előnyt szereznek, amennyiben ez a tisztességes eljárás és esélyegyenlőség alapján más Felhasználók érdekében szükségesnek látszik. A szolgáltató továbbá fenntartja magának a jogot, hogy telefonhívásokat ne közvetítsen, ill. telefonhívásokat megszakítson, amennyiben azok sértő, rágalmazó, bántó, fenyegető, obszcén, pornográf vagy bármilyen más módon törvénybe vagy jó erkölcsbe ütköző kijelentéseket tartlamaznak. A Szolgáltató a fentieken kívül fenntartja magának a jogot, hogy olyan Felhasznáálók továbbkapcsolását, akik nyilvánvalóan nem alkalmasak arra, hogy a tanácsadóval élő műsorban beszélgetést folytassanak, mint pl. ittas állapotban lévők, elmebetegek, kiskorúak a Szolgáltatásból kizárja. Végezetül jogosult a Szolgáltató meghtagadni azon személyek továbbkapcsolását, akik olyan kérdést tesznek fel, amely nem kapcsolódik az aktuális élőadás témájához. Az ilyen esetek nem érintik a Szolgáltatás felhasználásból eredő díjigényünket.

 

(4) Részvételi szabályok

Az alábbi szabályok a teljesség igénye nélkül kerültek feltüntetésre.

1.A Szolgáltatást csak nagykorú személyek vehetik igénybe, akik a 18. életévüket betöltötték, és akik a magyar jogszabályok szerint a saját nevükben jogosultak szerződés kötésére vagy más jogi kötőerővel rendelkező Jognyilatkozat megtételére. A Szolgáltatás telefonon és a www.asztro-show.hu oldalról történik.

2. A felhasználók számára három lehetőség áll rendelkezésre, hogy az Asztro Show szolgáltatásait igénybe vegyék: így a Felhasználó a fizetős telefonszámok felhívásával és a megfelelő telefonbillentyűk (DTMF) lenyomásával, az egyes szolgáltatások rendelkezésére állásától függően az alábbi lehetőségek közül választhat:

3. az élő televíziós adás közben, kapcsolás egy az élő adásban szereplő tanácsadóhoz,

4. az élő televíziós adás közben, az élő adás hátterében feltűnő, rendelkezésre álló tanácsadóhoz történő kapcsolás,

5. a www.asztro-show.hu oldalon egy tanácsadó kiválasztása és felhívása.

Az a) pontban leírt lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, vegye figyelembe a következőket: A telefonhívás önmagában nem garantálja azt, hogy az élő adásban a kiválasztott tanácsadóval lehetőség nyílik a beszélgetésre és nem garantálja azt sem, hogy a megfelelő tájékoztatást megkapja a Felhasználó. Az élő televíziós kapcsolat csak akkor jön létre, ha rendelkezésre áll egy megfelelő szabad vonal. A Felhasználó nem támaszthat igényt az élő műsorba történő bekapcsolásra.

Azzal, hogy a Felhasználó az a) pont alapján, a telefongombok (DTMF) segítségével az Asztro Show élő adásba történő kapcsolást választja, hozzájárulását adja ahhoz, hogy a beszélgetést a tévében sugározzák, ill. azt tárolják és közvetítsék pl. Podcast formájában. A Felhasználó időbeli és területbeli korlátozás nélkül átruház minden jogot a Szolgáltatóra, hogy az adást és/vagy a beszélgetést bármilyen módon, akár reklámozási célból

bármilyen formában – az ismételt sugárzást lehetővé tevő módon – rögzítse;
a rögzített felvételeket nyilvánosságra hozza;
felhasználja;
sokszorosítsa;
terjessze;
előadja;
távvezetéken, vagy drót nélküli kapcsolaton keresztül közvetítse és
feldolgozza.

Felhasználó vállalja, hogy a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényből fakadó esetleges jogait, amelyek a mű nyilvánosságra hozatalához, a szerző megnevezéséhez, a művekhez történő hozzáféréshez kapcsolódó szerzői jogait jelentik nem érvényesíti. A Szolgáltató a megszerzett jogokat egészben vagy részben külön hozzájárulás nélkül harmadik személyre átruházhatja. A Felhasználó nem támaszthat igényt a beszélgetés televízióban történő sugárzására.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználót meghatározott időre vagy tartósan kizárja a Szolgáltatásból, amennyiben a felhasználó hívásai túllépik az átlagos mértéket, az Asztro Show szolgáltatás díjait ismételten elmulasztja kifizetni , ill. azokat a Felhasználókat, akik az Asztro Show szolgáltatásban való részvételi lehetőségüket ún. Powerdialer és/vagy más számítógéppel támogatott tárcsázó program felhasználásával vagy egyéb más módon manipulálják.
Amennyiben az Asztro Show kínálatának használatához, regisztráció szükséges, a Felhasználó köteles teljes körűen és valós adatokat megadni a kért adatokra vonatkozóan és legfeljebb csak egyszer regisztráltatni. A többszöri bejelentkezés nem megengedett. A vétkes kötelezettségszegés az Asztro Show-ból való azonnali kizáráshoz vezet. Az esetleges bejelentkezési adatokat, különösen a felhasználónevet és jelszót a regisztrált Felhasználók, harmadik személyektől védve kötelesek tárolni. A szolgáltatót haladéktalanul írásban vagy email útján tájékoztatni kell, amennyiben a fentiekről illetéktelen személyek tudomást szereznek.
A Felhasználó köteles a közvetítési, ill. a tanácsadási szolgáltatások igénybevétel kapcsolatos díjakat megfizetni. A felhasználó köteles azokat a díjakat is megfizetni, amelyek a vele együtt közösen felhasználó személyek által vagy illetéktelen használat során merültek fel, amennyiben az ilyen jellegű használat részére felróható.
A tanácsadási szolgáltatás, ill. a technikai kapcsolat minőségének javítása érdekében, a felhasználó a szolgáltatás nem elfogatható hiányosságait vagy meghibásodásait a 06 1/455 -4685-ös alapdíjas telefonszámon jelezheti a Szolgáltatónak.
Az Asztro show használata csak jogszerű keretek között történhet. A felhasználó nem kérhet olyan felvilágosításokat, amelyek harmadik személy jogát sértenék, fiatalkorúakra károsak vagy szélsőséges tartalmúak, amelyek a hatályos joggal ellentétesek vagy megtévesztőek, sértőek, pornográf tartalmúak, erőszakosak vagy megbotránkoztatóak. A felkínált szolgáltatások a „Vereins zur Freiwilligen Selbstkontrolle Telefonemehrwertdienste e. V.” („FST”) elnevezésű egyesület magatartáskódexének  I. ill. II. pontjai alá tartoznak, amely iránymutatások mindenfelhasználóra érvényesek azok mindenkori megfogalmazásának megfelelően. A szolgáltató tagja az FST- nek és elismeri annak magatartáskódexét.

A felhasználó nem reklámozhat az Asztro Show-n keresztül más emeltdíjas szolgáltatásokat (0690-es számok), illetve nem üzemeltethet más szolgáltatásokat, továbbá nem csábíthatja át az Asztro Show használóit és tanácsadóit más emeltdíjas szolgáltatásokhoz vagy más szolgáltatókhoz. Ezen feltételek megsértése kizárást von maga után.
A Felhasználó nem használhatja fel az Asztro Show ajánlatait olyan szerződéskötésekhez, amelyek a közvetített tanácsadói beszélgetéseken túlmutatnak.
A felhasználó vállalja, hogy élő televíziós műsorok keretében a televízió nyilvánossága előtt nem tesz olyan kijelentéseket, amelyek (a) termékek vagy szolgáltatások nyílt vagy burkolt reklámjának minősülnek, (b) sértőek vagy negatívak az Asztro Show vagy annak minőségére nézve, (c) politikai közéleti nézeteket, szervezeteket vagy személyeket népszerűsítenek vagy szidalmaznak, (d) alkalmasak más emberek vallási vagy egyéb meggyőződésének megsértésére, (e) nem felelnek meg az általánosan elvárható erkölcsi és ízlésbeli normáknak vagy (f) nem tartoznak az Asztro Showhoz, ellentételesek annak céljával, tartalmával. Ezek megsértése esetén a szolgáltató a felhasználót haladéktalanul kizárhatja az Asztro Show igénybevételéből.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Asztro Show használata ÁSZF automatikus elfogadását jelenti.

 

(5) Adatkezelés

A szolgáltató nagyon komolyan veszi a személyhez fűződő és bizalmas adatok védelmét és minden felhasználó privátszféráját tiszteletben tartja. A felhasználó személyhez fűződő adatainak kezelésének a magyar adatvédelmi törvény (azaz az  1992. évi LXVIII. tv.) rendelkezéseinek megfelelően történik.

A Felhasználók személyhez fűződő adatait csak abban az esetben gyűjtjük össze, kezeljük, használjuk fel, vagy továbbítjuk harmadik személynek, amennyiben ez a szerződés teljesítéséhez és/vagy a számlázáshoz szükséges és amennyiben azt a vonatkozó jogszabályok előírják ill. azt a jogszabályok lehetővé teszik vagy amennyiben a felhasználó ahhoz az előzetes hozzájárulását adta. A kívánt tanácsadókhoz történő kapcsolódáshoz részben szükség van bizonyos személyes adatok megadására, mint például a név, családi név, a felmerülő problémák leírása, elérhetőségek stb. Ezen személyes adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli. A személyes adataink megadásával a Felhasználó beleegyezik abba, hogy a cégcsoporthoz tartozó cégek az adatokat tárolják, továbbítsák, felhasználják.

3. A személyes adatok összegyűjtése előtt a Felhasználó tájékoztatják a szerződés teljesítéséhez szükséges személyhez fűződő adataival kapcsolatos adatgyűjtés módjáról, annak terjedelméről, helyéről, céljáról, az adatok feldolgozásáról, használatáról ( továbbiakban_”kezelés”). A felhasználó személyhez fűződő adatai –felhasználás adott módja szerinti –megadásával, ill. annak megerősítésével a Felhasználó ráutaló magatartással hozzájárul az adatok rögzítéséhez, ill. ahhoz, hogy a Szolgáltató akár a szolgáltatással, tájékoztatással vagy reklámanyagokkal kapcsolatban, ill. akár telefonon is felvegye vele a kapcsolatot. A felhasználó bármikor részben vagy egészben azonnali hatállyal, írásban (levél útján) vagy elektronikus úton ( Fax vagy Email útján) visszavonhatja az általa megadott személyes adatok kezelésének jogát. Ebben az esetben a szolgáltató részére azonnali felmondási jog áll rendelkezésre. Az Asztro show szolgáltatás lebonyolítása érdekében, a szolgáltató által megbízott harmadik személyek is jogosultak személyhez fűződő adatok tárolására és a személyes adatok továbbítására együttműködő partnerek részére, akik az asztro show lebonyolításában részt vesznek. A kooperációs partner is jogosult ebben a körben az adatok tárolására. A szolgáltató mellett a TERRIFIX AG is tárol, kezel személyes adatokat, amely egy svájci részvénytársaság, Dammstrasse 19, 6301 Zug, Svájc székhellyel, a Zug kanton cégjegyzékében a CH-020. 03. 027. 789-6 cégjegyzékszámon bejegyezve.

4. A www.asztro-show.hu honlap látogatása során elképzelhető, hogy „cookie” formájában információk kerülnek a számítógépére. A cookie-k lehetővé teszik többek között, hogy a honlapot a látogató prioritásainak megfelelően igazítsák, vagy a felhasználó nevét rögzítsék azért, hogy azt ne kelljen minden alkalommal újra beírnia. Amennyiben nem kívánják, hogy a www.asztro-show.hu honlap felismerje a számítógépüket, úgy a személyes internet böngészőjét kérjük állítsa be úgy, hogy az a cookie-kat a merevlemezről törölje, minden cookie-t blokkoljon vagy figyelmeztesse a látogatót mielőtt egy cookie tárolásra kerül.

 

(6) Az Asztro show telefonos szolgáltatások kiszámlázása

A Felhasználót a percdíjakról a televíziós műsorban grafikus úton tájékoztatjuk. A percdíjakat továbbá a www.asztro-show.hu tesszük közzé és azok a felhasználó részére a telefonbeszélgetés fizetős része előtt a telefonban bemondásra kerülnek. A felhasználót mindig tájékoztatjuk a költségekről, mielőtt a fizetős szolgáltatásokat igénybe venné. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy változó tarifákat határozzon meg az éppen aktuálisan kezelt termékkel kapcsolatban. A telefonos kapcsolat létesítésének árai a mindenkor érvényes ÁFA-t is tartalmazzák. Amennyiben – kivételes esetben – foglalt jelzés hallható, úgy a hívás ingyenes. A díj kiszámítása a beszélgetés végeztével, a telefonszolgáltató által kibocsátott számlán keresztül történik.

Amennyiben a kívánt tanácsadóval élő adásban, ill. közvetlen számon keresztül nem lehet a kapcsolatot létrehozni, úgy arról a Felhasználót tájékoztatjuk. A tájékoztatás ideje, ill. a tájékoztatás eredményeként közvetített tanácsadói beszélgetés a fentiekben meghatározott díjak alapján kerül kiszámlázásra.

 

(7) A szolgáltató felelőssége

1. A Szolgáltató nem felelős a sugárzott vagy közvetített beszélgetések során adott tanácsokért. Különösen nem felel a Szolgáltató olyan károkért, amelyek abból adódnak, hogy a hibás információkat a Felhasználók követik. A Szolgáltató csak olyan tipikusan az általa rendelkezésre bocsátott közvetítő platform, továbbá az általa rendelkezésre bocsátott egyéb technikai berendezés használatából keletkező kárért felel, amely a Szolgáltató szándékos vagy súlyosan gondatlan kötelezettségszegésére vezethető vissza, vagy a Szolgáltató egy törvényes képviselőjének vagy egy teljesítési segédjének szándékos vagy súlyosan gondatlan kötelezettségszegésén alapul.

2. Változatlanul fennáll a felelősség olyan károkért, amelyek az élet, a testi épség, az egészség veszélyeztetéséből adódnak, és amely a Felhasználó szándékos vagy durva hanyagságra vezethetőek vissza vagy a használó törvényes képviselőjének vagy egy teljesítési segédjének kötelességszegésén alapulnak. Ugyanez érvényes más hasonló károkért való helytállásra is, amelyek a használó szándékos vagy súlyosan gondatlan kötelességszegésére vezethetők vissza vagy a használó egy törvényes képviselőjének vagy egy teljesítési segédjének szándékos vagy súlyosan gondatlan kötelezettségszegésén alapulnak.

3. A szolgáltató nem felelős a felhasználó szélsőséges telefon használatáért. Telefonos vállalatok néhány ügyfele és adott esetben néhány nézőnk nem mindig tudja kontrollálni a telefonos magatartását, amelynek eredményeképp nekik szokatlanul magas telefon díjakat számláz ki a mindenkori hálózat üzemeltetője. Ilyen magas költségek gyakran az emelt díjas telefonszámok gyakori tárcsázásakor  keletkeznek. Ezért figyelmeztetjük, ügyeljen a telefonálási szokásaira és ellenőrizze  rendszeresen a telefon költségeit.

4. A www.asztro-show.hu honlapon megjelenő információk a Astro show-ról és a tanácsadókról nyújtana az érdekeltek számára tájékoztatást, így különösen a tanácsadókra vonatkozóan, azok elérhetősége, a kínált programokra és az Asztro show szolgáltatásaira vonatkozóan tartalmaznak információkat. A szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat tartalmilag helyesen és lehetőleg aktuálisan közölje, ezzel kapcsolatos felelősséget azonban kizárja.

5. Az Asztro Show internetes megjelenése tartalmaz olyan linkeket, melyek más internetes oldalakra mutatnak. A Szolgáltató nyomatékosan hangsúlyozza, hogy nincs befolyása ezen külső oldalak kinézetére és tartalmára. A szolgáltató nem vállal felelősséget ezen oldalak aktualitásáért, helyességéért, teljességéért, illetve az ott rendelkezésre bocsátott információk minőségéért. A fentiek miatt a Szolgáltató kifejezetten elhatárolja magát az ezen oldalakon megjelenő tartalomtól. Ez a nyilatkozat érvényes minden olyan internetes oldalunkon található linkre, amelyek külső internetes oldalakra mutatnak és minden tartalomra, amelyek azokon az oldalakon találhatóak, amelyekre ezek a linkek mutatnak. A szolgáltató az általa végzett gondos tartalmi ellenőrzés ellenére sem vállal felelősséget a külső linkek tartalmáért. A belinkelt oldalak tartalmáéért kizárólag azok üzemeltetői felelősek.

6. A Szolgáltató nem felelős a külső oldalak tartalmáért. A Szolgáltató a linkek elhelyezésekor tanúsított gondossága ellenére sem vállal felelősséget a külső linkekért és azok tartalmáért. A harmadik személyek által rendelkezésre bocsátott jogsértő, hibás, megtévesztő vagy részleges tartalmakért és különösen minden olyan kárért, amelyek az ilyen jellegű információk használatából adódnak, csakis a hivatkozott honlap fenntartója felel.

7. A szolgáltató semmiképpen nem szavatol a közvetített vagy rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, a helyességéért, azok teljességéért vagy minőségéért. A Szolgáltató alapvetően nem vonható felelősségre, olyan anyagi vagy eszmei károkra való hivatkozással, amelyek a felkínált információk használatából vagy nem használatából, ill. a hibás vagy hiányos információk felhasználásából erednek, feltéve, hogy a szolgáltatónak bizonyíthatóan nem róható fel szándékos vagy súlyos gondatlan magatartás a fentiek tekintetében. Minden ajánlat kötelezettségektől mentesen kerül meghirdetésre. A szolgáltató kifejezetten fenntartja a jogot az Asztro Show közvetítő felület részeinek vagy az egész kínálatának külön előrejelzés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, törlésére vagy a közzétételének részleges vagy végleges szüneteltetésére.

 

(8) A felhasználó felelőssége

A felhasználó nem érvényesít a szolgáltatóval szemben olyan igényeket, amelyeket harmadik személynek, jogaik megsértése miatt a szolgáltató felróható magatartása alapján jelen szerződéssel kapcsolatosan érvényesítenek. A szolgáltató visel minden ebből származó jogi költséget. A szolgáltató kívánságára a felhasználó köteles a szolgáltatót olyan helyzetbe hozni, hogy harmadik személy követeléseit a felhasználó költségén elháríthassa.

 

(9) Szerzői jog

Az Asztro Show közvetítő csatornán megjelenő és adott esetben harmadik személy által védett összes védjegy és árujelzés, a védjegyjogokra és egyéb jogosultságokra vonatkozó szabályokra tekintve nélkül, a mindenkori bejegyzett tulajdonos, illetve jogosult rendelkezése alatt állnak. Pusztán az alapján, hogy megjelenítésre kerül egy jelzés, nem kizárt, hogy védjegyekhez harmadik személynek nem fűződnek jogai. Minden jogot, különösen a másoláshoz, feldolgozáshoz vagy lefordításhoz való jogot, akár részletekben is, kifejezetten fenntartunk. Ezen internetes megjelenés tartalmának semmilyen része, sem a szövegek, zenék, videók, stream-ek vagy képek a szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen formában nem másolhatók, illetve nem terjeszthetők. A művek megjelenítésével, többszörözésével kapcsolatban minden jogot fenntartunk.

 

(10) Záró rendelkezések

1. Ezen szerződésre kizárólag a magyar jog alkalmazandó, a Bécsi Vételi Egyezmény alkalmazásának kizárása mellett.

2. A szolgáltató fenntartja a jelen ÁSZF módosításának jogát, amelyet a szolgáltató közvetlenül a felhasználó rendelkezésére bocsát, az ÁSZF érvényességének megjelölésével együtt.

3. Arra az esetre, ha az ÁSZF egy vagy több rendelkezése érvénytelen lenne, a szerződés érvényessége az ÁSZF többi, érvénytelenséggel nem érintett részében továbbra is fennáll. Az érvénytelen rendelkezés helyére olyan rendelkezés lép, amely a jogszabályi lehetőségek keretén belül kívánt szabályozáshoz legközelebb áll.

 

(Korábbi ÁSZF)

Legnézettebb videók