KERESÉS search-close

A Csillag Születik már az instagramon is

szerző:
2014.01.20. 15:17
A 2014-es Csillag Születik válogatójának első napján startol a műsor instagram oldala is. Az RTL Klub tehetségkutató műsorához kapcsolódó posztokat így mától nemcsak a facebookon, hanem a fotókat megosztó mobil applikáción is követhetik a műsor rajongói.
A Csillag Születik készítői fontosnak tartják, hogy ne csak a televízió képernyői előtt szólítsák meg a műsor iránt érdeklődőket. A tehetségkutató kulisszái mögé bárki bepillanthat az instagram segítségével, akár a buszon ülve is. Az applikáció keresőjébe a Csillag Születik, vagy CSISZ szavakat bepötyögve egy kattintással elérhető a show-műsor hivatalos instagram oldala.

A tehetségkutató zsűrijének kilétét egyelőre még homály fedi, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan velük is találkozhatunk a Csillag Születik instagram oldalán.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való