Műsorújság
RTL Most

Negyedszázados lett a Republic

Az énekessé előlépett Boros Csaba és Nagy László Attila látogatott el hozzánk, akikkel a zenekar legszörnyűbb időszakáról és jövőjéről is beszélgettünk. Keresztes Ildikót pedig új kedvencéről, Lizáról faggattuk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
„Vajon honnan tudta előre a nyertes lottószámokat a Pénzcentrum”? A válasz: sehonnan. Bővebb magyarázattal az oldal vezető szerkesztője, Nagy Bálint szolgált.

Az elmúlt évben emelkedett a számuk azoknak, akik betegjogi képviselőhöz fordulnak. A leggyakoribb panaszokról és az egészségügy legproblémásabb területeiről beszélgettünk Bence Ritával, a TASZ betegjogi képviselőjével.

Kétszer annyian éheznek Magyarországon, mint a válság előtti években, míg másoknál nagyban megy a pazarlás. Hogy mit lehet tenni az évi 1.8 tonna élelmiszer-hulladék ellen, Sczigel Andrea az Élelmiszerbank munkatársa elárulta.Egyes gyermekek matricaként tapadnak édesanyjukra, akit egy pillanatra sem tévesztenek szem elől. Egy gyermekpszichológus, Csehák Hajnalka elárulta, hogy mi lehet az oka annak, ha valaki nem akar kibújni az anyukája szoknyája alól.
 

2015 a stroke éve


Hazánkban évente körülbelül 42 ezer új stroke esetet regisztrálnak az orvosok, ami sajnos annak is köszönhető, hogy a magyar lakosság egészségi állapota messze a nemzetközi átlag alatt van. Napi Doktor rovatunkban erről beszélgettünk Prof. Dr. Kiss Róbert Gáborral, a Magyar Kardiológusok Társaságának elnökével.
 

Keresztes Ildikó rajong a kutyájáért


Az énekesnő három évvel ezelőtt veszítette el kedvencét, Fülest, és bár nem gondolta volna, de a sors úgy alakította, hogy egy újabb kis jövevény is beférkőzött az életébe. Kinek köszönheti Lizát és milyen tervei vannak nyárra? Erről is faggattuk.


A zenekarnak a rajongók adtak erőt


Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Republic. Az énekessé előlépett Boros Csabával és Nagy László Attilával az együttes legszörnyűbb időszakáról, talpra állásukról, és a zenekar jövőjéről beszélgettünk.Itt a nyár, és egyre többen szeretnének megszabadulni a felesleges úszógumiktól vagy éppen megőrizni alakjukat. Varga Dóra dietetikus elmondta, hogy milyen ételeinkkel tehetünk mindezért.

Végül pedig a csalán jótékony hatásairól beszélgettünk. Mit és hogyan kell belőle készíteni, hogy egészségesebbek legyünk? Tóth Zsigmond gyógynövényszakértő mondta el.A szerdai adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók