Tartalmak

4:36
Nyerő PárosÍgy fogadták Béci és Norina érkezését a sztárpárok a Nyerő Páros villában
2022. szeptember 23. 22:59

Így fogadták Béci és Norina érkezését a sztárpárok a Nyerő Páros villában

Mivel Détár Enikő és párja, Kiss Péter egészségügyi okok miatt kénytelenek voltak feladni a versenyt, ezért az ő helyükre érkezett Béci és Norina. Rácz Bélát a ValóVilág negyedik szériájából ismerte meg az ország. Az egykori VV Béciből azóta Young G néven sikeres előadóművész és kétszeres apuka lett. Párja, Norina influenszer, akivel együtt nevelik közös kislányukat. Négy és fél éve vannak együtt, idén januárban volt az esküvőjük. Saját bevallásuk szerint szeretik, ha minden szem rájuk szegeződik, és ők vannak a középpontban. A videóból kiderül, mit szól ehhez a többi pár.
9:37
Nyerő PárosSzavazat nélkül hagyta el a Nyerő Páros villát az egyik páros
2022. szeptember 22. 23:05

Szavazat nélkül hagyta el a Nyerő Páros villát az egyik páros

Madár Veronika és párja, Lotfi Begi és felesége, valamint Zdroba Patrik és barátnője kerültek veszélyzónába az első szimpátiaszavazáson. A többi párosnak közülük kellett kiválasztani egyet, akiket játékban szeretnének tartani. Míg Lotfi Begiék három szavazatot is kaptak, Madár Veráék nulla szavazattal voltak kénytelenek elhagyni a villát, hisz számukra véget ért a verseny.
10:42
Nyerő Páros„Totál másfele megyünk” – csak percek után esett le a lányoknak, hogy ellenkező irányba navigálják a párjukat
2022. szeptember 22. 23:05

„Totál másfele megyünk” – csak percek után esett le a lányoknak, hogy ellenkező irányba navigálják a párjukat

A sztárpároknak egy kincskereső expedíción kellett bizonyítaniuk. A pasik teljesen vakon vezették az autót, és kizárólag párjaik utasításaira hagyatkozhattak, akik periszkópon keresztül navigálták őket. Míg Madár Veráék afrikai szafaritúrázóként mentek végig a pályán, Törőcsik Daniék rutinosan gurultak be a célba. Muri Enikő viszont kisebb pánikrohamot kapott az autóban, miután sokadik próbálkozásra is egy bokorban végezte „tengeralattjárójuk”.