KERESÉS search-close

Repülős Gizit találta a szekrényében egy férfi a ruhák helyett

szerző:
2015.09.30. 11:26
Képzelje el, hogy leugrik egy kávéra, és mire visszatér, már egy 88 éves néni turkál a cuccai közt. Nos, pontosan ez történt egy Hajdúszoboszlói fiatalemberrel, a legenás Repülős Gizi legújabb áldozatával.
Repülős Gizit találta a szekrényében egy férfi a ruhák helyett
K. Sándorné B. Gizella az ötvenes évek eleje óta aktív besurranó tolvaj, bár állítólag már az iskolában is előszeretettel csente el osztálytársaitól a tollakat. A Repülős Gizi nevet különös módszerének köszönheti: belföldi repülőjáratok segítségével utazott Budapestről távoli megyeszékhelyekre, hogy ott kifosszon lakásokat, majd este visszatérjen a fővárosba.

A nő állítása szerint mindebből egy szó sem igaz, ő ugyanis tériszonyos, ezért nem merne repülőre ülni - szerinte a gúnynevét egy egy nagyravágyó nyomozó aggatta rá még első letartóztatásai idején, ugyanis az illető szeretett volna magának egy nagy ügyet, egy neves rablót, akinek elfogásával büszkélkedhet. Az asszony minderről évekkel ezelőtt a XXI. század riportereinek mesélt.
 

Repülős Gizi eddig megszámlálhatatlan bűncselekményt követett el, és összesen 40 évnyi börtönbüntetést kapott, melyből 17-et le is ült. A riport idején úgy tűnt, büntetése leteltével visszatér majd családja körébe, akik megpróbálják majd kordában tartani kleptomán hajlamait. Nos, úgy tűnik nem sikerült!

Idén ez már nem az első eset, hogy ismét tettenérték az idős nőt. Márciusban Ausztriában, a Fertő-tó melletti Ruszt egyik családi házának konyháját próbálta kipakolni, júniusban pedig a Győr-Moson-Sopron megyei Kónyon tört be, ahonnan 70 ezer forinttal távozott.

Repülős Gizit találta a szekrényében egy férfi a ruhák helyett

Ezúttal pedig Hajdúszoboszlón próbálkozott, szokás szerint nem túl sok sikerrel, a lakás tulajdonosa ugyanis a kávézásból visszatérve rajtakapta, ahogy a holmijai közt turkál. A nő azzal védekezett, hogy csak az eső elől szeretett volna behúzódni valahova, de a hatóságok nem hitték el neki, hogy ezért próbált minél mélyebben a szekrénybe nyúlni.

Repülős Gizi jelenleg szabadlábon védekezik, és tagadja az ellene felhozott vádakat.


 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való