KERESÉS search-close

Élve ásták elő a beton alól az állapotos kutyát

szerző:
2015.09.27. 16:30
A Belka nevű kutya két napot töltött el úgy, hogy a nemtörődöm építőmunkások gyakorlatilag fölé rakták le a voronyezsi lakóház előtti új járdát. Végül a szomszédok összefogásával sikerült kiszabadítani, kölykei azonban így is elpusztultak. A hihetetlen mentőakciót videóra rögzítették.
Élve ásták elő a beton alól az állapotos kutyát
A lakótömb előtti járda nemrég beomlott, ezért elrendelték a javítását, az ott lakó egyik házaspár, Alekszandra és Valdim azonban furcsa, ugatásszerű hangokat hallott kiszűrődni a lépcső alól, azonban aznap elutaztak. Mire visszatértek, a lépcsőt befalazva találták.
Rögtön érdeklődtek a szomszédoknál, hogy mi lett a kutyával, azonban a többiek csak annyiról tudtak, hogy a munkások megjavították a járdát.

Alekszandra szerint a munkásoknak látniuk kellett, hogy  a lépcső alatti üregben ott a kutya, hiszen túl nagy méretű ahhoz, hogy ne vegyék észre. Valószínűleg lustaságból hagyták a sorsára a szerencsétlen állatot. 
Férje puszta kézzel és egy kalapács segítségével bontotta fel a járdát, hogy a kutyát kiszabadítsák.
 

Belka kölykeit sajnos nem sikerült megmenteni, azonban az anyaállat kibírta a megpróbáltatásokat és életben maradt. Jelenleg a közeli kutyamenhelyen lábadozik.

(via rt.com)
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való