Műsorújság
RTL Most

Apja végzett a 19 éves muszlim lánnyal, miután lebukott óvszerlopás közben

Az 51 éves Asadullah Khan puszta kézzel fojtotta meg Lareeb nevű lányát, miután kiderült róla, hogy viszonyt folytat egy olyan fiúval, akitől szülei tiltották. Az apa szerint Lareeb szégyenbe hozta a családot, ezért kellett meghalnia. A gyilkosság után a lány holttestétől saját anyja segítségével próbáltak megszabadulni. 
Khan és Shazia nevű felesége Pakisztánból költözött át a németországi Darmstadt városába. A szülők házassága a hagyományoknak megfelelően a két család kölcsönös megegyezésén alapult, és ezt a sorsot szánták Lareeb-nak is. A lány azonban beleszeretett egy fiúba, és nem volt hajlandó beleegyezni az elrendezett házasságba.
(Asadullah Khan a bíróságon)

A szigorú apa számára az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor megtudta, a rendőrök rajtakapták a lányát bolti lopás közben: éppen egy csomag óvszert próbált meg eltulajdonítani, hogy együtt lehessen a barátjával.


(Lareeb Khan)

Khan saját kezével fojtotta meg Lareeb-ot, a szörnyű jelenetnek felesége és kisebbik lánya, Nida is tanúja volt.
A 14 éves lány a bíróságon mindkét szülője ellen vallomást tett, és nem volt hajlandó tudomást venni anyjáról, aki állítása szerint többször pálcával ütötte.

"Anyát egyáltalán nem nyomta el az apám, azt csinált, amit csak szeretett volna!"
- mondta a tárgyaláson Nida, utalva ezzel arra, hogy anyja szerinte nem félelemből segédkezett a szörnyű bűntett nyomainak eltüntetésében.
"Soha sem beszélhettünk Lareeb fiújáról, mert a szüleim Pakisztánba akarták férjhez kényszeríteni."
(Shazia Khan a bíróságon)

A család levelet kapott a rendőrségtől, amelyben a hatóságok beszámolnak arról, hogy Lareeb óvszert akart lopni. 
Ekkor mindannyiuk számára világossá vált, hogy a fiatalok köztt szexuális kapcsolat is van. A feleség szerint Lareeb vitatkozni kezdett apjával, és megütötte a férfit, aki később álmában megfojtotta a lányt.
A megtört anya így emlékszik vissza a történtekre:
"Lareeb sorozatosan kimaradt esténként, és egy ideje már nem hordta a fejkendőjét."

A feleség vallomása szerint fizikailag sem volt alkalmas arra, hogy megállítsa férjét, mivel reumától szenved, és hiába szeretett volna sikítani, nem jött ki hang a torkán.

A lány holttestétől úgy próbáltak megszabadulni, hogy felöltöztették, és egy tolószékben levitték a kocsihoz, majd egy Darmstadt szélén lévő elhagyatott töltésnél kidobták.

Az apa azt mondta a bíróságon, hogy szerette a lányát.

A család tárgyalása jelenleg is zajlik.

(via dailymail.co.uk)
 

Legnézettebb videók