Love Island

Új műsor új műsorvezetővel!

rtl.hurtl.hu

2019. április 12. 10:00

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső showja az RTL Klub-on!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese, Lali most műsorvezetőként bizonyíthat, mégpedig a brit ITV világsikerű Love Island párkereső showjában, ami Magyarországon az RTL Klub képernyőjén lesz látható először!
 

„Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra.” 


Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.
 

„Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra.”


A szerelmet megtalálni vágyók több héten át csodálatos, egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik, szintén a showban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.
 

„Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját”


Most pedig itt a lehetőség azoknak, akik esélyt akarnak adni magunknak a boldogságra, meg akarják találni a szerelmet, és frissen megtalált párjukkal haza szeretnék vinni a 20 milliós főnyereményt, hogy jelentkezzenek a Love Island párkereső showba!
 

-> JELENTKEZÉS <-

#Love Island#találd meg a szerelmed#párkereső#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk