KERESÉS search-close

sorverseny

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorverseny"

Sikíts és rázd a feneked, mint a villalakók!

A villalakók sorversenyeken mérkőztek meg egymással. Greg Zsuzsuval egy csapatban, Hunor pedig Rolival. Kíváncsi vagy, kik sikítanak a legjobban? És arra, mennyire gyorsan rázzák a feneküket?

Villa-kvíz: Gina és Ati kérdés-párbajoztak

Az utolsó feladatban eldőlt, ki nyeri a sorversenyt. Vivi tette fel a kérdéseket, Ginának és Atinak pedig válaszolniuk kellett, már ha tudták a választ. Mi az, hogy hedonista? Nehezen jött a megoldás.

Gina és Ati testét ellepték a csipeszek

A sorverseny második feladatában minél több csipeszt kellett a párbajozók testére rakniuk a csapatoknak. Gina a végén már a könnyeivel küszködött a fájdalomtól, azonban csak az egyikük győzhetett.

Vajon ki lett a Villa erő embere?

A párbajozóknak egy sorversenyben kellett összemérnie az erejüket: először a kitartás került elő, egy-egy ládát kellett kitartaniuk a fejük fölött. Atinak a fájdalmon túl a pisilhetnékjét is le kellett küzdenie.

Eljött a sorversenyek sorversenye!

Zsoltiék egy olyan versenyt akartak összehozni a társaiknak, amiben egyesítik az eddigi sorversenyek legtöbb feladatát. A párosok estek-keltek és úsztak a trutyiban rendesen.

Vajon kik lettek a Villa sörpong mesterei?

A sorverseny második feladata egyesítette az alkoholt és a lyukérzéket: a sörpongban a lányok nem igazán jeleskedtek, cserébe viszont mindannyian elmerülhettek egy picit az alkoholban.

Vivi:

A fiúk és a lányok sorversenyen mérték össze az erejüket és az első feladatban rögtön ügyeskedniük kellett: jött a zsákban futás. Vivinek már maga a zsák is nagy problémát jelentett!

Lóri és Dávid sorversenyen mérkőztek meg egymással

Először egy rudat kellett kitartaniuk, majd jöhetett az erejük következő összemérése, ezután pedig egyszerre kellett megküzdeniük a szappanokkal, majd pedig a feladványokkal. A végén csak egyikük győzhetett.

Zsolti:

A villalakók mind egyetértenek abban, hogy Zsolti jól forgatja a szavakat, ez akkor is bebizonyosodott, amikor Dinát kellett meggyőznie arról, hogy tegye félre félelmeit.

Aurelio:

Aurelio úgy döntött, bajnokhoz méltóan, a skorpió után most újabb ízeltlábúak megevésével próbálkozik.

A mai lecke lufi durrantás ValóVilág-módra

A villalakók sorversenyen bizonyíthatták ügyességüket. Az egyik feladat az volt, hogy durrantsák ki a társuk derekára erősített lufikat. Érdekes képsorok következnek.

Összecsapott Lóri és Viki, and the WINNER is...

A két párbajozónak sorversenyeken kellett bizonyítania. A játékok után Vivien alig várta, hogy kihirdethesse a győztes nevét.

Iskolai sorversenyen lenyelt pénz miatt került kórházba Dani

Kis híján egy általános iskolás diák életébe került egy balul elsült sorverseny! Egy oroszlányi általános iskola 4. osztályában sorversenyt játszottak a gyerekek a napköziben a tanárnő irányításával, ami kis híján tragédiába torkollott: a kis Dani torkába szorult az 50 forintos, ami a feladathoz kellett, csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélte. A család viszont a tanár felelősségét firtatja az ügyben, ugyanis szerintük, ha ő gondosabban odafigyel, ez nem történt volna meg, így ügyvédhez fordultak. Hogy pontosan hol tartmost az ügy és milyen következményei vannak, arról most az édesanyát és a család ügyvédjét, Dr. Lichy Józsefet kérdeztük!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való