KERESÉS search-close

rapp

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rapp"

Fluor Tomi és Hajós András rappelve üzentek ellenfeleiknek

Kelemen Annáék már igazán ráhangolódtak a nagy küzdelemre, ráadásul most jól meg is mondták véleményüket Cicciolina csapatának...

Megőrülnek az AK26 újragondolt stílusáért

Gazdagságról és menőségről énekelnek, amitől menők és lassan már gazdagok is lesznek. Egy testvérpár rapduó óriási népszerűségre tett szert, Blöff című slágerük hat hónapja került ki a videó megosztóra, és már több mint 18 millió megtekintésnél jár.

Dani lesz az X-Faktor jövőbeli nyertese?

A 7 éves Dani egy különleges produkcióval készült a padtársa, Mira számára. Bár régebben sokat piszkálták egymást az osztályban, mára már a legjobb barátok lettek. A fiú egy PamKutya feldolgozással érkezett, és hatalmas sikert aratott!

Megkerestük a rappelő nyugdíjasokat!

Az internetet valósággal „felrobbantotta” az újszászi idősek klipje. A ma esti Fókuszban és a Híradóban nálunk is rappelnek a nyugdíjasok!

VV Dennis újraéleszti rapperkarrierjét?

Két évvel ezelőtt a valóságshow fenegyereke azt mesélte a Reflektor magazin nézőinek, hogy már nem vár többet, és belevág a zeneiparba. Kiderült, hogy a ValóVilág 7 második helyezettjének, Dennisnek volt már egy sikertelen próbálkozása zenei téren, ez azonban nem vette el a kedvét az énekléstől. Legutóbb semmit sem bízott a véletlenre, és úgy döntött, Béci segítségével éleszti újjá rapperkarrierjét.

Story Extra 2016-08-03


szerző:
2016.08.03. 17:25
Ganxsta Zolee édesapja balesetet szenvedett

Zana József súlyosan megsérült az otthonában. Az eset után a színészt azonnal kórházba kellett szállítani.

Vajon Geszti Péter nyelve mindig gyorsan pörög?

Az köztudott, hogy Geszti Péternek gyorsan pörög a nyelve, ha rappelésről van szó. Vajon a hétköznapokban is ilyen? A Story Extra a munkahelyén kereste fel az ex-mentort. Vajon sikerült kizökkenteniük a gyors kérdésáradattal?

Reflektor 15-04-03


szerző:
2015.04.04. 01:35
Reflektor 15-04-03

Reflektor: Dennis újraéleszti rapperkarrierjét. Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való