KERESÉS search-close

pancser

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pancser"

Fénysorompóról lopta az áramot, hogy a telefonját töltse

A fénysorompóról lopta az áramot! Több év börtönre ítélhetik azt a férfit, aki a Somogy megyei Felsőmocsoládnál csapolta meg a MÁV vezetékét csak azért, hogy töltse a telefonját. Az buktatta le a héten, hogy egy idő után leállt a fénysorompó, mert a szakember szerint az amatőr áramtolvaj rosszul köthette össze a vezetékeket.

Egy cukrászda raktárába szorult egy betörő Szegeden

A férfi a hajnalban érkező cukrászok elől menekült be a helyiségbe, de ők gyanútlanul rázárták az ajtót. Mikor észrevették a betörést, megnézték a kameraképeket. Így találtak rá, órákkal később.

Balul elsült bűntetteken röhög a világ

Két éve mutattuk be: menekülés közben kiverte az üvegajtót, a befelé nyíló ajtót kifelé akarta nyitni, kiesett a fegyver a kezéből az eladó elé vagy éppen beragadt az apró nyíláson vagy a kéményben lopás közben. Hihetetlen és elképesztő videók tucatjai vannak fent az interneten pancser és idióta betörőkről és rablókról, akiknek nemcsak, hogy nem sikerült a bűncselekményt elkövetniük, de sokáig rajtuk nevetett a fél világ. A Fókusz stábja összeszedte a világ legpancserebb bűnözőit!

Van, akinek még a betöréshez sincsen tehetsége

Bemutatjuk a legszerencsétlenebb és legügyetlenebb tolvajokat, akik úgy buknak le, mint egy rossz vígjátékban. Ki az, aki otthagyja a cípőjét a betörés helyszínén vagy megáll pihenni mert nehéz a táska, amit ellopott?

Kiütötte a pancser betörőt a visszapattanó kő

Több mint 10 kilós követ dobott a kirakatnak, de az visszapattant és megsebesítette a betörőt – a különös támadást egy ipari kamera rögzítette Kiskunhalason. A betörő kerti gépet akart a kirakaton keresztül lopni, de nem számított az üvegvédő fóliára. A bolt tulajdonosa szerint a rugalmas anyag miatt pattant vissza a kő, így sebesült meg a támadó. A férfit a rendőrök keresik, rongálás miatt indult ellene eljárás.

Megfutamította az eső a rablókat

Jó eséllyel pályázhat a világ legszerencsétlenebb rablóbandája címre az a négy betörő, akik egy ruhaboltot akartak kifosztani Chilében. Tervüket a szakadó eső és a csúszós kövezet hiúsította meg: a biztonsági kamera felvette, ahogy hatalmasakat esnek, majd meneküléskor kocsijukat is összetörik. Végül autójukat ás a zsákmányt hátrahagyva kellett elfutniuk.

Részegen ment cipőt lopni

Részegen ment cipőt lopni, átesett a kerítésen, majd menekülés közben egy autó visszapillantóját is letörte egy 24 éves pécsi férfi. Az ügyészség most emelt vádat ellene. A ház udvaráról sietve távozott, esését egy térfigyelő kamera is felvette. Úgy tudjuk, megtetszett neki a lábbeli, ezért lopta el. Akár három év börtönt is kaphat.

 

Bénázott a betörő


szerző:
2017.04.26. 18:22
Bénázott a betörő

Pancser betörő! Ruhaboltot akart kifosztani egy férfi az Egyesült Államokban. A plafonon át, kötélen jutott be az üzletbe, a riasztó azonnal beindult. Kétségbeesetten próbált elmenekülni, de csak nagy nehezen tudott visszamászni a magasba. Rögtön vissza is zuhant onnan. Végül a vészkijáraton át jutott ki a boltból, még most is keresik.

Betört, de otthagyta az iratait

Pancser betörő bukott le Kazincbarcikán: kirámolt egy gyorsbüfét egyik éjszaka, de hiába menekült el, nagyon hamar elfogták. A helyszínen hagyta ugyanis az iratait, köztük a pártfogói felügyeletéről szóló papírt is. Ezek alapján szinte percek alatt megtalálták a rendőrök. A büféből egyébként csak a váltópénzt, alig pár ezer forintot tudott elvinni.

Dávidnak sírt a szervezete a zsíros kenyértől

Dávidot mélységesen felháborította az, hogy pancserként másfajta ételeket kap, mint a górék, azonban Krisztiánnak sikerült meggyőznie arról, hogy a zsíros kenyér és a májkrém nem is rossz dolog.

Dávid bosszút állt a górékon

A Villa 10-es számú pancsere úgy gondolta, megleckézteti a górékat. Mivel az ő feladatuk volt az asztalok leszedése, és a maradékok elpakolása, rögtön alkalma nyílt a trollkodásra.

Járókelők segítségét kérték a tolvajok

Járókelőtől kértek segítséget a tolvajok, miután feltörtek egy mikrobuszt Budapesten. Csak így tudták elindítani a kocsit. A járókelőnek persze fogalma sem volt arról, hogy miben segít. A tolvajoknak azonban pechjük volt, a térfigyelő kamera mindent rögzített, és Letenyénél, a határon elfogták őket.

Becsapták az ajtót a postarabló orra előtt

Ordítva rohant a posta nyitott hátsó ajtajához, de az alkalmazottak becsapták az orra előtt az ajtót. Ezért nem tudta kirabolni a csepeli postát egy fegyveres szerda kora délután. Mire a rendőrök kiértek, a férfi elmenekült. Fegyverét nem használta, senki sem sérült meg, zsákmányt sem szerzett, de ha elkapják, több évet is kaphat.

Betört a plébániára, de fennakadt a kerítésen

Menekülés közben akadt fenn egy plébánia kerítésén egy férfi Debrecenben, miután betört az épületbe és két laptoppal próbált távozni. A magatehetetlenül lógó betörőt végül egy ott dolgozó nő szabadította ki  szorult helyzetéből, aki azonnal hívta a rendőrséget. A férfi végül visszamenekült a plébániára, hogy elbújjon a rendőrök elől. Ez azonban, ismét rossz döntés volt.

Pancser rablók fosztottak ki egy budai villát

A betörők először nem találták meg a házat, a később zsákmányolt fegyverekkel majdnem lelőtték egymást. Őket és tippadó társukat négy napon belül elfogták a rendőrök.

Lemosta a kocsit, majd el akarta lopni

Pancser autótolvajt fogtak a rendőrök Debrecenben! 3 napig javítgatta és még le is mosta az autót, amit utána megpróbált ellopni a 43 éves férfi.

Előzetes: Pancser autótolvajt fogtak Debrecenben

Lemosta, és napokig javítgatta a magára hagyott kocsit, mielőtt megpróbálta ellopni. A férfi, miután kívülről helyrepofozta az öreg autót, betörte a hátsó ablakát, hogy ellopja. Egy járókelő észrevette, és szólt a rendőröknek. Részletek este 6-kor az RTL Híradóban.

Rendhagyó interjú a pancser zsarukkal

A Fókusz riporterét Mark Wahlberg és Will Ferrell fogta közre, és a szokásos válaszok helyett, inkább felváltva kérdezgették Magyarországról és a fővárosunkról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való