KERESÉS search-close

okosotthon

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "okosotthon"

A kanadai milliárdos, üzletember megmutatta budapesti luxus-otthonát

Milliárdos. Kanadai származású. Budapesten él. Imádja a luxusautókat. Üzletember. Josh nem az átlag magyarok életét éli, de még csak nem is az átlag magyar hírességekét, ráadásul nagyon ritkán nyilatkozik magyar sajtónak. Velünk most kivételt tett, és hónapokon át tartó szervezést követően végül több napon keresztül forgathattunk vele.
A luxuslakásáról készült felvételekből ide kattintva láthat még többet.

Okosotthon - főzés, mosás wi-firől!

Az intelligens otthonok egyre inkább teret hódítanak, és egyre több családhoz jutnak el. Hogyan könnyítheti meg az életünket? Ennek megismerésében segít nekünk Egri István, a Loxwill.hu ügyvezető igazgatója és Kocsis Zoltán, a Loxwill.hu stratégiai igazgatója!

Okosotthon, okostelepülés - Mit jelent ez valójában?

Az okoseszközök piaca egyre népszerűbb. Naponta körülbelül 6 millió tárgyat kapcsolunk rá a hálózatra, melyek kommunikálnak egymással. Például az okoshűtő megmutatja mit kell vásárolni, az okosmosógépet pedig munkahelyünkről is elindíthatjuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való