KERESÉS search-close

leomlott

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leomlott"

Leomlott a vasúti töltés fala

Leomlott egy mintegy 10 méter magas rézsű, a több mint 44 milliárd forintból felújított Budapest-Esztergom vasútvonalon. A vonatok ezért biztonsági okokból lassabban haladhatnak az érintett szakaszon. A vasútvonalat három és fél éve adták át a forgalomnak, a beruházás több mint 1 évet csúszott.

Kigyulladt a párizsi Notre-Dame katedrális

Az épület éjjel hatalmas lángokkal éget hétfőn este, a tetején lévő úgynevezett huszártorony pillanatok alatt leomlott. Sokáig az is kérdéses volt, hogy meg lehet-e menteni az épületet. A tűz terjedését végül éjfélre sikerült megállítani.

Több emelete is leomlott egy szentpétervári egyetemnek

Leomlott az egyik egyetem tetőszerkezete és több emelete Szentpéterváron. Az épületben éppen felújítási munkálatok zajlottak, amikor a katasztrófa történt. A hatóságok szerint a felújításnak köze lehetett a balesethez. Az eddigi hírek szerint senki sem sérült meg, mindenkit időben ki tudtak menekíteni.

Leomlott egy sziklafal Zakinthosz szigetén!

Heten megsérültek, amikor leomlott egy sziklafal a görögországi Zakinthosz sziget legnagyobb turista-látványosságánál, a Navagio-öbölben.

Összenyomott egy munkást a ráomló föld

Tragédia Pusztacsaládon: két és fél méteres földfal omlott egy munkásra a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A férfi mellkasát összenyomta a föld súlya és megfulladt. Úgy tudni, csatornát ástak, amikor a baleset történt. A 30 éves férfi azért mászott le a 2 méternél is mélyebb gödörbe, mert beleejtett valamit.

Leomlott egy épülő bevásárlóközpont

Leomlott egy épülő bevásárlóközpont Mexikó fővárosában. A drámai eseményről videók készültek. A baleset azért nem lett tragédia is, mert idejében kimenekítettek mindenkit a plázából. Az omlás oka az lehet, hogy rossz talajra építettek plázát.

 

Összeomlott a lángoló toronyház

2001. szeptember 11-én New Yorkban lehetett látni olyan drámai épületomlást, mint az elmúlt éjszaka a brazíliai Sao Paulóban. Egy 26 emeletes toronyházban ütött ki tűz, majd az egész ledőlt.

Hibázhatott a műszaki vezető és az ellenőr is

Hibázhatott a műszaki vezető és az ellenőr is a rendőrség szerint - vádemelést javasolnak ellenük. Ők lehetnek a felelősök azért, mert 2016 októberében egy építkezés mellett beomlott egy családi ház egyik szobája Debrecenben. A szomszédjukban lakópark épül.

 

Aládúcolt plafon alatt járnak az utasok

Fából épített tartószerkezettel védik az utasokat a kelenföldi állomáson, hogy nehogy rájuk szakadjon a plafon. Még júliusban zuhant le egy jókora rész a mennyezetből. Akkor a MÁV azt ígérte, hamarosan új helyen lesznek a pénztárak. Új pénztárak viszont még nincsenek, dúcolás viszont van. Most azt ígérték, januárra elköltöznek a romos épületből. Közben a napokban a Nyugati pályaudvaron is leszakadt a plafon.

Autókra omlott egy ház fala

Pár másodpercen múlott, hogy nem ütött agyon egy leomló épület egy autóst Budapesten a XIII. kerületben. A törmelék két parkoló kisbuszt zúzott össze. Híradónknak nyilatkozott az egyik sofőr, aki azt mondta, hogy pillanatokkal az omlás előtt szállt ki a furgonjából.

Leomlott a kerítés a koncerten

Több mint negyvenen megsérültek, amikor leomlott egy kerítés a rajongók súlyától Snoop Dogg péntek esti koncertjén az Egyesült Államokban. A világhírű rapper éppen Wiz Khalifával együtt kezdett bele egy közös dalukba, amikor a baleset történt. A koncertezők közül sokan belezuhantak a kordon és a színpad közötti, három méter mély árokba. A fellépést félbeszakították.

Kamera rögzítette, amint leomlott a hegyoldal

A látványos természeti jelenség órákon át tartott, és 10 ezer köbméter föld zúdult alá Kína középső részén. A földcsuszamlásban, amelyet sokan egész közelről néztek, senki sem sérült meg.

Leomlott a vasbeton korlát a Déliben

Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg senki, amikor szombat este leszakadt a Déli pályaudvar egyik korlátja, és vasbetondarabok zuhantak a járdára. Napközben sokan járnak arrafelé, de amikor a korlát leomlott, szerencsére épp nem ment arra senki. 70 méter hosszan szakadt le a korlát, de többszáz méteren zárták le a területet, mert a MÁV-nál attól tartanak, hogy tovább omlik.

 

25 éve kezdődőtt a berlini fal ledöntése

A berlini fal leomlásának 25. évfordulójára emlékeztek a német fővárosban. 1989. november 9-én több ezer keletnémet állampolgár léphetett Nyugat-Berlinbe, miután az NDK megváltoztatta az állampolgáraira vonatkozó utazási előírásokat. Ezután megszűnt a határellenőrzés, majd a lebontották a falat.
 

Drámai mentés a hídról


szerző:
2011.07.05. 17:43
Drámai mentés a hídról

Egy összeomlott hídról kellett biztonságba helyezni több mint 30 embert Kínában.

Az utolsó éjféli mise


szerző:
2010.12.25. 17:54
Az utolsó éjféli mise

Leomlott egy templom teteje az éjféli mise után Belgiumban. Az épületben már senki nem volt, amikor leszakadt a boltozat.

Több mint 60 halott az összedőlt épület alatt

Még mindig kutatnak esetleges túlélők után a mentőcsapatok Újdelhiben, ahol összeomlott egy lakóház.

Nem bírta a hullámzó tömeget a lelátó

111-en megsérültek, amikor egy autóverseny nézőközönsége alatt beszakadt a lelátó Brazíliában.

Löszfal-tragédia: keresik a felelőst

Sokáig nem sejtették, hogy a gyerekek a föld alatt vannak. Azt hitték, a szomszédban játszanak.

Gyerekeket ölt a leomló löszfal


szerző:
2010.07.24. 19:29
Gyerekeket ölt a leomló löszfal

Egy 5 és fél éves kisfiú és egy 11 éves kislány halt meg szombat délután Ságváron, miután rájuk omlott egy löszfal.

Rájuk szakadt a tető


szerző:
2010.02.23. 15:32
Rájuk szakadt a tető

Meghalt egy brit házaspár, amikor rájuk omlott egy ház tetőszerkezete a spanyolországi Granadában.

Ötezer kínai gyerek halt meg az iskolákban

5335 gyerek halt meg a 2008-as szecsuáni földrengés miatt összedőlt iskolákban.

Végzetes födémomlás Budapesten


szerző:
2009.05.06. 10:08
Végzetes födémomlás Budapesten

3 munkás könnyebben sérült meg, egy ember meghalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való