KERESÉS search-close

konfliktusok

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konfliktusok"

Ezek voltak Roli konfliktusai

A fiúnak bőven akadtak nézeteltérései a Villában...

Ezek voltak Roli konfliktusai a Villában!

A fiú egyszerűen összegezte az elmúlt hetek történéseit, így közelebb kerülve ahhoz az emberhez, akit majd ki fog hívni Párbajozni.

Nyerő Páros Kibeszélő Kabátékkal (1. rész) – „Ők már lehet, hogy taktikáznak, látták az első évadot!”

Az egy hete futó Nyerő Páros új évadáról, a hétfőn beköltözött kilenc párról, a kialakulóban lévő konfliktusokról és a vicces, ám annál embert próbálóbb kihívásokról Peller Annával és Lukács Mikivel beszélgettek Kabáték az online kibeszélő műsor 1. részében. Vajon jogosan akadt ki Gjoni Gáspár Lacira? Kefirék tényleg túllőttek a célon az éjszakai költözködéssel? Ki a legszimpatikusabb pár Kabát Peti és Róka Adri szerint? Ők hogyan teljesítettek volna az eddigi feladatokban? Többek között ez is kiderül a videóból!

Vivien már az első este megalapozta a hangulatot

Elsőként érkezett, és ő szeretne utoljára távozni a játékból. Körültte senki sem unatkozott, vagy kivetkőzött magából és úgy bulikázott, vagy kivetkőzött magából, és úgy veszekedett akár a legjobb barátjával is, ha éppen megbántva érezte magát. Úgy érzi, rengeteget tanult és komolyabb ember lett belőle a 107 nap alatt.

És teljesült Zsolti vágya!

Krisztián kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, hogy ő már ne legyen ott a Fináléban. Így Gina, Vivi és Soma maradt a végjátékra: "a három kis 22 éves". Zsolti mielőtt Párbajra ment, azt kívánta, hogy ők hárman küzdjenek meg a fődíjért.

Dávid konfliktusai a Villában

Összegyűjtöttük, hogy milyen konfliktusokba keveredett Dávid a villaléte során, és hogyan alakultak a kapcsolatai a Villa falai között!

Ati és Gina eseménydús hete

A hét kettőjükről szólt: különböző feladatokban kellett helytállniuk a támogatóik segítségével. A Playback Párbajon tátika-show-t adtak elő, a szóboxnál pedig egy elő-Párbajt láthattunk. Majd a csipeszekkel és a könnyeikkel is meg kellett küzdeniük.

Három hónap: két jó barátból párbajellenfelek

Az első hetekben Zsolti és Dávid jól megértették egymást, majd hétről-hétre ellentétes táborban sorakoztak fel, más és más párbajozót támogattak, majd kialakult közöttük is az állandó ellentét, így jutottak el a nagy megmérettetésig. Dávid szerint zsolti színjátékot játszik, Zsolti viszont úgy érzi, hogy lelki terror áldozata lett.

Dínósétáltatás közben próbálták tisztázni a félreértéseket

Zsolti és Mici adtak egy utolsó esélyt a kapcsolatuknak, hátha egy lépéssel közelebb kerülnek, hogy valamiben egyet értsenek. 90 napnyi sérelem, beszólogatás, ki mikor vette a szájára a másik előéletét, múltját, családját. És lehet tippelni, hogy mire jutottak.

Micinek nem okozott nagy fejtörést a Kihívás

Nem lepődött meg a jeleken, nem okozott neki gondot, hogy nem napok múlva kellett döntenie a kihívott személyével kapcsolatban. Soma gyerekes viselkedésével nem tud azonosulni. Vivient butácskának, habitusát pedig kislányosnak tartja. Zsoltival egyre jobban elfajulnak a vitáik, egyre több negatív jelzővel illetik egymást hétről-hétre.

Tivy csúcsra járatta a bohócot a Párbajon

Bence próbált beszélgetni a két párbajozóval, nem sok sikerrel. Tivy értelmes érvelés helyett inkább csak produkálta magát; ugrándozott, kiabált - minden volt ezen az estén csak klasszikus Párbaj nem.

Gina nemigen találja a közös hangot a fiúkkal

Először Dáviddal volt nézeteltérése, majd Somának is voltak fenntartásai a lánnyal kapcsolatban, és ezekután naná, hogy Tivy sem maradhat ki az ekézésből: mindketten kétszínűnek tartják a másikat.

Tárgyalóteremmé alakult a nappali

Összecsapott a két párbajozó; a kérdéseket az ellenfél támogatóitól: Krisztiántól és Evelintől kapták. A kérdezz-felelek a két lány habitusához képest meglehetősen higgadtan zajlott.

A villalakók elmélkedtek egy kicsit: kinek milyen a viszonya Zserivel?

Bence megpróbált a konfliktusok mélyére látni és nemcsak Zseraldint kérdezte a benti érzelmekről, hanem a többieket is. Többek között a Zseri-Tivy közötti szélsőséges kapcsolatról is szó esett.

Vajon milyen konfliktusai voltak Zseraldinnak a Villában?

A villalakók nem egyszer egymásnak feszülnek odabent, így volt ezzel Zseraldin is. Hogy kikkel zördült össze odabent eddig? Összegyűjtöttük!

Lóri klikkje gyorsan felbomlott

Dáviddal még az első napokban megegyeztek, hogy Dinával és Micivel közösen klikkesednek, ezzel is erősítve a játékukat, ám az Evelin-féle fogadás percek alatt szétzúzta a nagy csoportosulást.

Viki konfliktusai a Villában

A beköltözésétől kezdve úgy érezte megpecsételődött a sorsa. Dina még az első este kiosztotta Vikit, hogy új lakóként nem illik így viselkedni. Aztán a további napokban Mici sem kímélte.

Zé kinézett egy helyet a pajtában Cintinek

Eljött a Párbaj ideje és Cintinek még döntenie kellett, hogy kit hív ki maga ellen. Zé a pajtába vonult a lánnyal, hogy átbeszéljék a konfliktusait és a lehetséges ellenfeleit.

Válságban is fenyegető Oroszország

Ki érti ezt? Azt mondják, válságban van, gazdasága az olaj áresése miatt zsugorodik, szankciók sújtják – mégis mindenki lepattan Oroszországról? Ahogyan egyre nagyobb bajban van – úgy egyre veszélyesebb? Fenyegetné például Lengyelországot, sőt, veszélyesebb, mint az Iszlám Állam – egyes lengyel kormányhangok szerint. Megszállja szomszédja, Ukrajna egy részét és alig fél év alatt a szíriai válság főszereplője lett. Fél óra Oroszországról.

Az első interjú VV7 győztesével

Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan kiállt magárért, és már nem félt sem az erős játékosoktól, sem a Párbajtól. Tele van tervekkel, és hálás a sorsnak, amiért szinte bemenekült a VV7-be.

Mire számíthatunk az utolsó Párbajon?

Éva és Aurelio meglepetésként érkeztek a Villába, a villalakók semmit sem sejtettek, hogy mi vár rájuk. Dennis és Laci egy elő-Párbajon vehetett részt, ahol zanzásítva előlegezték, hogy milyen érveket hoznak majd fel egymás ellen a nagy megmérettetésen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való