KERESÉS search-close

kiestek

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiestek"

Sánta Laciék azt remélték, hogy bekerülhetnek a top 3-ba

Gáspár Laci még saját feleségét is meglepte, amikor mégsem taktikázott, hanem a szívére hallgatott a Nyerő Párosban. De, jól tette, hogy nem szavazott legerősebb ellenfelük és legjobb barátja ellen? Így az érettségi vizsgán majdnem elbukó Juliskáékat küldték haza.

Kefírék estek ki a Nyerő Párosból

Cicaharccal végződött a Nyerő Páros csütörtöki kiszavazása. Kefir és Mariann távozni kényszerült, a lány pedig nem átallott kétszer is odaszúrni Solti Ádám párjának, Berninek, aki nem tudta mire vélni a hallottakat. A kiesés nem ezen múlott: az énekes és kedvese mindössze egyetlen voksot gyűjtött be, a többség Vivinek és Fecsónak szavazott ismét bizalmat.

KEFÍR: „Az egyetlen voltam, akinek nem volt ellensége!

Cicaharccal végződött a Nyerő Páros tegnapi kiszavazása. Kefir és Mariann távozni kényszerült. Maguk sem gondolták volna, hogy valóságos hullámvasútra váltanak jegyet. Az összezártság Kefirt viselte meg legjobban, amin maga is meglepődött. Pedig a beköltözés előtt még azt hangoztatta, a Nyerő Páros ebben nem lehet újdonság számára. Úgy látszik tévedett.

Kiesett a magyar pár a síliftből

Kiesett egy síliftből egy magyar házaspár egy osztrák síterepen. A férfi a lift alatti biztonsági hálóba zuhant, felesége viszont hét métert és egy arra haladó autó szélvédőjére esett. Csonttörései lettek, egy közeli kórházba vitték, majd megoperálták. A síliftet üzemeltető cég igazgatója Híradónknak azt mondta: nem szálltak ki időben a liftből, az pedig már újra elindult, amikor elsodorta a házaspárt.

Kiestek: Szabó Zsófi és párja őszintén reagálnak a kritikákra

Csütörtök este távozott a Nyerő Páros villájából Szabó Zsófi és vőlegénye. Mikor kijöttek, azt tapasztalták, hogy bizony sok negatív kritika érte őket. Őszintén meséltek arról, hogy ők hogyan élték meg a bent létet, hogy mit csinálnának másképp. Zsófi bevallotta, hogy hisztis, és még sokat kell tanulnia, de reméli, hogy rajongóinak tetszett az őszinte játékuk. Egyébként neki a szerelme, Zsolti véleménye a legfontosabb, aki nemhogy elfordult volna tőle, még közelebb érzi magát a lányhoz.

Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia

Felgyorsultak az események a Nyerő Páros háza táján. Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia kedden este. Kabát Peti és kedvese búcsúzott a Villától. Ezzel pedig kialakult a dobogósok névsora. Szabó Zsófiék, Valkó Eszterék és Peller Annáék küzdenek a főnyereményért. De hogyan kezelik a friss kiesők a helyzetet? Higgadtan távoztak, vagy jöhet a sárdobálás?

Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia

Felgyorsultak az események a Nyerő Páros háza táján. Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia kedden este. Kabát Peti és kedvese búcsúzott a Villától. Ezzel pedig kialakult a dobogósok névsora. Szabó Zsófiék, Valkó Eszterék és Peller Annáék küzdenek a főnyereményért. De hogyan kezelik a friss kiesők a helyzetet? Higgadtan távoztak, vagy jöhet a sárdobálás?

KABÁT PETI:

Kabát Peti és Róka Adrienne azt mondják, sokkal keményebb volt a játék, mint amire számítottak, de leginkább a konfliktusok viselték meg őket. Most elmondják azt is, hogyan érintette őket a kiesés, és a hátbatámadás. És azt is elárulják, melyik játékot utálták a lehgjobban.

Ők már biztosan nem lehetnek Nyerő Páros

Péntek este mennie kellett Kovács Dórinak és Király Petinek a Nyerő Páros Villájából. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai nem tudták túltenni magukat az őket körülvevő ellenségeskedésen. A pár úgy érzi, igazságtalanul bántak velük a többiek. De hogy mi történt a kapcsolatukkal az elmúlt 3 hét alatt? Most elmondják.

 

NYERŐ PÁROS: Nekik szurkolnak Pumped Gaboék

Péntek este Pumped Gabo és Sebestyén Ági harmadik kiesőként távozott a Nyerő Páros villájából. Sajnálják, hogy kiestek, de úgy gondolják, összességében jót tett kapcsolatuknak a játék. És hogy kinek szurkolnak leginkább a bent maradtak közül? Kattintsanak a válaszért!

Hanga, Kristóf, Leni és Lili bejutottak a döntőbe. Csabinak és Ádámnak viszont végül el kellett hagynia a konyhát. Potyogtak is a könnyeik!

Három Junior búcsúzott: Potyogtak a krokodilkönnyek!

Ha nem akar gyerekkönnyeket látni, ezt a videót csak csukott szemmel nézze végig! Három versenyző ugyanis végül kiesett a második versenynapon. A kérdés: Ki fog hiányozni nekünk a legjobban?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való